Kozmetika Afrodita- Sun Care marmelada i suho ulje

srijeda, kolovoza 24, 2016

Današnji članak je posvećen iznimno djelotvornim proizvodima za ubrzano tamljenje kože. Prije početka ljeta sam dobila od Kozmetike Afrodite na testiranje njihove ljetne novitete. Među njima se našao fantastični duo koji mi je trebao pomoći za brže stjecanje preplanulog tena. U nastavku ovo posta vam donosim njihova djelovanja, način primjene i rezultate, pa nastavite čitati. 


Prva, ako ne i najbitnija stvar je i otiskana na samoj amabalaži proizvoda, a to je da ne sadrži UV filtere. Preporučujem pažljivo baratanje i korištenje ovih proizvoda. 


SUN CARE MARMELADA


Što Afrodita kaže o marmeladi?
"MARMELADA pomaže kod bržeg i intenzivnijeg dobivanja privlačno preplanule puti te joj daruje prekrasan sjaj. Dragocjena prirodna ulja kožu izdašno hrane i vlaže. Ne pruža UV-zaštitu jer ne sadrži UV-filtere. Nanesite je na kožu u izdašnom sloju prije izlaganja suncu. Proizvod nije primjeren za dječju, osjetljivu i jako svijetlu kožu. Nije za jelo! "

Marmelada dolazi u plastičnom, okruglom (teglastom) pakiranju sa poklopcem na odvrtanje. Količinski dobijete vrlo izdašnu količinu proizvoda, a to je 200 ml. 
Tekstura marmelade je dosta gusta i čvrsta te potrebna manja količina da ju lijepo razmažete po dijelu tijela. Ne upija se u kožu odmah nego je potrebna određena količina vremena da proizvod "sjedne". Nakon nanošenja marmelade koža je baršunasto mekana. Marmelada miriši po karamelama i kakau, barem meni.
Način našonjena: moja preporuka je da marmeladu krenete koristiti tek nakon par dana izlaganja na suncu pri čemu ste koristili kreme za sunčanje sa višim zaštitnim faktorom. Nakon što vam koža poprimi nešto tamniji ten, točnije kada vam se navikne na izlaganje suncu, onda krenite sa marmeladom da bi ste si uljepšali ten i još više potamnili. Dovoljne su male količine marmelade i dovoljno ju je nanositi jednom dnevno na dijelove tijela za koje želite da poprime znatniju boju. Ja sam obično marmeladu držala na hladnijem i tamnijem mjestu i nanosila ju u sobi barem pola sata prije nego sam išla na plažu, te ju nisam nosila sa sobom. 
Rezultat korištenja marmelade, a i narednog proizvoda u članku- suhog ulja, su mi lijepo preplanule noge koje nisu bile takve već godinama. 

SASTAV MARMELADE:
Petrolatum, Theobroma Cacao Seed Butter, Cera Alba, Isopropyl Myristate, Paraffinum Liquidum, Olea Europaea Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Juglans Regia, Rosmarinum Officinalis Extract, Brassica Campestris Seed Oil, Propylparaben, Helianthus Annuus Seed Oil, Beta-Carotene, Daucus Carota Sativa Root Extract, Glycine Soja Oil, Tocopherol, Parfum, Propylene Glycol, BHT, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl  Stearate, Citric Acid, Benzyl Benzoate, Limonene, Linalool, CI 12010


SUN CARE MARMELADA-SUHO ULJE



"MARMELADA – suho ulje sa šljokicama pomaže kod bržeg i intenzivnijeg postizanja privlačno preplanule puti. Dragocjeni uljni kompleks iz mrkve, maslina i oraha kožu bogato njeguje, hrani i hidratizira. Ne štiti od UV-zraka. Prije i tijekom sunčanja proizvod raspršite na željena područja kože. Proizvod nije primjeren za dječju, osjetljivu i jako svijetlu kožu. Klonite se kontakta sa očima. Nije za konzumiranje! Prije uporabe dobro pretresite!"

Marmelada suho ulje dolazi u plastičnoj bočici sa raspršivačem za lakše doziranje i nanošenje. Količinski dobijete 200 ml proizvoda. 
Potrebno je samo koji put pošpricati proizvod po određenom dijelu tijela i dobro razmazati. Ulje se jako sporo upija te također ima karamelast miris. 
Tekstura je iznimno tekuća. Ulje sadrži čestice zlatnog shimmera koji ostavljaju prekrasno svjetlucav i osunčan ten. Koristila sam ga jednako kao i marmeladu. Jedino bih vam sa ovim uljem preporučila da budete vrlo pažljivi s trenutkom kada ćete ga koristiti te se pobrinite da ste prethodno obavezno nanijeli i kremu sa zaštitnim faktorom jer ćete u  protivnom zasigurno "izgorjeti" na suncu i zadobit ćete teže opekline. U slučaju da vam se to dogodi, definitivno pogledajte Afroditin Umirujući gel protiv insekata koji ne samo da djeluje protiv uboda insekata nego sadrži i aloe veru koja će vam znatno umanjiti opekline, dati potrebnu hidrataciju koži i pomoći da brže oporavite i zacijelite posljedice nesigurnog izlaganja suncu. Vjerujte mi, dogodilo mi se pa vam jamčim fantastično djelovanje tog umirujućeg gela. 

SASTAV SUHOG ULJA:
Sastojci: Isopropyl Myristate, Paraffinum Liquidum, Caprylic/Capric Triglyceride, Olea Europaea Fruit Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Beta-Carotene, Daucus Carota Sativa Root Extract, Glycine Soja Oil, Tocopherol, Juglans Regia, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Brassica Campestris Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Parfum, Triticum Vulgare Germ Oil, BHT, Mica, Propylparaben, Benzyl Benzoate, Limonene, Linalool, CI 12010, CI 77891, CI 77491



Afroditine Sun care proizvode možete naći u: DM, Kozmo, Bipa, Muller, Nama, Plodine, Metro, Ktc, Billa prodavaonicama, te u Afrodita shopu (Stara Vlaška 41, Zagreb) i beauty centru Afrodita u Kaptol centru kao i na njihovom webshopu. 


Jeste li isprobale ovu marmeladu za brže postizanje osunčanog tena?
Marmelada kojeg brenda vam je najdraža ili koja vam se pokazala najdjelotvornijom?

Kissi kissi
G


*PR PROIZVOD



You Might Also Like

2 komentari

  1. Citala sam dosta pozitivnih komentara o marmeladi i cini se kao odlican proizvod. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Jako mi se sviđa ulje :) Mislim da mi upravo ide na WL :)

    OdgovoriIzbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images