New-in #14

srijeda, veljače 10, 2016

U ovomjesečnoj košarici se kod mene našlo nešto preparativne i dekorativne kozmetike sa pokojom dekoracijskom i organizacijskom stvarčicom za dom.
Ako vas zanima što sam kupila i gdje iste možete naći, nastavite skrolati niz post. 



Svaki mjesec obiđem Muller i DM prvenstveno zbog preparativnih proizvoda koje trošim svaki dan i koje moram kupovati svaki mjesec. U Mulleru sam našla Body&Soul gel za tuširanje od vanilije i badema (14,90 kn), a u DM-u sam uzela svoj dugo voljeni Garnier Ultra Doux regenerator (cijene se ne sjećam, ali cca 15 kn).  O Body&Soul gelu ću vjerojatno natipkati recenziju budući da me pakiranje osvojilo na prvu. 


U DM-u sam naišla na zgodnu akciju 2+1= 22,00 kn. Šampon mi uvijek treba, a i imala sam sreću budući da se radi o H&S šamponu. I uvijek volim imati ekstra četkica za zube. Obično kupujem veća pakiranja koja sadrže barem četiri četkice, ali ovu akciju nisam htjela propustiti budući da su u pitanju Oral-B četkice. Ne znam za vas, ali ja obavezno mijenjam četkice nakon tri mjeseca korištenja. Maskare i četkice za zube. 


Mislim da sam u Konzumu kupila Chilly gel za intimno pranje. Najbolji je, nema dvojbe. Inače preferiram i najčešće kupujem zeleni, ali ovaj put sam odlučila biti divlja i kupiti plavi. 
Kad ti treba još koji gel za tuširanje, a ne znaš koji uzeti-kupi Palmolive, sigurno nećeš pogriješiti. :)
Baš sam si danas nešto humoristična. 


Nedavno sam se šokirala kada sam vidjela da mi je koža na nogama ultra suha, a oko laktova se čak ljuštila. Zima čini  svoje i Ziaja joj tu ne može pomoći. Kao SOS za svoje tijelo, pozvala sam Niveu i Johnson's upomoć. Brzo su sanirali štetu. Moram vam ovaj duo posebno pohvaliti (iako to već vjerojatno jako dobro znate) zato što su mi kožu oporavili već nakon koji dan upotrebe. 


Moja draga Mila (GLEETREE92) me zarazila sa Bio balm balzamima i baš mi je drago što je. 
Ako niste isprobale, potrudite se da to napravite. Opisala bih ga teksturno lakšim od vaselina, s puno ljepšim mirisom, ali jednakim učinkom (mekoća, oporavak ispucanih usana). I btw, ovo je naš domaći proizvod. Croatia is upgrading!

Gotovi smo sa preparativom, a monotoniju ćemo razbiti sa kućnim stvarčicama.


U Bauweltu sam našla jedan prekrasni okvir za slike (AKRILNI) koji je koštao samo 10,00 kn. 
Prekrasan je. Ako već ne znate, ja obožavam kutije i organizatore od akrilike zato što su prozirni, izgledaju fensi i čisto (ako redovito brišete prašinu).


I ova krasna slika cvijeća je iz Bauwelta (Bauwelt ima sve, živjela bih tamo), a cijena suvišna za spominjati (11,00 kn).


Mislim da sam ove knjige kupila prošli mjesec (u Kauflandu), ali pretvarat ćemo se da su kupljene ovaj mjesec. Bila je neka super akcija gdje ste knjigu mogla kupiti za deset kuna i na slici gore je moj ponosni ulov. Samo fina štiva molim!


Aww! Od svoje drage prijateljice sam dobila lančić. I to ne bilo kakav. Ovaj je srebreni i u obliku mjeseca (valjda punog i polumjeseca) te na oba mjeseca (i to obostrano) piše tekst: I love you...To the moon&back. Zar to nije preslatko?! Zaboravila sam ju pitati gdje ga je kupila. Žao mi je što vam ne mogu ponuditi tu informaciju ako i same želite isti. 


Jesam li već spomenula koliko volim Bauwelt?? Pa oni vam imaju sve što trebate. Tako sam u njihovom crafty odjelu našla ovu akrilnu posudicu za perlice, ali ju ja koristim za sitni nakit, da se ne izgubi. Cijena: 15,00 kn. 
U gornjem lijevom kutu (ono što se bijeli i crveni) je onaj prethodno pokazan akrilni okvir za slike sa već umetnutom sličicom iz časopisa. 


Sad ćemo se opet malo vratiti na kozmetičke proizvode, ovaj put na one dekorativne prirode tek toliko da skrolajući ne možete predvidjeti koje bi stvari mogle uslijediti.



Nisam imala puder i to je bilo strašno. Otišla sam u Muller sa ciljem da kupim Bourjois puder koji mi je stoljećima na wish listi, ali kako su moji putevi čudni- tako me i ovaj odveo ravno za Lorealov pult gdje sam vidjela da je True match na popustu. I ostalo je povijest. Inače je cca 90 kn, ja sam ga platila 66,90 kn (imam račun pa znam). I kako mi je tu ostalo nešto love budući da sam ciljala na Bourjois, onda sam još uzela Max Factor Creme puff puder u kamenu (58,50 kn). Volim taj puder, imala sam ga već pa mi i nije neka pretjerana novost. Ali, sve u svemu, u glavi si brijem da sam ovdje uvelike uštedila. 


