WISH LIST-2016.

četvrtak, siječnja 07, 2016

Drage moje dame, nadam se da ste ugodno provele blagdane u društvu svojih najmilijih i da ste napunile baterije za novu i uspješniju godinu. 
Kako to i priliči, odlučila sam da prvi post u novoj godini bude post želja.
Kada započne nova godina svi smo puni enerije i optimizma da će neke stvari i sitacije biti bolje i uspješnije. Donosimo hrpu odluka kojih se želimo pridržavati ili neke stvari promijeniti. Takve želje u većini slučajeva padnu u vodu kako godina prolazi, ali smatram da je najbitniji taj početni optimizam.
Tako sam i sama odlučila neke stvari kod sebe promijeniti i nadam se da ću ustrajati u tome.

Današnji post sam podijelila u par kategorija. One predstavljaju neke materijalne stvari koje želim posjedovati, pa ćemo kroz ovu godinu vidjeli da li sam uspjela u tom naumu.

1. KOZMETIKA






Što se tiče kozmetike, one dekorativne naravi, uspjela sam svesti svoju kolekciju na minimum. Doduše, i dalje je to nešto više kozmetike nego što je potrebno svakoj djevojci na dnevnoj bazi, ali ipak se bavim blogerstvom i nemoguće mi je ne posjedovati više od 5 ruževa ili više od tri palete. 
Sadržaj i izgled kolekcije s kojom započinjem 2016.-tu godinu možete vidjeti u postu OVDJE
Jedino što bih još željela isprobati su proizvodi od Sleek-a, točnije njihove palete. Isprobala sam samo rumenila te sam sa njima i više nego zadovoljna. Isto tako, želim isprobati barem jedan Mac ruž čisto da vidim u čemu je štos. Budući da su mi ruževi samo na pameti, obogatit ću kolekciju sa još kojim Bourjois Rouge Velvet ružem i napokon isprobati nešto od Nyx kozmetike. 
Skromne su mi želje, ništa drugo nemam na listi osim ovoga, pa budemo vidjeli kako će me šoping služiti tijekom ove godine.


2. NAKIT



Inače nisam neki ljubitelj nakita. Nisam se naviknula nositi nakit i često mi smeta u poslu, ali to želim promijeniti. Naime, ako ste čule za Capsule wardrobe ili ako ste pogledale koji video o toj temi, onda znate da za uspješno provođenje tog zadatka trebaju i koji krasni dodatci. 
Budući da želim smanjiti količinu odjevnih predmeta koje posjedujem i nabaviti samo ono što paše uz sve, isto tako mi je na listi jedna crna i jedna bež statement ogrlica koje će odlično ići uz košulje, itd. Isto tako, na ebay-u sam našla clip-on naušnice te ih budem kupila zato što su mi uši preosjetljive i ne mogu nositi ništa osim zlata, a da mi uši ne pocrvene ili nabubre. Budući da već imam srebreni sat, dobro će mi doći i zlatni- eto tek toliko da imam izbora. 

3. TORBE 


Gle mene, govorim o minimalizmu, a četiri torbe u wish listi. Da se objasnim, ne planiram kupiti ništa brendirano, samo slično. Naime, treba mi jedna velika, klasična i crna torba budući da bež torbu već posjedujem. Isto bih željela manje torbice (bež i crnu) za situacije kada nije potrebno da teglim velike. I za kraj, dobro bi došla i jedna mala torbica floral printa, za ljeto. I to je sve. Torbe će osvježiti svaki look, ma koliko god on bio klasičan i dosadan. 


4. ODJEĆA



Što se odjeće tiče, probat ću ukratko prikazati esencijalne komade koji bi trebali činiti glavni dio moga ormara. Pozorno sam listala kataloge i stranice u potrazi za predmetima koji se daju dobro iskombinirati i koje ću često nositi. 
Znači, želim sivi kardigan i tamno plavi sako (po mogućnosti neki od Tom Tailor-a). 
Isto tako, bijela i crna košulja su klasik, uvijek izgledaju elegantno i uredno. 


