Maybelline- The Colossal Go extreme! Leather black volum' express maskara (Notino.hr)

četvrtak, listopada 11, 2018


Pozdrav svima i dobrodošli na blog. Danas ću vam predstaviti jednu novu maskaru koju sam isprobala pa ukoliko ste u potrazi za nekom sličnom da znate na koju trebate obratiti pažnju. 


 Sa Notina mi je stigla narudžba i u njoj Maybelline maskara koju sam odlučila isprobati. Možda će vama svima sada zvučati jako čudno kada vam kažem da uopće nisam isprobala puno Maybelline maskara. Zašto? Jednostavno je blogosfera bila prepuna recenzija Maybelline maskara i nije mi se dalo gubiti vrijeme na nešto što je svatko isprobao. A i sa druge strane sam jednostavno smatrala da su im maskare skupe. Pa ako vas zanima jesam li promijenila mišljenje, nastavite čitati. 


Maskara dolazi u crnoj ambalaži njihovog klasičnog dizajna. Većina maskara im ima ovakav oblik (Lash sensational, The Rocket, The Colossal..), pa tako i ova The Colossal Go Extreme! leather black maskara. Moram priznati da su ti sami nazivi maskara  užasno iritantni. Kad ja moram izgovoriti i napisati deset riječi da znate o kojem je proizvodu riječ, to je znak da kozmetička industrija sve više i više bespotrebno komplicira stvari. Da skratimo moju priču, rok valjanosti maskare od otvaranja je 6 mjeseci i količinski dobijete 9,5 ml proizvoda. Cijenu možete vidjeti na linku iznad. 


Maskara je crna kao što joj i sam naziv govori. Četkica je ogromna, ali vrlo jednostavna za apliciranje maskare. Ne ostavlja nered pri nanošenju svuda po kapcima. Jedino mi je žao što nije vodootporna, ali to nije nikakav problem. Isto tako, lagano se skida sa trepavica bilo umivalicom bilo micelarnom otopinom. Maskara daje volumen i to je ono najbitnije. Lijepo uvije trepavice i učini ih gušćima. Jedno imam osjećaj da ih malkice slijepi, ali još uvijek nisam ni naišla na maskaru koja to s vremena na vrijeme ne uradi. Na slici ispod možete vidjeti kako izgleda jedan blago i lagano nanešen sloj maskare. Kad kažem jedan sloj, pri tome mislim samo jedan potez maskare od korijena trepavica prema vrhu. Ne znam da li vas živcira kada youtuberi praktički nanesu deset slojeva i kažu da je to jedan. Nije! Jedan potez je jedan potez, a ukoliko se ponovno pređe (bez obzira da li ste ponovno umočili maskaru u tubu ili niste) onda je to više slojeva. Eto čisto da pojasnim što ja smatram jednim slojem. Nadam se da ne zamjerite. Sve u svemu, ja sam zadovoljna maskarom. Meni je odlična na dnevnoj bazi (s tim jednim slojem), a ukoliko želim nešto malo dramatičnije, onda ću prvo koristiti uvijač za trepavice i onda nanijeti dva ili tri sloja maskare. Budući da to ne radim često smatrala sam da ni nema smisla da slikam kako izgleda na trepavicama sa toliko slojeva. Ali ako vas slučajno zanima, pišite mi u komentarima pa vam lako ubacim i tu sliku. I mislim da ću u buduće isprobati još koju Maybelline maskaru iako i dalje smatram da nisu baš nešto jeftin proizvod.



Koliko ste Maybelline maskara isprobali i koja vam je bila najbolja?
Kissi kissi 
G

You Might Also Like

0 komentari

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images