Iz Mullera nisam izašla samo sa puderima (kako sam prvotno planirala) nego i sa Essence vodootpornom maskarom (moja omiljena) koja je stvarno jeftina ( 16,90 kn). 
I budući da sam u košarici imala novi tekući puder, pomislila sam kako bi bilo zgodno da taj novi puder ima i svoj novi kist za nanošenje istog. Alicia da Silva kist (47,90 kn) se za sad pokazao jako dobrim, a ako stvarno budem njime oduševljena-natipkat ću recenziju. 


I za sam kraj malo mirisnih užitaka. Također sam nedavno ostala bez parfema. Znala sam da želim Victoria's Secret fragrance mist, samo nisam znala koji. Tako da sam na kraju izašla sa sigurnim izborom, a to je Coconut Passion ( 99,90 kn). I vrijedi i tih deset lipa više. 
Ako slučajno koji dečko čita ovaj post- kupi svojoj dami neki mist, obožavat će te zbog toga. 
Isto tako sam si uzela Economic parfem br. 252 (20,00kn) koji bi trebao biti neka Bvlgarijeva kopija. Budući da im je na listi pod nazivom samo pisala Omnia, pretpostavljam da je Crystalline budući da uopće ne miriši na Amethyste (koji je moj omiljeni parfem ikada). Iako nisam ništa konkretno očekivala od parfemčića, pokazao se ugodnim, alkohol osjetim u tragovima odmah netom špricanja, kasnije ispari. I još k tome dugo traje. Skoro čitav dan. Dobro utrošenih dvadeset kuna. 

I to bi bilo sve, drage moje, što se tiče mog ulova.
Jeste li nešto isprobale?
Koji proizvod biste voljele vidjeti otipkanog u obliku recenzijskog posta?

Ugodan ostatak dana, 
Kissi kissi
G


You Might Also Like

16 komentari

  1. Lijepi noviteti, nema šta. :) I ja imam L'Orealov true match (onaj stari) i ak su mu mijenjali samo ambalažu, a ne i formulu, onda ti mogu reći da je to bio jako dobar ulov, javi dojmove za kist (njih nikad dosta). :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Na žalost nisam isprobala stari puder pa ne mogu usporediti, ali ovaj je za sada stvarno ok :) A sa kistom sam jako zadovoljna pa ću uskoro vjerojatno i tipkati recenziju :D

      Izbriši
  2. Svasta ovde ima! Moracu da isprobam Lorealov puder :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Preporučujem ga :) dobar proizvod..srednje prekrivanje, ujednačava ten, brzo se upija :)

      Izbriši
  3. Super noviteti :D slažem se za palmolive tuširalice, super su :3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uvijek u dvojbi ili kad ne znam što bih izabrala-uzmem Palmolive :)

      Izbriši
  4. Imam True Match, ali onu staru verziju i jako, jako volim taj puder. Jedna čitateljica mi je rekla da je i nova verzija (ovaj koji imaš) odlična, tako da ću ga morati kupiti pa usporediti. A vidiš, ne bi bilo loše iskoristiti taj popust u Mulleru :) Ako još traje... U zadnje vrijeme baš ne hodam po drogerijama, navukla sam se na internet kupovinu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam sigurna za popust, tj da li još uvijek traje..ali se definitvno isplatio :) ovo je sasvim dobar puder, mislim da će ti se svidjeti :D

      Izbriši
  5. Najviše su mi zapele za oko stvari iz Bauwelta. Da mi je barem trgovina bliže :plačem
    Lančić je prekrasan, lucky you <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I mislila sam si da će ti se te stvarčice za dom svidjeti :) znam da i ti voliš dekoracije :D lančić je presladak, moram se sjetiti pitati frendicu di ga je uzela :)

      Izbriši
  6. Divni noviteti, a kutijica za perlice/nakit je baš dobar organizator :D True match puder nisam nikad koristila i baš bi voljela pročitati recenziju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni se sviđa kako kutijica izgleda i odlična je za pohranu nekog sitnog nakita :) Potrudit ću se da u skoro vrijeme objavim recenziju, malo sam kratka sa vremenom a mnogo planova..ako ništa drugo, objavim na fejsu sliku-pola lica sa puderom-pola bez :)

      Izbriši
  7. i sama sam nedavno kupila Head and Shoulders šampon, da imam neki koji će ju stvarno, stvarno oprati :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahhaa, H&S će izribati tjeme :D ja sam pokušavala preći na lakše šampone, ali na moju žalost, sve i jedan mi uzrokuje perut, tako da mi nema druge do H&S :)

      Izbriši
  8. I ja volim Oral B cetkice i True Match puder ( nova verzija ), a Creme Puff mi nazalost nije odgovarao - isuvise je taman za mene, a i tezak je na licu nekako :|. Chilly bih rado probala, kakav je ? Mislim, da li peni, je li jak i tako to, njegov naziv me malo plasi ( Chilly, jel, haha :)). Kristina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. creme puff sam imala prije, pa mi nije bio loš..budući da nisam znala što drugo uzeti-reko hajde opet :) Sa chilly-jem ćeš vjerojatno biti jako zadovoljna..najbolji intimni gel na tržištu..ja sam inače koristila zeleni od mentola koji miriše upravo po mentolu i hladi :D inače, pjeni se normalno, ne prejako..ne iritira, nema svrabeža..jedino je kod ovog intenzivan miris čistoće, kao što bolnice inače miriše..hahhaa xD

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images