Projekt- 10 pan

četvrtak, prosinca 11, 2014

U duhu Božića i "Potroši 6 do Božića" tag-a, odlučila sam nastaviti sa potrošnjom. Dosta mi je kupovanja ( na neko vrijeme ) proizvoda i skupljanja prašine po ladicama. Od sada se bacam i na konzumaciju. Doduše, lagano privodim kraju "Potroši 6 do Božića", a da li sam uspjela u svom naumu moći ćete pročitati kad dođe vrijeme za to. Kad prođe Božić, to za mene ne znači mahnitalo opustošenje dućana. Imam cilj smanjiti  par proizvoda iz svoje ladice. Ovo je deset proizvoda koji su mi na sljedećem projektu potrošnje.

Nedavno sam u blizini svog stanovanja otkrila Golden Rose dućančić i od tad kupila tri njihova vitamin e ruža. Ruževe inače jako sporo trošim i ako nastavim sa kupnjom GR ruževa (a duboko u sebi znam da neću odoljeti), moram neke svoje koje imam već neko vrijeme potrošiti. Izabrala sam tri iz Avona: Flirt alert, Coral cashmere, Pink holiday. te od Yves Rocher-a beige austral. Na slici možete vidjeti koliko je ostalo u pakiranju i što mi je izazov.
Rumenila nikad ne potrošim do kraja, ali sam puna entuzijazma da bi se to moglo promijeniti. Prvi na listi,trenutno, mi je od Alverde kremasto rumenilo u boji Red glow. Krasna "božićna" crvena boja s kojom obrazi izgledaju zdravo k'o u djevojke sa sela. Nažalost, više sam pažnje davala rumenilima u kamenu, a ovo rumenilo imam sigurno više od godinu dana. Na sreću još uvijek miriši kao kad sam ga kupila pa se ne bojim da se pokvarilo. I s tim ciljem, da mi se ne pokvari, trudit ću se u naredno vrijeme ga potrošiti.

Trenutno koristim tri korektora. Budući da će Oriflame-ov brzo biti gotov, a od Essence-a je nedavno otvoren, red je na Catrice paletu. Znam da ne mogu iskoristiti svih pet boja jer nemam potrebe za njima. Fokusirat ću se na zadnju i predzadnju koje inače i koristim iz ove palete. I više si neću dopustiti kupnju paleta zato što nisam profesionalni make-up artist, ne šminkam po "kućama" i uistinu mi ne trebaju. Radije ću investirati u neki malo bolji korektor koji će mi odlično služiti,a ne ih imati hrpu osrednjih koji baš i ne služe najbolje svojoj svrsi.

Inače nisam ljubitelj tekućih pudera i ludo sam zaljubljena u Max factor pan stick, a kako već imam u ladici ovaj puder od Avona, dat ću sve od sebe da ga u naredno vrijeme i potrošim. Da se ne baci. 

Odati ću vam mali dio "Potroši 6 do Božića" cilja. Napokon uspjeh riješiti jedan parfem. YES. I već sam započela sa sljedećim. Parfemi mi se lako nakupe i nisam baš svjesna činjenice da isto tako brzo miris ishlapi i jedino što ostane je smrad alkohola. Pogotovo kad su u pitanju parfemi iz "dućana" ili kataloga. I onda mi bude žao. Tako da se bacam na njih i trudim se svako jutro našpricati prije nego izjurim iz kuće. U ovom 10 pan projektu je Imagination iz Oriflame-a.
Obožavam Essence eyebrow set, samo njega i koristim kad je u pitanju sređivanje obrva. Nedavno sam u ladici iskopala i ovu njihovu olovku za obrve u boji brown. Nisam ni znala da ju imam. Probati ću ju uklopiti u brow rutinu. I ona je za odstrijel.
O ovoj B.pretty olovci za oči (bijela) sam pisala u postu-proizvodi koji su me razočarali. Budući da ju već imam probati ću naći neku funkciju za nju. Opet-da se ne baci. 

I dame moje, to je moj sljedeći cilj. Minimalizirati, a ne skupljati. Sve ima rok trajanja i treba se trošiti ako ne želimo baciti u koš novce koje smo dali za proizvode. Ako i vi imate neke na piku, koje ne koristite dovoljno a voljeli biste, slobodno podijelite sa mnom. 
Do sljedećeg razgovora,
Kissi Kissi
G






You Might Also Like

12 komentari

  1. Ti objaviš ovo, a ja haul hahahaha :D Koji predivan kontrast ;D Sretno ti bilo, i ja se trudim iskoristit sve do maksimuma, baš sam nedavno pročistila make up kutiju i sad mi ostaje samo trošit :D Iako nisam dovoljno snažna za ovakav post. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahhaha,ma znam ja već da neću moći odoljeti božićnim popustima i paketima, pa se ovako unaprijed spremam za slučaj da kupim nešto, da to bude ok jer trošim druge stvari :) idem baš pogledati tvoj post :)

      Izbriši
  2. Imala sam taj Avonov puder,nije mi odgovarao,naglašavao mi suhe dijelove :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nije ni meni bog znaš šta, ali et,imam ga pa ću mu potražiti neku svrhu..lol

      Izbriši
  3. Super post! Ja sam su uključila u potroši 6 do Božića tag, evo još malo Božić pa se nadam da ću se uspijeti riješiti kojeg proizvoda :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj i ja ih imam hrpu koju želim potrošiti do a i nastaviti trošiti poslije Božića..nadam se da ću uspjeti, a i tebi držim fige :D

      Izbriši
  4. Obozavam ovakve postove. I ja planiram 10 pan projekt ali tek od prvog mjeseca.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. super,i ja volim čitati da se nešto i troši kod nas blogerica a ne da se uzima, recenzira i skuplja prašinu :) veselim se tvom postu :D

      Izbriši
  5. Imam pitanje (ne)vezano za post - kakav je ovaj Oriflameov parfem? Cvetni,postojan,lagan/tezak? Narucujem ovih dana neke stvarcice iz kataloga,izmedju ostalog i testere parfema,a nemam nikakvu info o njihovim parfemima,vrede li cemu..Hvala unapred,Kristina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. parfem je cvijetni,ali dosta svjež..nije težak..ugodan je..ali niti malo dugotrajan..nakon sat vremena ga više nećeš osjetit..imala sam još delicacy, lucia, i još jedan čijeg se naziva ne sjećam..i za te sve parfeme vrijedi isto, mirišu lijepo i lagano, ali kratko. Nisam probala demi, ali svi ga hvale pa mislim da s njim nećeš pogriještit, i o possessu i miss giordani sam čula dobre stvari..pa eto..razmisli i nadam se da će ti se neki svidjeti :)

      Izbriši
    2. Hvala ti puno na korisnim informacijama,divna si ! Poslusacu te i naruciti neke od tih hvaljenih:) Kristina

      Izbriši
    3. nema na čemu kristina :) ovi koje sam navela su dosta hvaljeni u oriflame grupi čije novosti primam, a ove koje sam ja imala ti i nisu baš nešto.. ako ti se da, javi mi kad naručiš koji ti se najviše svidio..i ja ću uskoro biti u potrazi za nekim novim :)

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images