Share the love..

srijeda, prosinca 24, 2014

Drage moje, u skladu sa božićnim duhom, odlučila sam vam ukratko predstaviti svoje youtube/blog favorite. Pri tome mislim na osobe koje redovito pratim i čijim se videima/postovima uvijek veselim. Ovaj oblik posta vidjeh kod svog omiljenog gurua. Ona je prije par mjeseci odlučila predstaviti svojih par ljudi koje prati i koji zaslužuju priznanje za trud koji ulažu u pisanju,kreiranju, organiziranju...

Tako sam i ja odlučila za ovaj Božić malo ljubavi podijeliti. Možda vam ovih par osoba pomogne u nekim odukama, recenzijama, a možda i unesu dašak humora. Pa krenimo:

PINKSOFOXY
Moja omiljena youtuberica je Pinksofoxy. Ako niste čuli za nju, obavezno pogledajte koji njen video i osvojit će vas. Sasvim normalna žena koja živi na Mauiju. Osim pregršta recenzija, diy-a, najviše obožavam njene declutter akcije. Ako se ne mogu natjerati na pospremanje kuće, čišćenja šminke, samo upalim neki njen video i odmah me inspirira. Uz te video-zapise, naći ćete i postove o putovanjima, prirodi i to je fakin breathtaking. Ona je naj naj naj!

MISSLIZHEART
Liz je nešto novija u beauty zajednici na youtubeu. Osim što je prekrasna, ona nije neki uštogljeni snob. Zrači dobrotom. I njen smisao za dekoriranje,organiziranje je fantastičan. 

SPARKLYBLONDE1
Sparkly uvijek nađe fantastične proizvode. Svaki njen video odiše slatkoćom. Obožavam gledati njene šopinge u potrazi za preslatkim stvarima. Totalno girly. Šteta što mi nemamo toliki izbor svari kao Ameri.

BELINDA SELENE
Belinda je krasna. A razlog zašto nju znam često pratiti su njeni planer/dnevnik postovi. Sviđa mi se način na koji ona ukrašava svoj planer, i dobijem pregršt ideja od nje. Čak i covere za planer možete skinuti sa njenog bloga i prilagoditi ga sebi. Bila je toliko divna da je to podijelila s nama.

LISA PULLANO
A pratiti Lisin kanal je jako korisno. Pogotovo ako svoju kozmetiku i preparativu želite svesti na što manje kemikalija. Lisa ima hrpu DIY-a sa kako napraviti bilo što. Piling, kremu, losion....hrpu toga, a da je na prirodnoj bazi. A tek kad vidite kako je sama uredila svoju makeup sobu, priznat ćete da cura što god dotakne napravi savršeno.

TATI
Tko nije čuo za Tati? Ona je legenda. Sve novosti vam ona donosi iz prve ruke. Sve novosti u kozmetičkom svijetu, Tati zna. Krasna je. 
Ima tu još niz djevojaka koje su zaslužile da ih se spomene, ali kad bih sve nabrajala ovo bi bio kilometarski post. Zadržala sam se sada na 6 osoba čiji kanal pogledam svaki dan. 

A što se tiče naših blogerica....
Voljela bih sjesti i popiti kavu sa Gleetree92 dok mi ona u to vrijeme kreira fantastičnu manikuru. Ako niste pogledali njen blog, ne znam što čekate. Cura, uz to što je talentirana, ima i fantastičan smisao za humor. Ona je definitivno najjača.

Sa The Meadow of beauty bih željela popiti Mandarina Mousse sa velikim dodatkom votke. Lol.. Krasna i jednostavna djevojka čiji me recepti uvijek navedu na-damn, moram ovo isprobati. Blog joj je prekrasan i stvano si daje truda. 

Od svih blogerica koje pratim, Roseybelle mi ima naj primamljivije fotke koje me automatski natjeraju da kliknem na svaki njen post. Totalno je girly, simpa, ženstveno, krasno... Imam samo najbolje pohvale za njen rad. Ulaže jako puno truda i zaslužuje da ju se definitivno prati. I osobno bih ju voljela upoznati jer imam filing da bih mogla puno naučiti od nje. 

Onda, blog Sweet little things je stvarno krasan. Djevojka iz njega odiše jednostavnošću i realnošću. Ona je definitivno osoba, čim pročitate jedan post, poželjet ćete znati sve. Dođe mi jednostavno da ju pitam-što radiš sada? Hahaha. Bilo bi mi drago kada biste malo prozujali po njenom blogu, neće vas razočarati.

Od Beauty Doctor,moram priznati, očekujem mnogo. Možda zato što me sam naziv bloga asocira na to da ona zna sve odgovore. Lol, doctor. I najviše što mi se sviđa kod ove djevojke je da odgovara na svaki komentar (a svi znamo da ih uvijek ima i uštogljenih koji ti nikad ne odgovore na poruku ili na pitanje) i stalno ju primjetim da i ostavlja komentare drugim blogericama i mislim da je to divno. Da se međusobno podupiremo. Svaka čast!

