"Me time" TAG

četvrtak, prosinca 04, 2014

Pozdrav lijepe moje.
Evo mene s novim tagom. Sve više viđam Me time tag pa i sama odlučih napisati jedan post o toj temi. Pitanja sam preuzela sa you tube videa. Ukratko, ovim tagom opisujemo kako provodimo vrijeme kad uhvatimo malo slobodnog vremena same za sebe. Budući da ja imam samo dvije nedjelje mjesečno kad sam slobodna, to vrijeme onda želim maksimalno iskoristiti ugađajući si.
Pa krenimo s pitanjima.

1. Što gledaš i čitaš za vrijeme svog slobodnog vremena?
Najviše se volim opustiti uz neku dobru humorističnu seriju. Ne traju dugo, a smijeh je uvijek dobrodošao. U posljednje vrijeme pratim Rules of Engagement. Možete ju uhvatiti i na RTL-u ako se ne varam. Budući da sam ju ja pratila na Comedy Central-u meni su sad reprize.

Isto tako, budući da sam zombie fanatik, bez The Walking Dead-a tjedan ne može proći. Iako mi se ove novije sezone baš nešto i ne sviđaju previše. Očekivala sam više avanture i horora, kad ono samo psihološka drama. Boring! Nadam se da će bar pred kraj sezone krenut malo ubijanja, spletki da bude prava science-fiction serija. Ali sve u svemu, Ricka i Daryla vrijedi gledati.
 Ako niste, ne znam što čekate.
Isto tako sam pogledala sve sezone PPL-a i u iščekivanju sam božićne epizode. Ako niste ni to pratili, opet-što čekate?!
Ovu seriju sam davno odgledala i kad mi je nedavno moj suprug rekao da on nije, prvo sam pomislila- What did I marry into? Lol..i sada opet gledam ispočetka da i on vidi zašto je ovo najbolja serija IKAD. Naravno, Breaking Bad. YO, Mr. White..Science, bitch!!
A što se tiče knjiga, trenutno skupljam sve dijelove Harry Pottera jer izlaze uz 24h za jako povoljnu cijenu. Ako ih ne skupim sada, neću nikad. A Harry Pottera moraš skupit sve. Trenutno se odmaram uz Plameni pehar.

2. Što nosiš za vrijeme "Me time-a"?
Najčešće nosim nešto u čemu se odjećam jako udobno. Većinom je to pidžama ili neka baggy trenirka. I znam da je to čudno, ali taj dan izbjegavam nositi grudnjak. Hahahha.

3. Koje kozmetičke proizvode koristiš u svoje vrijeme?
Kad uhvatim nešto slobodnog vremena najčešće posežem za maskom za lice. Obavezno kad se tuširam "odradim" i piling.  Te posebnu pažnju bacim i na ulja za tijelo,kosu.. Taj dan želim biti ultra mirišljava. 
U posljednje vrijeme obožavam zelenu Swedish spa masku za
 lice by Oriflame. Imam osjećaj nakon nje da mi je lice čisto k'o suza i kao da sam bila na faceliftingu.

4. Što jedeš i piješ?
Junk food. 
Čipsevi, smokići, koja čokolada...sve, samo da je ultra kalorično i da sam u ležećem položaju. 
Od pića, zalomi mi se nekad i coca-cola iako sokove općenito izbjegavam. Navukla sam se na zeleni čaj. Pa njega obavezno pijuckam.


5.Omiljeni lak za nokte?
Budući da zbog posla moji nokti ne smiju biti u divljim bojama, najčešće koristim bezbojan ili ultra svijetli. Znam da  bezbojan ne može biti krasan oku, ali eto meni ovaj je.
To je br. 301 by Flormar (Turska marka). I moram samo reći jednu stvar o Flormar brandu. Imaju odličneeee lakove. Kupujem ih u Bosanskoj Kostajnici (tamo sam nedavno našla i Golden rose ruže po jeftinoj cijeni). Preko granice jedan ovaj lak košta 8,00 kn. 8!!!! Dovoljan je jedan sloj laka za savršen finiš. Dugotrajnost je vrhunska. Znali su mi izdržati i po desetak dana da se niti malo ne zgule. Sve pohvale. Imam ih još u nekoliko svijetlijih nijansi pa ako vas slučajno zanima mogu napisati post o njima. Ako ste u mogućnosti, svakako ih probajte.

6. Omiljena svijeća trenutno?
Nemam ju. :O Iskreno, nisam neki ljubitelj svijeća, s vremena na vrijeme zapalim koju i to je to. Ako vi znate za neku ultra mirisnu, slobodno mi preporučite. Nisam neki poznavalac svijeća.

7. Da li provodiš svoje slobodno vrijeme vani?
Inače, kad je lijepo vrijeme (pri tome mislim na proljeće i ljeto) obožavam sjediti vani, ispijati kavu,listati časopise. A budući da smo sad u zimskom periodu većinom se zatvaram u kuću. Eventualno par puta izađem van malo izljubiti i izgrliti svog dečkića. Ili u najčešćem slučaju on dođe malo nama. 
 
Ovo je moj chill dan u pidžami, kosa omotana u ručnik (prala se), cvike na očima i Loki u zagrljaju. Hahahaha.

8. Da li bi u kino išla sama?
Nisam nikad u kinu bila sama, ali možda bih i otišla ako je neki ultra dobar  film koji nitko ne želi gledati osim mene. 

9. Omiljeni on-line shop?
Ebay. Ima sve što si možete zamisliti. Sve na jednom mjestu. I meni je to dovoljno.

10. Da li ima nešto što nije spomenuto, a voliš raditi?
Pa...nekad se znam i uhvatiti boljeg kuhanja kad imam vremena. Ali to je samo nekad. :) Pretežito to svoje vrijeme želim provesti u vodoravnom položaju zato što sam većinom u okomitom. 

Eto drage moje, nadam se da vam se ovaj mali tag-post svidio. I ja sve vas tagiram. Zanima me kako vi provodite svoje vrijeme. Imamo li koji sličnosti i imate li kakvih preporuka. Knjige, filmovi, svijeće? 
Do sljedećeg posta,
Kissi kissi
G











You Might Also Like

6 komentari

  1. SCIENCE BITCH! Morala san! :D Aaron Paul *blarghalargh* ;D Od knjiga priporučan (svima guran pod nos) trilogiju o Viktoriji Bergman od Erik Axl Sund dua. Kriminalistički triler, prebolestan je. <3 Odličan post :D

    OdgovoriIzbriši
  2. jesse <3 <3 <3 <3 knjiga zabilježena,hvala na preporuci :) :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Odličan post! Odgovara mi povremeni predah od kozmetike ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :) ako se i sama odlučiš na ovaj tag, voljela bih pročitati :)

      Izbriši
  4. Sviđa mi se tag, mislim da ću ga napisati! :)
    A ni ja ne nosim grudnjak po kući ako nema potrebe. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. drago mi je :) ako ga napišeš, slobodno istavi link da pročitam :) a što se grudnjaka tiče,dargo mi je da nisam jedina :)

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images