Luxe- Cocoa couture paleta i maskara (Avon)

petak, prosinca 12, 2014


Prije-božićni poklon meni od mene je proizvod koji mi je već duže vrijeme na wish listi. Iskreno, nikad za pet sjenila ne bih dala 100,00 kn kad danas na tržištu možete naći jednako dobre palete za sličnu cijenu. Pogledajte samo Sleek-ove palete. Ali očarana ambalažom i pakiranjem te nešto nižoj cijeni nego inače, odlučih se počastiti.

Luxe paleta dolazi u kartonskoj ambalaži sa velikim zlatnim slovima brenda. Pakiranje same palete je isto zlatno i odiše glamurom i luksuzom. Pravi je užitak ovu paleticu držati u rukama. Doduše, očekivala sam da će paleta biti nešto teža jer tako izgleda. Malo me razočaralo što je to samo obična plastika. No to definitivno nije negativna karakteristika.
I budite spremni, na ovom pakiranje se sve vidi. Otisci prstiju, "kap prašine" i mene to užasno frustrira. 


U pakiranju se nalazi 9 grama proizvoda što je sasvim dovoljno. Inače,ako se ne varam, cijena ovih paleta u Avon katalozima zna ići i do 110,00 kn. Ja sam u prošlom katalogu naišla na akciju da mogu birati paletu koju želim, uz maskaru, sve za 99,00 kn. Predbožićno sniženje. 

Ja sam si izabrala paletu koja mi se  učinila da ima najviše everyday nijansi koje inače i koristim svaki dan. Ovo je Cocoa couture paleta.
Kad otvorite paletu, u njoj se nalazi pet sjenila i aplikator. Paleta također sadrži i ogledalo, znači možete ju nositi sa sobom, aplikacija  sjenila je pojednostavljena. Ne treba vam još dodatno kozmetička torbica i kist i ogledalo u njoj. 
Od sjenila imate svijetlu bež boju, koja mi se pokazala odličnom za bazu preko cijelog kapka te za posvijetliti luk ispod obrva. Imate svijetlu i tamno smeđu nijansu sa shimmer finišom. Te dvije mat boje-tamno smeđu i rozu (ružičastu).
I sad najbitnija stvar-pigmentacija! Pigmentacija nije loša,ali nije ni vau. Očekivala sam puno puno bolje. Gledajući barem na samu cijenu proizvoda. Opet ću usporediti sa Sleekom. U njihovim paletama dobijete puno više boja, različitih finiša i za jeftiniju cijenu, a pigmentacija im  je do bola. Malo sam razočarana. Nisam očekivala blještavilo boja. Ali bilo bi mi drago da ne moram svaki put prije nanošenja sjenila koristiti bazu za sjenilo. Dakle, pigmentacija ovog proizvoda je srednja. Izvlače ju ova dva mat sjenila koja su nešto malo znatnije pigmentiranija. Paletu imam dva tjedna i još nisam primjetila da mi se sjenila truse.

Uz paletu sam za 99,00 kn izabrala i maskaru.  Cijena maskare je inače cca 80,00 kn.
 
Nijansa je Caviar black. Ambalaža i pakiranje maskare je identično kao i na paleti.
Maskara sadrži 7 ml proizvoda i isto tako nije ništa spektakularna. Kao i svaka druga maskara. Četkica joj je klasična, srednje gustoće dlačica. Efekt punih i dužih trepavica bude bolji ako se prije samog nanošenja upotrijebi uvijač za trepavice. Ovo nije loš proizvod, ali ne znam da li ću ikad ponoviti kupnju. Ima puno boljih maskara za jeftiniju cijenu. I ono što sam primjetila kod ove maskare je da je dosta neuredan proizvod. Sve mi zafleka. Kao što i vidite, ostavlja nered na samom otvoru tako da ju često moram čistiti.
Što se tiče cjelokupnog dojma ovog seta-očekivala sam više. Doslovno sam očekivala-vau! Pakiranje je krasno,nijanse su divne. Samo da su mrvicu pigmentiranije. No, ipak kad razmislim, nije mi žao. Dugo je bila na wish listi i sad sam ju napokon maknula. Plus,dobih i maskaru jeftinije. 

I jedna informacija-u trenutno blagdanskom Avon katalogu koji traje od 03.12.-23.12. Luxe palete možete kupiti za čak 65,00 kn. Možete birati između nijansi: Chambray blues, Glamorous rose, Black tie, Sophisticated violets i Purple smokes. Ovo su standardne palete zlatnog pakiranja koje možete naći u svakom katalogu. Također, za istu cijenu možete izabrati i novu limitiranu kolekciju. Luxurious nudes i Stone chic su  limitirano izdanje u pakiranju boje crvenog zlata. I moram vam priznati da je pakiranje krasno i nemojte da vas zavara-plastika je. I uočila sam da su sada Luxe ruževi 35,00 kn. Ako ste zainteresirani, kontaktirajte svoju Avon Lady i ona će vam sve objasniti. Ako je nemate, još i bolje. Bez ovih proizvoda se može. Ja sam se htjela počastiti i to je jedini razlog ove kupnje.
Hvala vam na čitanju lijepe moje,
do sljedeg posta,
Kissi kissi


















You Might Also Like

6 komentari

  1. Hm,uistinu lijepa ambalaža,ali malo precijenjeno možda :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, ja sam slaba na pakiranje..često mi zalomi fail proizvod,ali kad tako lijepo izgleda ne mogu mu odoljeti :) i moj zaključak je da je precijenjeno..ne vrijedi toliko

      Izbriši
  2. Izgleda zanimljivo, posebno maskara. :) Drago mi je da si se i ti počastila, eto, sad se sve lipo možemo trackat i mackat neko vrime i bit sritne :D ;D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pakiranje je krasno, i sretna sam zbog toga :) nisam trebali, ali eto..kao što si rekla mazat ćemo se i biti sretne :D

      Izbriši
  3. Pakiranje je stvarno krasno, maskara mi se čini super no moram priznati da me pigmantacija paletice malko razočarala.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da,ako ništa drugo-gledat ću u pakiranje ..hahhaa,da je pigmentacija malo bolja ovo bi bila savršena paleta

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images