What's in my bag?

nedjelja, studenoga 23, 2014

Hello moje divne dame!
Danas vam donosim mali uvid u moju torbu. Budući da i sama obožavam ovakve postove, pa ako vaš slučajno nisam pogledala, slobodno ostavite link u komentarima.


Torba koju svakodnevno nosim na posao i u "grad" kad idem u šoping je ova. Nema nikakvog posebnog imena, niti je ikakve poznate marke. Kupila sam ju prije tipa pola godine u jednom butiku u Sisku. Koštala je 180,00 kn. Bež je boje i uklapa se savršeno uz svaki outfit koji dnevno odaberem.
Torba ima pozlaćenu kopču pa je otvaranje vrlo jednostavno. Unutar torbe se nalaze tri velika pretinca, dva mala skrivena džepića i jedan ekstra na zip u koji mogu sakriti higijenske potrepštine za one dane u mjesecu. Dovoljno je prostrana za svakodnevne potrepštine. Ima jednu veliku naramenicu na kojoj možete smanjivati i povećavati dužinu torbe kako vam odgovara. 
Ovo su stvari koje sam zatekla. 
Neizbježni novčanik. Ovaj sam dobila za rođendan prije dvije godine. Smeđe je boje sa zlatnim kopčama. Doduše, velik je i kad se napuni svim ispravama, karticama dosta je težak. Tako da razmišljam da ga zamijenim nekim manjim. I uz njega nosim i torbicu za mobite, iako mi mobitel nikad nije u njoj nego kovanice.
Danas sam imala i tablet,iako ga iskreno nikad ne koristim. Ne znam zašto. Tu su ključevi s posla i svakako potreban paketić maramica.
A što se tiče kozmetike, sve što mislim da mi je taj dan potrebno ubacim u svoju Giordani Gold kozmetičku torbicu by Oriflame. U njoj sam našla: Celine Dion parfem, nema nikakvog posebnog imena, drogerijski je. Golden Rose ruž u nijansi 129 (novitet kojim sam opsjednuta). Sjajilo iz Oriflamea, Very me u boji coral. To je jedino sjajilo koje posjedujem. Jednostavno nisam ljubitelj i ne volim ništa ljepljivo na usnama. Giordani Gold maskara u boji Midnight black. Random prsten ljubičaste boje?! I budući da imam misiju do Božića potrošiti neke proizvode u torbici imam Essence lipliner u boji Satin Mauve. Imam iz Avona (Colortrend) all over stick u boji Just peachy. I za kraj kremasto rumenilo by Alverde u boji Red glow.
Proizvodi iz kozmetičke torbice se mijenjaju svakodnevno,a većina drugih stvari je svakodnevan stanar moje torbe. Trudim se te stvarčice svesti na minimum. Kad bih u torbi nosila samo osobnu iskaznicu, novce, ključeve i mobitel- to bi bilo idealno. Ali, žensko k'o žensko, nikad ne znam što će mi zatrebati pa tako na kraju moja torba teži pet kilograma. :)
Nadam se da vam se post svidio i ako i vi same imate koji o ovoj temi, slobodno šerajte.
Kissi kissi
G



You Might Also Like

4 komentari

  1. joj, torbica za mobitel ti je skroz slatka :D iako vidim da ju ne koristiš u te svrhe ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :) na žalost, većinom u njoj obitavaju kovanice ili papirići..ali bitno je da je u uporabi xD

      Izbriši
  2. torbica za mobitel je preslatka :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :) na žalost služi za sve osim za mobitel ..hahaha

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images