Something new, something for review...

subota, prosinca 27, 2014

Veoma sam zahvalna na blagdanima i s toga odlučih iskoristiti slobodno vrijeme koje mi je dano. Inače radim 28 dana mjesečno, samo sam dvije nedjelje u mjesecu slobodna. I povodom slobodnog vremena koje mi se sada ukazalo, odlučila sam natipkati što više postova koje već duže vrijeme planiram "odraditi". Nekad se osjećam stisnutom sa svim strana. Poso,kuća,kuća,poso...znate kako ide ona. Lol. Inače stignem, post-dva pripremiti u tjedan dana i imam osjećaj da je to premalo. Iz toga razloga ću vas danas bombardirati sa dva. 

Nedavno sam objavila post New-in prosinac. Kao što sam u njemu spomenula, dosta naručenih stvari povodom blagdana mi još nije stiglo (ebay) pa će biti uključeni vjerojatno u new-in siječanj. No do tada nema smisla da naknadni Božićni pokloni čekaju do siječnja. S toga sam vam odlučila predstaviti tih par proizvoda (ne bojte se, uistinu ih je par-ništa veliko) i napisati ću koju riječ, točnije malo ću recenzirati par stvari koje imam neko duže vrijeme, no zbog mog manjka vremena nisu stigle na red za recenziju. S toga, počnimo prvo sa novitetima.

My lovely mužić mi je za Božić kupio par proizvoda koji su mi uvijek i svakomjesečno potrebni. 
Od njega dobih Palmolive Naturals - Nourishing delight gel za tuširanje ( točnije- ovo je mlijeko za tuširanje) koji sadrži hidratantno mlijeko i 100% prirodne ekstrakte meda i aloe vere. Obožavam Palmolive gelove. Uistinu primjetim da mi njeguju kožu. Koliko ih trošimo u našem malom kućanstvu, uvjerena sam da stvaramo velik profit Palmoliveu. :) Drugi gel za tuširanje dobih za Božić od svoje divne kolegice sa posla. Nisam očekivala ništa od radnih kolega jer nisam ni ja njima ništa spremala i tako sam se oduševila njenom pažljivošću i činjenici da me uistinu slušala kad smo znale pričati o preparativi i o tome da sam ljubitelj Palmolivea. Od nje dobih gel koji još nisam probala. Irresistible Softness ima miris egzotičnog voća i sadrži 100% ekstrakte orhideje i aloe vere. Gel miriši fantastično. Ako ga slučajno niste isprobale-morate! Pakiranje je 250 ml.


Također sam muža obavijestila da sam potrošila aceton pa mi je on pribavio novi. Delia Cosmetics acetone sam već imala i miris mi je podnošljiv. Zadnji Rosalov koji sam imala me ubijao količinom alkohola. Delija sadrži blagi postotak ubitačnih mirisa, većinom prevladavaju cvijetni. I to mi se najviše sviđa. I učinkovitost acetona je zadovoljavajuća. U jednom potezu skida lak sa nokta.


Cijena nije velika. Ne sjećam se, ali je sigurno negdje oko 10,00 kn (više-manje). Ako ste u mogućnosti, isprobajte. Možete ih nabaviti čak u lokalnim dućanima mješovite robe.


A poklončić koji do sada nisam isprobala (sram me priznati-lol) je LePetit Marselials hidratantni balzam za tijelo. Balzam sadrži karite maslac, ulje slatkog badema i arganovo ulje. I isprobavanju se neizmjerno veselim.




Moja prijateljica koju poznajem od malih nogu me iznenadila Beauty UK paletom. Wiiiii. U mojoj blizini nema Kozma, pa kad god me nešto zanima što se može kupiti samo u Kozmu, njoj šaljem wish liste i ona bude toliko divna da mi te stvari pokupi i donese, Ovaj put me iznenadila sa paletom no. 4 Earth Child.


 Paleta sadrži većinom neutralne i zemljaste nijanse. Pakiranje je prozirna plastika i omotano je prozirnim celofanom za sigurnost da se po proizvodu nije diralo. U paleti se nalazi minijaturno ogledalce i dvostruka četkica nanošenje sjenila. Po meni, oboje su beskorisni dodatak, ali nema veze. Inače,paleta je veličinom mala. Stane vam u dlan ruke. I to je za mene plus. Imam svakodnevne nijanse na jednom mjesti i stanu u mini kozmetičku torbicu. Paleta sadrži 10 sjenila. Težina je 10 grama i cijena je cca 30,00 kn. 

Što se tiče sjenila, nešto ih je polumat a nešto je shimmer finiša. I nažalost truse se. Primjetih da se shimmer sjenila lakše nanose, blendaju i da su pigmentiranija nego mat. Za korištenje ove palete i za izvlačenje najboljega iz nje, definitivno vam preporučujem korištenje baze za sjenilo.


Prvi red sjenila-swatch bez baze 

Drugi red sjenila-swatch bez baze

Budući da se još uvijek navikavam na novi fotić i sve njegove mogućnosti, jer vam želim predstaviti što bolje slike poizvoda i što realniji prikaz nijansi, sada ću vam dodati i fotografiju swatcha ove palete koju je davno uslikala kolegica sa bloga- Parokeets beauty blog.

To je sve što se noviteta tiče. I na brzinu ću s vama podijeliti mišljenje o dva proizvoda koja sam nedavno nabavila, ali nisam stigla tipkati o njima, a zalužuju da se spomenu.
Bloggers made me buy ovu bazu za sjenila iz Avona.


