New in-prosinac

subota, prosinca 20, 2014



Odlučila sam malo ubrzati "Što sam dobila za Božić". Umjesto da objavim post o poklonima, mislim da je jednostavnije napisati jedan new-in i u njemu objediniti stvarčice koje sam dobila već unaprijed kao Božićne poklone, te stvari koje sam kupila "za kuću", nešto kozmetike i preparative. Budući da ima dosta naručenih stvari koje će mi na žalost stići poslije Božića, nema smisla to iščekivati i objaviti malo veći post. Jednostavnije mi je ovako svakih par tjedana objaviti novosti. Jer, obično se mučim pokušavajući se sjetiti da li sam fotkala stvari prije nego sam ih otvorila. Nema toga više. Kad se skupi par stvari, piše se post i nećemo komplicirati. Više se ne mogu ni sjetiti što sam jela za ručak, a kamoli koliko je neki proizvod koštao (imam lošu naviku bacanja računa-lol). Da ne duljim više, krenimo...


Krasne božićne salvete su bile ispod 10,00 kn u Offertisimi. I u tom dućanu sam uzela većinu stvarčica iz ovog haul-a. Uključujući i dvoje lampica za bor koje nisam slikala u kutijama. Muž ih je već iskoristio za nadstrešnicu. Ali bacit ću vam koju fotku za Božić da vidite kako to otprilike izgleda. Uglavnom, u Offertissimi možete naći led lampice za cca 100,00 kn.



Kupih slatke mašnice za bor u Offertissimi. Preslatke su. Koštale su 4,00 kn.


U Offertissimi sam još naišla i na plastični držač salveta koji sam pokupila za svoj vanity. Mislim da ću u njemu držati palete. Cijena je bila 9,00. Pobliže ću vam ga pokazati u vanity update-u.


U Konzumu pokupih dvije njihove svijeće. Zelena je s mirisom jabuke, a druga s mirisom naranči.
I eto što se dogodi kad dugo skupljate proizvode za new-in. Neke otvorite, isprobate ili kao ja-zapalite svijeću i onda se sjetite da ju niste fotkali. No nema veze, idemo dalje.


Moj muž me obradovao sa par stvari. Prva je zadnja knjiga Harry Pottera. Darovi smrti su koštali 59,90 kn. I još uvijek ih možete nabaviti na kioscima.


My collection is complete. :)

Isto tako mi je izabrao i crno-bijeli grudnjak kad smo bili u Bosni. Cijena mu je bila 6 km, što su 24 kn. Veoma jeftino. Isproban je i sasvim je solidan i čvrst.


I što se tiče muževih poklona, šećer na kraju-dobih fotić. YESS... Nikon Coolpix L330. Čak smo ga ulovili na sniženju za 1200,00. Torbicu smo dobili gratis. Sada mogu fotkati po mraku i iznimno sam sretna. 


Od mame dobih ultra debele tajice sa zimskim motivima. Krasne su i veoma griju. Ako ove godine bude ikada temperatura u minusu, biti ću opremljena.


Isto tako sam od mame dobila šal i kapu. Kapa je kao kačket sa cirkonima. Ovo mi je preslatko, ali definitivno nije moj stil. Možda nađem koju prigodu gdje ću ovo nositi.


Što se tiče preparative- vlažnih maramica nikad dosta. Violeta maramice sa bademovim mlijekom su koštale ispod 10 kn i možete ih pronaći u bilo kojem dućanu. 


Uskoro ću potrošiti svoj trenutni face wash pa sam se već opskrbila novim. Uzeh od Essenca My skin. Ako ste ga isprobali, molim vas da mi javite je li ok. Eto mi kad nisam prvo potražila recenzije. Proizvod je koštao cca 17,00 kn.


Lol, novi Gliss. Baš me zanima koliko će mi ovaj trajati. Obožavam Glisseve i ovaj nisam isprobala do sada. Vi?

Ovu spužvicu za tuširanje uzeh u Offertissimi. Ne očekujem da će potrajati više od mjesec dana bez da se nešto odveže, ali isprobati ćemo ju. Cijena-ispod 10,00 kn.


I uvijač za trepavice uzeh u Offertissimi (8,00kn). Isto kao i za spužvicu, ne očekujem dugotrajnost, ali eto kad sam već bila u dućanu uzela sam da isprobam.


Još u postu "Jesenske poslastice" sam spominjala Avonove naturals balzame. Probala sam od vanilije i sad je na red došla zelena maslina. Ako želite nešto više o balzamu, pišite u komentarima da li želite recenziju. Cijena mu je bila 11,00 kn.


Znate ono-bloggers made me do it. Da! Blogerice su me nagovorile na ovaj proizvod. Svi su naveliko hvalili Avon bazu za sjenila. Pa kud svi tu i mali Mujo. Odlučih ju isprobati. Baza je u boji Light beige, pa ćemo kroz neko vrijeme vidjeti da li je ok. Cijena joj je bila 29,00. I moram napomenuti da mi se pakiranje užasno sviđa. Mislim da ću ga reciklirati i iskoristiti za DIY lip scrub kad ga potrošim.


Isto se počastih Colortrend (Avon) dvostrukom olovkom. Na jednoj strani je lipliner,a na drugoj eyeliner. Uzela sam u bojama nude-warm brown. Nemam nude lipliner, a ja pretežito nosim nude ruževe. Cijena olovke je 17,00.