Budući da imam samo par kratkih hlača, želim još barem dva para, ali malo kvalitetnija za ljeto. 
Od zimskih odjevnih predmeta već imam klasičnu bež zimsku kapu s kojom sam jako zadovoljna, a nedostaje mi još crni dugački šal i kožne rukavice. 
Budući da u ormaru imam dosta haljina koje ne nosim, njih želim pokloniti ili prodati, te umjesto njih svih kupiti jednu krasnu crnu, za situacije ili događaje kada se budem morala malo sriktati. 



Isto tako, dolčevite su zakon. Ali samo one ultra mekane. Uz crnu i bijelu košulju, nabavit ću još i koju kariranu, neka se nađe. 
Budući da je moj stil većinom sportski/casual potrebne su mi i neke udobne dukserice jer većinu vremena ipak njih nosim i volim. Također, koje ekstra tajice su mi prijeko potrebne.


I za sam kraj liste odjeće, polo majice su mi cool, udobne su i lijepo izgledaju. A ovo fur vest-a se još uvijek dvoumim jer mi nije potreban, ali bi začinio neke kombinacije. 
Krenula sam sa vježbanjem joge (nije niti malo lako kako izgleda) i sportski grudnjaci su must-have.
I cijeli ovaj popis ću začiniti sa tankim crnim klasičnim remenom.

5. OBUĆA


Vrlo jednostavan izbor- dva para starki (crne i bijele) te dva para cipela na petu (crne i bež).

6. NAMJEŠTAJ


I zadnja želja mi je poneki komad namještaja koji mi još nedostaje da moja soba bude kompletna i lijepo uređena. Kada to napravim, dobit ćete i room tour u obliku videa jer ću tada pokrenuti svoj Youtube kanal. 
Ono što si još priželjkujem su ove police (cubes) za pohranu različitih stvarčica. 
Full-leangth ogledalo ću si kupiti sljedeći mjesec. A jučer sam našla savršeni cream rug u Uradi sam.
Malo je skup pa ću pričekati neko sniženje. 
Zadnje, ali stvarno zadnje što bih željela za svoju sobu je radni stolić iz Jysk-a. 
Ali otom-potom. Imam cijelu godinu za to sve nabaviti, organizirati i posložiti da mogu napokon uživati u opuštenoj i lijepoj atmosferi. 


To je sve za moju jako skromnu listu želja za 2016.-tu godinu. :)
Koje su vaše želje?

Kissi kissi 
Slike su preuzete sa Google Images.

You Might Also Like

16 komentari

  1. Lijepa ti je WL :)
    Moram priznati da sam ja sastavljala s zadrškom jer sam se (izuzev parfema) ograničila na/do stotinjak kuna po proizvodu.
    Iako, naravno, imam i neskromnu WL...
    Sviđa mi se ogledalo, već devet godina govorim da moram nabaviti jedno za hodnik, ali eto, još uvijek se gledam na ugradbenoj pećnici :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma jok, nemam ja više ograničenja jer želim malo poboljšati pr.odjeću..a kako želim da mi majica izdrži više od sezone, znači nema kupovanja majica po 50 kn nego za malo više..kad budem imala malo bolje modele koji se budu dali svakojako kombinirati, često ću ih nosit i manje dolaziti u napast da odem u masovni pohod na sve i jednu akciju ili popust :D
      Gledam ja takva ogledala u Jysku stalno i uvijek kažem da bi mi dobro došlo,čak znaju biti i ispod dvjesto kuna..mislim da se isplati..hahhaha, dobro si iskoristila ugradbenu :)

      Izbriši
  2. Kozmetika i namještaj po mom guštu! :) Lijepa WL!