I da skratim post jer bih o divnim curama mogla pisati u nedogled. Još ću na brzinu spomenuti Beauty corner by Iveee. Svi znamo zašto. Krasan blog,krasne teme, super recenzije...čista petica. A što se tiče makeup artista i popularnih blogerica-najviše me osvojila Vesna iz Beauty&Mess. Ona je krasnaaaa. 

Eto, drage moje nadam se da vam se postić svidio. Pa ako ste u mogućnosti, podijelite malo ljubavi (ako već niste) ovim curkama. One su divne, pametne i uistinu se trude svoj hobi i strast što bolje prikazati vama. I ako ih podarite kojim pregledom bloga, ovo utrošeno vrijeme na tipkanje, uređivanje slika onda ima smisla. Znam i ja sama kako li se samo razveselim kad vidim komentar. Kad sam započela pisati blog, mislila sam da je to za moju dušu i da će ga jedino moj muž nekad otvoriti. I danas se začudih kad sam vidjela u statistici da imam 10 000 prikaza. 10 000!!!! To je fakin amazing. I odmah dobijem elana i poletna sam, i odmah mi hrpa ideaja o novim postovim pada na pamet. Vi ste inspiracija. I iz tog razloga, ću malo početi skupljati za giveaway koji će uslijediiti kad moj blog dođe do 15 000 prikaza. U znak zahvalnosti moram smisliti nešto fenomenalno. 



Hvala vam na čitanju, na komentiranju i što me uvijek obradujete. 
I od srca vam želim blagoslovljen Božić i uspješnu novu godinu.
Kissi kissi 
G






You Might Also Like

10 komentari

  1. Hvala ti sto si me uvrstila u ovaj krasan popis i drago mi je da ti se svidja moj blog i slike :) takodjer tebi i tvojima zelim sve najbolje u Novoj godini i za blagdan Bozica sutra :) <3 tvoj blog sam nedavno otkrila (relativno) no svidja mi se kako pises i rado te pratim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. blog ti je čista petica, i vrijeme je da svi znaju za to :) hvala ti na krasnim željama i čitamo se uskoro :D <3

      Izbriši
  2. Hvala ti puno na prekrasnim riječima, moram priznati da sam na trenutak ostala bez riječi jer stvarno nisam očekivala da ću se i ja naći na tvome popisu :) Još jednom hvala ti puno i želim ti Sretan Božić i Sretnu i uspiješnu Novu godinu :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. naravno da si na mom popisu blogova koje kliknem svaki dan...guštam :))) hvala ti na lijepim željama :) provedi blagdane sa sebi dragim ljudima.. i onda krećemo u nove uspjehe <3

      Izbriši
  3. Awww.. :) Ja standardno kliknula na tvoj novi post, kao i inače, i stvarno se nisam nadala da ću pronaći i svoj blog na tvojoj listi :) Baš si me ugodno iznenadila i hvala ti na tome :* A mandarina mousse s votkicom, hehe, nadam se da ćeš ga ubrzo i sama pripremiti i da će ti biti mmm ;) I da, sretan Božić i tebi i tvojima..i pesekima, naravno ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ma blog ti je presladak i teško je ne kliknuti na njega :))) ovo je share the love i onda je jedino normalno da podijelim par osoba koje uistinu "provjerim" svaki dan :) awww, hvala na krasnim željama.. također, blagosloveljen Božić, te Loki, Nera, Gemo i As šalju veeeelike puse :*

      Izbriši
  4. Za mene je pročitati ovo najljepši Božićni poklon :)
    Hvala ti od srca :) <3
    Post je odličan,kao i svaki prije! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. aaaa, baš mi je drago :) i nadam se da će iduća godina biti još više uspješnija :) sve najbolje za ove blagdane ti želim :) <3

      Izbriši
  5. Pa ajme meni! Ja neznam koje riči da odaberem da ti objasnim koliko si me obradovala! I to ovako nešto na Božić, pa neznam jeli može bolje! Hvala ti puno na tome od srca <3 I ako ikad budemo imali priliku popit kavu, to će bit ona prava dalmatinska, cili dan kafenisat i lakirat nokte, doć ću naouržana do zuba lakovima i ostalim priborom! :D <3 Prekrasan post ko i uvik, morat ću ga i ja uradit i podilit malo ljubavi! <3 Čestitam na pregledima,zaslužila si ih! I za kraj tebi i tvojoj obitelji želim sretan i blagoslovljen Božić, puno sreće, radosti i mira! :* <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. awww :) užitak mi je, ti me uvijek nasmiješ i bio bi mi gušt kafenisat s tobom :D puno ti hvala na lijepim željama i također sve najbolje tebi i tvojima <3

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images