I za kraj jedna najdivnija poslastica. Golden Rose ruž u boji 128. Coral/orange-tako nešto. Inače nisam ljubitelj živih boja na svojim usnama, ali ovaj može proći i priznajem da je krasan. Opet, ako vas zanima malo detaljnije javite mi pa ću se baciti na recenzije i swatcheve. Sad imam malo bolji fotić pa se nadam da ću vam moći prenositi nešto kvalitetnije fotke.


 I drage moje, to je za sada to. Nadam se da se ne ljutite što ću vam ovako malo po malo otkrivati blagdanske darove jer nema mi smisla čekati dok naručene stvari dođu, a već ih par čeka na objavu. takav post bi bio kilometarski. Nadam se da ćete uživati sljedeći tjedan u društvu svojih najmilijih, da ćete darivati i biti darivani. Nikako nemojte ni zaboraviti na manje sretnije od vas. Pomozite drugima jer znate onu- sve se vrati, sve se plati. I jedva čekam čitati što se vi dobili ispod bora. I imam jedno pitanje- da li čekate božićno jutro da potrgate omote poklona ili ste kao ja i istog trena čim vam nešto dođe u ruke,otvarate?
Do sljedećeg posta,
Kissi kissi
G



















You Might Also Like

21 komentari

  1. Lijep' new in :) Tajice su mi fantastične, oduvijek sam si željela takve :D Samo da, pitanje koliko će biti prilike nositi ovako nešto deblje ove zime :S

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :)) kako izgleda,ovaj Božić će biti bez ijedne pahulje :/ a zima bez snijega jednostavno nije zima :///

      Izbriši
  2. Ajme super stvarčice, najviše me zanima kakva će ti biti ova Gliss kura :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I mene :) i nadam se da ću ju brže potrošit nego zadnju koju sam napokon završila nakon skoro pola godine xD

      Izbriši
  3. hm..ja svojim ocima gledano odmah bi nokte nactala kao salvete a sledeci put kao helanke :) super su !

    OdgovoriIzbriši
  4. ja sam imala ovaj Offertissima uvijač za trepavice, i trajao mi je 2 godine, dok mi po 100ti put nije pao i pukao :( sad imam iz Bipe, i ovaj Offertissimin mi je bio bolji ... tako da - dobar ulov! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jel da? obično tako neke jeftine stvari koje nađemo u random situaciji ispadnu najbolje.. imala sam jednu kopiju beauty blendera sa ebay,cca5kn, i spužica je bila fenomenalna dok mi se skroz nije poderala :/ eto,drago mi je da znam da je netko bio zadovoljan uvijačem.. hvala ti na infu :D

      Izbriši
  5. koliko lijepih novih stvari, a najvise cestitam na novom foticu :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :) nadam se da ću sad moći prenositi malo kvalitetnije fotke :)

      Izbriši
  6. Jako lijep new in.. ove salvete su mi baš krasne :) i podsjetile su me da ja ove godine nisam kupila blagdanske salvete, ali imam još vremena ajde :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. eto,drago mi je da te podsjetim na kućanske potrepštine za blagdane :D i hvala ti :))

      Izbriši
  7. Glisseve volim i ja, ali nisam primijetila ovaj uber rozi :) Inače mi je najbolji onaj svjetlo rozi, Silk, najbolje mi njeguje kosu. Čestitam na fotiću, to je i moja želja za koju se nadam da će se ostvariti što prije!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :))) nisam ni ja ovaj spazila prije. ako te zanima-to je satin relax i miris mi iskreno ne paše..ima nešto zbog čega me glava zaboli istog trena čim primirišim..ako ga isprobaš,molim te javi mi da li ti se sviđa :)

      Izbriši
  8. Uvijač 8 kn *čupakosu* ja bi ih vjerojatno odman 3 uzela, za svaki slučaj ahahhaah :D Tajice su mi odlične, i aparat :D Gliss ujjjjjj, sad si mirna Bog zna koliko :D Odličan new in, šokirana sam količninom, potičeš me na kupnju :'( ahaha :D :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahaha-čupakosu :)))) iskreno-uvijač uopće nije loš XD.. a tajice su zakoooon..s njima sam najviše oduševljena..a gliss mi je malo bio promašaj-ne sviđa mi se miris :/ al nema veze..hvala ti :))

      Izbriši
  9. Bas super new in :) najvise mi se sviđaju tajice koje ti je mama kupila, bas su preslatke, imam dvoje takvih al su uzasno tanke i ne znam zasto sam ih kupila uopce za zimu xD iako s obzirom na 11 stupnjeva vani, mozda i posluze hehe :) Gliss sprejeve i sama volim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :) da,tajice su zakon.. a valjda će se zalomit koji minus da mi posluže :) a gliss je vječiti stanar moje kupaonice.. a bome i dugotrajan xD

      Izbriši
  10. Taj rozi je imala mama,ali meni je miris bio onako . Mislim da ga neću sebi uzimati :/
    Blago tebi na fotiću <3

    OdgovoriIzbriši
  11. sviđa mi se HP kolekcija i mirisne svjeće :D
    Što se tiče Essence gela za umivanje, ja sam ga koristila jedno vrijeme. Ok je, blag, fino opere a mene nije zatezao ili mi napravio nered na licu. Kod mene je koža mješovita pa smo fino surađivali :) Ništa spektakularno al mi je bio ok

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam najviše srtena zbog knjiga..njima rok ne ističe :D lol.. drago mi je to znati za umivalicu..još nije došla na red da se koristi, ali bude :)

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images