    OdgovoriIzbriši
  3. Odlična WL. :) Ja sam si polako počela sastavljati listu makeupa, budući da imam listu s preparativom još od prošle god :D Natrpala sam svega na nju, bog zna hoću li sve to stići kupiti i ove godine, a da ne govorim o potrošnji :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To je i meni bio najveći problem-potrošnja..prije mi je bilo bitno da maknem stvari sa wish liste i onda zaboravim na njih, prođe rok valjanosti..but not anymore, od sad kupujem samo kada nešto potrošim :) ili ako mi se nešto zbilja svidi :D

      Izbriši
  4. Sleek palete, Mac Ruby Woo, Bourjois Rouge Velvet hot pepper - želimmm, ali sam preškrta da ih kupim hahaha
    sivi kardigan, kožne rukavice, sportski grudnjak, stolić iz Jyska - melem za oči
    yt kanal, room tour - go, girl, go!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam malo škrta za te stvari, jer ne vidim logiku u tome da ruž košta 150 kn, a kila riže 5 kn xD hahahhaa, ovo je nepotrebni luksuz, ali eto, voljela bih isprobati tek toliko da vidim u čemu je tolika halabuka.. :)
      Bude kanala, bude :) Hvala na početnom intuzijazumu :)

      Izbriši
  5. imam od sleeka ruž i prezadovoljna sam, isto tako 2 od mac-a i po meni su razvikani i skupi za 150 kn, a ima super ruževa i po 50 kn, jedino miris im je super i izbor boja, nude torba je predobra i a si mislim neku tako nabaviti. sat od genove imam rozi, srebrni i smeđi :) također imam velvet sjajilo i ruž i mogu reći da mi je ruž punooo bolji

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja smatram da su prerazvikani, jer onak imam u kolekciji par ruževa čija je cijena ispod 30 kn i trajni su te super pigmentirani, ali eto budem si uzela koji Mac-ov, tek toliko da vidim u čemu je halabuka :)
      A Bourjois ruževi su wow..ja ostala oduševljena :D

      Izbriši
  6. Kad odrasten sve će mi bit ovako :D JK Imamo jako sličan stil, sve čisto, fino, minimalizam i elegancija - za nevirovat al istina :D Skromna si mi, ju dizrv evritingz <3
    Od mejkapa probah Sleek paletu i Bourjois zahvaljujući *nekin tamo ženskima;D* i ono, di san bila, sta san radila bez ovoga, jebenti ahahah :D Što se kućanstva tiče, čupavi tepisi su ljubavi - falo meki, flafi i udobni al jebeni za održavanje. Ogledalo, za tim ne patim jer što se više ne vidin - bolje mi je :') Al ove police su mi tiha patnja, velika. Obožavam ih i želim ih, one day, one day. :D Prekomično mi je što zapravo imamo jako sličan ukus za odjeću, al ja sve te stvari klošarski nosin, pardon, jel se sad to kaže shabby? HAHAHHA i ja san moderna :D Želim karirani košulja, ta što si stavila izgleda faking prfikt, uz to još starki - nikad dosta i štikli, želim si bež i crne također, volila bi da me Louboutin počasti, onako, BEZVEZE, bila bi mu zahvalna jako eto bgm. :D Od NYX pizdarija bi volila probat Taupe, jebe me to već neko vrime nažalost :') Od ovih stvarčica za usne Stockholm, Amsterdam - zbog imena čisto jer volimo kurve i legalizaciju i Transylvaniju :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nemoj zezat da ti se sviđa izbor odjeće?? :) i nije to klošarski, baš kao što si rekla-sada je to shabby i boho :D hahhahah, ma dosta je meni svega, želim klasični ormar, gdje će svaka majica pasati uz hlače, da ne moram birati između boja, fuck boje, crna i bijela su sve što nam treba u ormaru.. E da mi ti nisi poslala Bourjois, i ja bi živjela godinama u ne znanju xD

      Izbriši
  7. Prelijepa wishlist,bas puno stvari,jedna od stvarih na mojoj WL je NYX translyaniu prelijepa nijansa.
    xx
    http://zeberry.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  8. Imam jednu Sleek paletu i odlicna je. Sto se tice NYX-a takoder zelim isprobati neke stvarcice a starke mi takoder trebaju nove :D

    OdgovoriIzbriši
  9. ovaj sivi kardigan sa slike je divan <3
    i sama želim Bourjois Velvet ruževe <3

    OdgovoriIzbriši
  10. Nadam se da ćeš uspjeti sve nabaviti i naravno da ti uvijek uleti popust. :) Od kozmetike si želim sve kaj i ti, s pokojim lakom više. :D Ostatak stvarčica je isto lijep, iako sam ja više šareniji tip. :D

    OdgovoriIzbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images