Avon- Hollywood kolekcija

srijeda, studenoga 12, 2014

U posljednje vrijeme Avon nam donosi puno krasnih noviteta.Jedna od njih je i  Hollywood kolekcija  koja predstavlja bezvremenski crveni ruž, crni tuš, iluminator za blistavu kožu i lakove za glamurozne nokte. Danas ću vam predstaviti jedan, ali vrijedan proizvod iz najnovije Hollywood kolekcije.

Od prošlog kataloga (23.10.-11.11.) su nam dostupni ovi krasni i naizgled veoma glamurozni proizvodi. U asortimanu možete pronaći :
1.Nailwear Pro+ lak za nokte u bojama Beige drive in i Vixen (29,00 kn-10ml)
2. Olovka za oči glimmerstick flick- black (49,00 kn-0.28g)
3.Ideal Luminous iluminator u boji Glamorous (59,00 kn-15g)
4.Hidrokolor ruž za usne u bojama Starlet glamour, Show business i Cherry rush (29,00 kn-3.6g)
5. Hollywood ukrasi za nokte (81 kamenčić-cirkon različitih dimenzija)- 29,00 kn
Iste proizvode koji su bili u prošlom katalogu možete naći i u trenutnom koji vrijedi za razdoblje od 12.11. do 2.12.2014.  Cijene su jednake, jedina razlika je što u sadašnjem katalogu ima još jedan  novitet. Set mini četkica koje dolaze maloj crvenoj torbici (55,00 kn). Set sadrži 3
 četkice: za rumenilo,za sjenilo, ua usne i spužvicu za sjenilo.
Od sve te silne divote najviše me privukao jedan proizvod kojem nisam odoljela. Ponajprije zbog pakiranja. Slaba sam na krasna pakiranja!
Ideal luminous iluminator dolazi u prekrasno otiskanom pakiranju. Prva asocijacija mi je bila: Marilyn Monroe. Tipično plastično crno pakiranje sa otiskanim Hollywoodskim znakom zlatnom bojom i prekrasnom tetom u dugoj crvenoj haljini. Također, moram napomenuti da kartonski omot (kutija) u kojem je proizvod stigao neću bacati jer je uistinu presladak. Obožavam limitirane kolekcije proizvoda prvenstveno zbog pakiranja.  
Pakiranje sadrži 15 grama proizvoda i cijena mu je 59,00 kn. Boja iluminatora je Glamorous. I uistinu je glamurozno, kao da dodirujem star dust. Kad se proizvod otvori, primjetite zaštitnu foliju koja odjeljuje proizvod od ogledalca. To što ima ogledalo je veliki plus. Na proizvodu su otiskane male zvijezdice. 

Jedina zamjerka ovom inače savršenom proizvodu je pigmentacija. Očekivala sam efekt-vau. Probala sam vam uhvatiti swatch, ali zbog suptilnosti (što i nije toliko loše ako želite suptilne i prirodne lookove) kamera im nije bila naklona.
Nadam se da primjetite zlatni shimmer. Jer bez obzira što mi se ruka ne zlatni jednim potezom, uvjerena sam da će na licu istaknuti sve što želim istaknuti. To je u katalogu i naglašeno- "..naglašava kožu za glamurozan izgled lica..". Sve u svemu, krasan proizvod, krasno pakiranje, solidna učinkovitost. Vrijedi isprobati. 
Jeste si vi nešto zgrabili iz ove kolekcije? Što vas najviše zanima? 
Do sljedećeg tipkanja
Kissi Kissi
G





You Might Also Like

0 komentari

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images