New in-studeni

četvrtak, studenoga 27, 2014

Pozdrav drage moje dame!
Ne znam kako je vama, ali ja se uopće ne veselim zimi. I dok vam ovo sad tipkam imam osjećaj da mi se ruke smrzavaju. Kad će to ljeto?! No, dosta kukanja, bacimo se na temu ovog posta. U mjesecu studenom sam bila dosta lijena. Ništa mi se ne da, iskreno. Najradije bih, da mogu, prespavala zimski san. Bila sam lijena i što se tiče kozmetike i preparative. Tako da sam ovaj mjesec pokupila samo par stvarčica.

Palmolive naturals gel za tuširanje sa kokosovim mlijekom (500ml) je kupljen zbog mog supruga koji Palmolive gelove troši više nego bilo koji  muški. Jednostavno ih obožava. Isto tako, Head&Shoulders šampon za kosu (400ml) kupujemo svaki mjesec zato što je to jedini šampon koji muž i ja možemo koristiti. Svi drugi šamponi kod mene imaju negativne nuspojave. Perut, isušivanje kose i svašta nešta. Dok s H&S, od kad ga koristim, uistinu nemam nikad problema. Ovaj šampon je ocean energy.
Ponestalo mi je vlažnih maramica pa sam pokupila iz Dm-a Baby love maramice. Ove sadrže aloe veru i ekstrakt kamilice, bez boja, alkohola.Ph-neutralne. Sadrže 80 maramica i mirišu po kamilici. Nježne su za kožu. Što paše bebama, pasat će i meni-moj životni moto šopinga. :) Mislim da je cijena maramica cca 15,00 kn. Ne sjećam se, a i bila sam lijena što se tiče čuvanja računa. I budući da se nadam da ću do Božića potrošiti svoje ulje iz Oriflamea koje smrdi po kuhanim koprivama, nabavila sam si novo isto by Baby love (25ml).  Ulje je s bademovim uljem i ekstraktom kamilice, bez parafina. Cijena je isto ispod 20,00 kn, ali me nemojte uzeti za "točno u lipu".
Kako nisam imala više ni regeneratora, uzeh Garnierov Ultra Doux Reparing conditioner sa uljem avokada i shea maslacem. Nemam suhu i oštećenu kosu, ali bolje spriječit' nego liječit'. Proizvod je od 200ml i cijena mu je cca 16,00kn.
Znate ono-bloggers made me do it! Nakon što sam valjda kod svakoga pročitala hvale za ovaj proizvod, odlučih ga isprobati. I sve što vam mogu reći, za kratko vrijeme korištenja, je da sam našla svoj holy grail proizvod. Max factorov pan stik u boji True beige je sve što mi treba. Sve sakrije, podočnjake, prištiće....sve! Vidjela sam da u mom Dm-u imaju, uz ovu, još dvije tamnije nijanse. Nisam zapisala koje su, ako se odlučite na ovaj proizvod, definitivno swatchajte (imate tester). Moja nijansa je za normalnu/suhu kožu . Dobijete 9 g proizvoda za cca 50,00 kn. Uglavnom, proizvod vrijedi te novce jer sakrije nepravilnosti koje želite sakriti. Ocjena ovom proizvodu je čista petica. 
Budući da mi se i korektor bliži kraju, uzela sam si od Essenca Stay natural korektor u boji Soft sand. Pakiranje sadrži 1,5 ml proizvoda. Sviđa mi se to da je korektor bio zaštićen folijom pa sam sigurna da ga nitko nije malo u dućanu swatchao. No bez obzira što je folija bila netaknuta, kad sam otvorila korektor-užasno je smrdio. Baš smrdio! Ima smrad paljene plastike. Izgleda da sam ja bila sretne ruke pa pokupila nevaljani proizvod. Ali nema veze, budući da je koštao ispod 20,00 kn ne žalim previše. Iako se to ne bi smjelo događati. Što platite, trebate i dobiti, zar ne??
Tadadadada...i za kraj, napokon uzeh svoj prvi Baby lips. (waaaaa) Vi vjerojatno niste uzbuđeni,ali ja jesam kao malo dijete. Inače ne mogu živjeti bez balzama, labela i melema. A ovaj mi se tak čini slatkim, i dosta blogerica je posebno istaknulo Pink Punch, pa sam ga s ponosom lagano smjestila u svoju košaricu znajući da su recenzije odobrile ovaj proizvod. Ujedno se zahvaljujem svima koji su pisali o Maybelline Baby lips-ima. 
I to bi otprilike bilo to za sada. Ima još par novih stvarčica,i pobrkanih narudžbi. Npr. naručih maskaru, a stigao mi tuš za oči. Pa kad riješim te nesporazume onda ću pisati o tim stvarima.
Do tada,
love ya
Kissi kissi 
G

You Might Also Like

10 komentari

  1. Super post :) koristila sam i sama pan stik prije nekoliko godina i bila izuzetno zadovoljna njime :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) hvala ti.. i ja sad shvaćam zašto svi bruje o njemu xD

      Izbriši
  2. Svi smo pomalo željni lita. U mene je kokos sve, prava euforija, nigdi mirisa cimeta i jabuke :D
    Baby lips, e pa neka ga viđan svugdi, neću ga kupit, ne zanima me. LOL :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Sad želim taj pan stick:)
    Essence korektor sam imala,ali nije mi smrdio :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nećeš požalit s pan stikom.. :) a za korektor-izgleda da sam uhvatila nevaljali :/

      Izbriši
  4. I ja pobožno koristim H&S, ovaj put sam kupila neki od badema, prekrasno miriši!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odličan je taj bademov,a ni od limuna i jabuke nisu loši :) Šta je je H&S su najbolji šamponi-po mom skromnom mišljenju :)

      Izbriši
  5. Gotovo sve proizvode i ja sama koristim. Stvarno su super i po super cijenama :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. upravo to.. :) ovaj new in je ujedno i new in proizvoda koje svaki mjesec iznova obavezno uzimam..šampone,regeneratore i gelove za tuširanje mi žene najviše i koristimo :)

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images