Fashion haul..

nedjelja, studenoga 02, 2014

U posljednje vrijeme sve češće razgledavam što ima na ebay-u. I prije sam si znala naručiti koju narukvicu, kućne potrepšine i obično sam bila zadovoljna dobivenim. Ovaj put sam se odlučila za narudžbu odjeće. Budući da na ebay-u (svi znate što je ebay pa nemam potrebu objašnjavati) možete rangirati cijene, sa ili bez poštarine, aukcije ili trenutnu kupnju, ovaj oblik kupnje kao da je stvoren za mene. Sjedite doma, skrolate i pregledavate, naručite i za koja dva-tri tjedna na vrata vam poštar donese nešto iz daleke Kine, Japana, Singapura...
Svaki artikl koji sam naručila ne prelazi cijenu od 10 dolara. Birala sam niže cijene s uključenom poštarinom s ciljem da ako mi nešto ne stigne (lažnih profila prodavača se treba paziti) neće mi biti žao cca 5 dolara jer budimo realni, kod nas je najjednostavnija majica u dućanima 50-ak kuna.
Evo što sam pokupila:

Crvena jelen-duksa sa kapuljačom je koštala 8,71$ (cca 53,32- pretvorba na Coin.mill,com). Napominjem, na stranici si možete birati veličinu i boje ako je to dostupno. Duksa mi se sviđa jer odiše zimskim i božićnim ugođajem, doduše nije topla koliko mi se na slikama na ebay-u učinilo da je. Ali ipak, za 53 kn, duksa je odlična. Materijal je pamuk. 
Zatim, naručila sam običnu pamučnu crnu majicu kratkih rukava preko koje bih mogla navući vesticu. Majica sadrži i bijeli natpis- Ain't Laurent without Yves. Koštala je 3,74$ (22,89 kn). 
Sljedeća je još jedna duksa. Ova je sive boje sa crnim natpisom Coco Hollywood. Koštala je 7,99$ (48,91 kn). 
Na leđima ima crnom bojom ispisano No9. I moram priznati da me ona najviše oduševila od svih stvari. Unutrašnjost joj je ultra mekana i sasvim dovoljno debela, tako da će me u ove hladnije dane grijati. I to sve za manje od 50 kn. Toga ima samo van RH-a.
Dalje, stigla mi je obična siva potkošulja sa natpisom Hollywood. Tu sam malo fulala,  ne sjećam se da li je bilo opcije biranja veličina ili sam ja namjerno kliknula S (small) misleći da ziher budem stala u to, ali mi je malo zategnuta. Naravno da ću ja to rastegnuti i nositi jer je za 3,94$ (24,12 kn) sasvim ok.
Sljedeća stvar  je obična bijela pamučna kratka majica ( njih nikad dosta). Sadrži crni natpis Ballinciaga Harlem. Koštala je 5,19$ (31,77 kn). I sa njom sam vrlo zadovoljna, stoji kao da je šivena na meni.
I zadnji odjevni predmet koji mi je stigao je bijela top-vestica sa dugim rukavima i Nerd natpisom. Cijena joj je bila 5,33$ (32,63 kn). 
Naručila sam još jednu plavu vesticu sa zlatnom sovom, no ona mi još nije stigla. Ove odjevne predmete imam već tjedan dana i nije mi se dalo odugovlačiti sa postom zbog jedne majice. Nju ću vas pokazati u nekom drugom New-in postu.
Osim odjeće, naručila sam si i dvije narukvice.

Prva je od bijele kože sa pozlaćenim remenčićima i bijelo-zlatnim CC slovima. Znam da sam totalno zabrijala na Coco. Heh, što da kažem, ženska je imala ukusa. :) Cijena je bila minimalna- 1,71$ (10,47 kn). Zamislite, za deset kuna, bez poštarine, će vam ultra slatka stvar doći sa kraja svijeta na vaša vrata dok ćete sličnu takvu kod nas platiti duplo više+ poštarinu. I onda nije ni čudo što nitko kod nas nema posla. Ako se kinezima to isplati, zašto ne možemo nešto naučiti od njih? Naravno, sve ove stvari koje sam naručila nisu ultra kvalitetne, ali definitivno opravdavaju cijenu. Jer nema mi gore kad platim masu para za majicu, misleći da ću ju imati par godina, a ona mi se potrga za pol godine. Onda ću si radije naručiti sto jeftinijih i neće mi biti žao kad im nešto bude.
I zadnja stvar sa ebay-a je pozlaćena okrugla narukvica koja nema nikakvih kopči, samo da srca na svakom kraju. Jedno srce je veće sa cirkončićima,a drugo manje i obično "zlatno". Koštala je 0,87 $ (5,33 kn). Pet kuna! I sad recite da se ne isplati taj oblik kupnje. :)
Kakva su vaša iskustava sa ovakvim oblikom kupnje? Imate li kakvih usporedbi Ebay-a i nekih domaćih tvrtki? Što se vama više isplati? I da li ste već naručivali odjeću s ebay-a? 
I za kraj, jedan poklon za rođendan od moje mamice o kojem prije nisam tipkala pa ću ga sada ubaciti u ovaj post.
Da mi noge ne bi bile mokre,pobrinula se moja majka. Nedavnom posjetu baki u Banja Luci (B&H), mama mi je kupila Adidas-swag duboke tenisice. I oduševljena sam. Kožne su, ultra udobne i meni najbitnije-nepropusne. Ima da plešem po lokvama. Cijena im je bila 110 Km što je nekih 440,00 kn. Imaju zebra print i roze prugice- totalno ja :).
Eto drage moje, to je sve od jesenske kupnje ( za sada). Nisam odjeću slikala na sebi, to sam odlučila sačuvati za novi post koji je u pripremi. OOTD (outfit of the day). 
Do sljedećeg posta,
Kissi kissi
G










You Might Also Like

8 komentari

  1. Super su dukserice :-) nisam imala negativna iskustva, kupujem uglavnom ono sto ne mogu pronaci kod nas, neke modele haljina, nakit I sl.; tako sam nedavno uzela igracku slavnog Pocoya :-) e to je bio pravi hit slavljenik se neopisivo obradovao :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i ja sam duksama oduševljena..ovo mi je bilo prvo iskustvo sa kupnjom odjeće i poprilično sam zadovoljna :) normalno da će se slavljenik obradovati- i ja bih :D

      Izbriši
  2. Ajd pliz link za ovu ysl majicu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne mogu tu majicu više naći (ja sam to naručivala početkom desetog mjeseca), izgleda da više nije u ponudi..našla sam još par majica (samo upišeš ain't laurent..), izbacit će ti ih.. dosta su skuplje od ove što sam ja uhvatila, pa ne znam da li si zainteresirana.

      Izbriši
    2. probat cu naci, tnx ;)

      Izbriši
    3. http://www.ebay.com/itm/Fashion-Womens-Crew-Neck-Letters-printed-Cotton-Blends-T-Shirt-Tops-Blouse-C1MY-/181474598009?pt=UK_Women_s_T_Shirts&var=&hash=item2a40ba9c79
      evo s velikim zakašnjenjem...slučajno sam naletjela na majicu,pa da znaš :)

      Izbriši
  3. Jelen duksa. OMG. Prekrasna je. <3 A i 'Ain't Laurent without Yves' mi je prekomična. Super stil imaš, ja bi se definitivno okrenula za tobom na ulici. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jelen duksa je zakon, i to jedini komad crvene boje koji posjedujem (black is black)..samo nije onoliko topla kao što me slika obmanula. hehee, stil mladog dečkića xD Mila, ti si veoma komična :D, ali hvala ti.

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images