Aura Power Lashes & Power lashes glue (gostujući post)

četvrtak, veljače 25, 2016

Drage moje, oduševljena sam što vam danas donosim prvi gostući post na Gorgeous on a budget blogu. Nedavno sam dobila nekolicinu proizvoda od Kozmetike Aura i  među tim proizvodima su se našle jedne umjetne trepavice i ljepilo za njih. Budući da ja osobno ne nosim niti koristim iste, pitala sam najbolju eksperticu u svome kraju da li bi ih željela isprobati te svoje utiske podijeliti sa vama. Ona je, na moju sreću, pristala napisati ovaj post i niže u tekstu pročitajte jesu li ovo win ili fail proizvodi.


"Već sve ljubiteljice kozmetike znaju da nam je stigla Aura kozmetika, a ako pratite blogerice i youtuberice iz susjednih zemalja, znate da osim Absolute Matte ruža za usne hvale i Aura umjetne trepavice.
Za početak, želim zahvalit dragoj Gogi što mi je, kao iskusnijoj „nositeljici“ umjetnih trepavica proslijedila trepavice i ljepilo koje je ona dobila na recenziju.
Pa krenimo..
Na Aurinoj stranici kažu da su AURA POWER LASHES umjetne trakaste trepavice koje se ručno izrađuju od najkvalitetnije prirodne dlake. Čini ih 10 modela.





Trepavice koje sam isprobala su imena Slightly nightly, broj 10.



 Trepavice se nalaze u zaštitnoj kutiji, s unutarnje strane kutije napisana su uputstva za upotrebu. S ovim trepavicama u kutiji ne dolazi ljepilo, kao što je slučaj s nekim drugim drogerijskim trepavicama. 


Trepavice Slightly nightly  posložene su po čvorićima, i nalaze se na prozirnoj trakici. Nisu pretjerano guste kao neki drugi njihovi modeli, dosta prirodno izgledaju i po meni su savršene za suptilniji, nenapadni dnevni look.
Prilično su savitljive pa se lako stavljaju na kapak. Jedan veliki plus je što su izuzetno lagane i udobne na očima. Izgledom podjećaju na popularne Ardellove Demi Wispies. Cijena im je 34,90 kn, što je odličan omjer cijene i kvalitete. 





Što se tiče samog Aura power lashes ljepila za trepavice, također sve pohvale. Primjerak koji je Goga dobila je clear, bijelo koje sušenjem naravno postaje prozirno. Ljepilo se nalazi u kartonskoj kutijici na kojoj su također napisana uputstva. Dolazi u tubici od 7 ml i nanosi se direktno na trepavice. Ako ste navikle na ljepila s četkicom i ako ste malo nespretnije kao ja, i stisnete tubicu kao da ne postoji sutra, iscurit će vam dovoljno ljepila za 20 pari trepavica, stoga budite opreznije.



Ljepilo je vodootporno, jako malo ga je dovoljno i stoga vam može potrajati dosta dugo. Odlično drži trepavice, nakon cijelog dana nošenja čak sam imala teškoća s skidanjem trepavica s jednog oka, dok ih nisam dobro natopila miceralnom. Dakle, ovo ljepilo je stvarno super glue za trepavice.


 I za kraj, nekoliko slika koje baš nisu reprezentativne, ali nadam se da ćete si barem malo moći predočit kako ove trepavice izgledaju na očima." 
Kissi Kissi
MELITA












Kako se ja nadam da ovo neće biti zadnji Melitin gostujući post, bilo bi mi drago kada biste ju škicnule na Instagramu: @melitas54 ,budući da tamo objavljuje većinu svojih look-ova.



*PR PROIZVOD

You Might Also Like

10 komentari

  1. na slikama dok ne zažmiri ne bi rekla da ima umjetne, baš prirodno izgledaju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. daa, prikladne su za svaki dan, čak i posao, baš izgledaju prirodno :)

      Izbriši
  2. Jako lijepo izgledaju, ali više od trepavica mi je ljepilo zapelo za oko :D drago mi je da konačno imamo za kupiti dobro i povoljno ljepilo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Melita kaže da je super glue :) znači, mora biti dobro :D

      Izbriši
  3. Trepke su divne :D I ja imam upravo te, ali ih nisam još isprobala, nego ih čuvam za svatove u koje idem u četvrtom mjesecu :D

    OdgovoriIzbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images