Primer dolazi u nijansi light beige. Ako se ne varam to je jedina nijansa koju imaju. Cijena mu je 29,00 kn (barem je bila kad sam ga ja kupila iz kataloga).


Baza dolazi u crnom kartonskom omotu, a proizvod je skladišten u najslađoj ambalaži ikaaaad!


Mala staklenka sa crnim poklopcem će definitivno biti reciklirana i zadržana kada potrošim proizvod. Već imam ideju za neki DIY lip scrub ili tako nešto što ću pohraniti u nju.


Iskreno, bazu sam stigla isprobati samo jednom. Inače, stalno sam mislila-pih,kakve baze za sjenila. Does that thing really works?? I nakon samo jednog korištenja zaključih- ova stvar zbilja funkcionira. Povećava pigmentiranost inače slabo pigmentiranog sjenila i sprječava trusenje sjenila te osigurava postojanost sjenila tijekom dana.


Za primjer sam uzela crease nijansu koja sadrži shimmer iz Wet'n'wild - The naked truth palete.

Lijevo je nijansa nansena kistom bez baze, a desno je s bazom.



Nadam se da primjetite koliku dubinu daje boji. Da ju pojačava. Ja sam oduševljena. I još jednom su blogerice imale pravo. Bravo cure. Do sada ste mi olakšale mnogo kupnji i nikad nisam bila razočarana vašim recenzijama.


I za sam kraj još jedan Avonov proizvod. Naturals Green Olive višenamjenski balzam. Ako ste pročitali moj post "Jesenske poslastice", onda znate da mi je ovaj od zelene masline bio na wish listi. Budući da je pitanje dana kada ću potrošiti onaj od vanilije, odlučila sam se opskrbiti novim.


Od vanilije sam kupila u 10 mjesecu, a sada je kraj 12. Balzam koristim svaki dan. Doslovno! I zaključujem da je ovo ekonomičan proizvod. Iako ima samo 15 ml, treba mi vječnost da ga potrošim. Kupljen je za 11,00 a cijena mu u katalogu zna ići i do 29,00 kn.


Pakiranje je plastično u maslinastoj boji.  Čak i balzam miriši po zelenim maslinama. Divno. Jedva čekam da se bacim na njega.


 Huh, moram priznati da me umorilo tipkanje. I za kraj, jeste isprobali koji proizvod? I koji vas je najviše oduševio? Ja glasam sa Avon bazu za sjenilo.
Do sljedećeg posta,
Kissi kissi 
G






















You Might Also Like

6 komentari

  1. Beauty Uk paleta je predivna, baš moje boje. Šteta što se truse. I jako mi je žao što u svome gradu ne mogu nabaviti njihove proizvode pa moram u ZG :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, baš šteta što se truse..ali bez obzira na to naći će se neki način da se paleta iskoristi :) nemam ni ja Kozma :/ nažalost..ali eto, sva sreća prijateljica mi radi u Zg-u pa kad dolazi doma, uvijek mi nešto donese :)

      Izbriši
  2. Pa dobro jel ti oćeš da ja umren? 2 posta u 1 danu <3 :D Ko prvo, želim da lipo uživaš u svim novim stvarima :D Šteta što se Beauty UK paleta trusi, izgleda super. A ja ako naiđen na nju, opet ću je skupit jer ono, meni triba sve što pokažeš haha :D Baza za sjenilo ono YES, to san i ja mislila. Prošli put u Dm-a naiđem na Alverdeovu i gledam ju 10 minuta, priđe prodavačica i kaže šta me zanima, reko zanima me kako me blogerice natraju na to da kopan po dm-u tražeći neke 'gluposti' koje me nisu dosad zanimale? Šta će, žena se okrenila, ošla svojim puten haahhaha Želiiiiiiiim posebno taj balzam i LPM, ali logično, kad potrošim ovih xy labela i balzama, a i maslaca, losiojna i ostalih mazalica, što mogu komotno odgodit godinu dana (koja san ja linčina, neda mi se mazat, ali volin kupit ahaha). I oduševilo me to wet n wild sjenilo. *_* Bombardiraj koliko god želiš, meni fino, uživam :D <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. lol..nadam se da nisi umrla :) malo sam si dala truda, jer kao što rekoh-dragocjenog vremena teško nađem :/ što se tiče palete ok je, ali ako ne voliš da ti se sjenila truse-nemoj ju uzeti..ima i drugih za sličnu cijenu,a boljih ...LPM miriši sjajno, to ti neće biti uzaludna investicija..tako se i ja tješim-losiona i labela nikad dosta :) hahhaha

      Izbriši
  3. Iskreno od svega ovog apsolutno ništa nisam isprobala. Baš me zanima ovaj LPM balzam i svakako bih htjela Avonovu bazu, imam onu od Essencea, al čini mi se da je ova Avonova bolja. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ako si nabaviš LPM nećeš požalit..uostalom losiona i labela nikad dosta, barem se ja tako tješim :) hahahha...nedavno sam pisala o essenceovoj bazi u proizvodima koji su me razočarali..meni ta baza ništa nije napravila..ništa, dok ova avonova, čak i na dodir teksture je milijun puta bolje..s njom ćeš zbilja moći istaknuti svoje sjenilo.. :) hvala ti puno na čitanju.. :)

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images