Favoriti preparativne kozmetike- Fa, Live & got2b

utorak, listopada 16, 2018

Kao i obično, s vremena na vrijeme vam donesem ovaj oblik posta favorita vezano uz krasne kutijice sa novitetima koje mi pošalje Schwarzkopf Hrvatska. Budući da se u tim kutijama nađe stvarno hrpa proizvoda, meni je potrebno neko izvjesno vrijeme da isprobam proizvode koje želim i da steknem neke svoje dojmove i na kraju ih natipkam u ovakav oblik posta gdje možete vidjeti što mi je bilo dobro, a što ne. Ukoliko vas zanimaju utisci o brendovima iz naslova ovog posta, nastavite čitati. Kad god vidim ovu sliku hvata me nostalgija za ljetom iako je vani još uvijek solidno ugodno vrijeme. Fa noviteti koje sam imala priliku isprobati su uključivali gelove za tuširanje (njih stvarno nikad dosta), dezodoranse u spreju i roll-on dezodorans. 


Kolekcija Island Vibes je uključivala tri mirisa- Hawaii Love, Fiji Dream i Bali Kiss. Hawaii Love je miris soka ananasa i cvijeta plumerije i vrlo je egzotičan. Fiji dream (meni osobno najdraži miris cijele kolekcije) s mirisom lubenice i ylang ylangom. Bali kiss je s mirisom manga i vanilije. Budući da ja dezodoranse u spreju ne koristim, malo je reći da je moja mama koja inače obožava Fa proizvode bila presretna. Znam da ih je sve potrošila jer me neki dan pitala imam li šta novo. Komedija! Fiji dream roll-on dezić je meni zato bio odličan. Nije uzrokovao niti poticao znojenje te se od njega ne bih "usmrdila", točnije daje zaštitu tijekom cijelog dana (govori vam mama 15-omjesečnog klinca koja je provela ljeto trčeći za njim). Ukoliko još uvijek možete naići na ovu kolekciju u centrima i drogerijama, imate moje preporuke. Zgrabite si koji proizvod i vratite se u ljetno razdoblje. 


Druga kutija koja mi je stigla je uključivala Live & got2b proizvode. Vizualno je stvarno jedna od najljepših i najšarenijih kutijica koje sam primila, ali na žalost i najslabije korištena. Ne iz razloga što mi se ovi proizvodi ili brendovi ne sviđaju, nego ja jednostavno ne eksperimentiram sa bojama za kosu i stvarno mi je žao što se nisam ni sada mogla odvažiti i to napraviti. Ali proizvodi su otišli u dobre ruke i vjerujem da su svi zadovoljni. 


Što se tiče Live proizvoda, isprobala sam privremenu kredu za kosu koja me vratila u djetinjstvo i moram priznati da je ovo odličan proizvod ukoliko želite obradovati neku curicu koja se voli igrati sa šminkom i svim tim dobrim stvarima. Kreda je vrlo jednostavna za nanošenje, samo ju povučete po pramenu kose i boja ostaje. Čak je i vrlo upečatljiva na mojoj smeđoj kosi te se odmah pri prvom pranju lako ispere. Ostalo mi je još proizvoda pa sam ga odlučila sačuvati sada za Halloween ukoliko budem bila inspirirana za nekakav maskembal. Uglavnom, kredu vam preporučujem ukoliko se želite baš lijepo zabaviti. 


Live Color spray u plavoj boji sam si sačuvala, kao i kredu, ukoliko mi budu trebali za neko maškaranje, ali sprej za razliku od krede još nisam isprobala jer nije bilo prilike za to. Ali pretpostavljam da je isto jednostavan za uporabu. Samo protresete i pošpricate kako god želite (po cijeloj kosi, ili pak samo po vrhovima). Također, sprej je vjerojatno još jednostavniji od krede budući da vam kreda zna malo počupati kose ukoliko niste blagi sa nanošenjem poput mene. Live ultra brights or pastel boje za kosu nisam na žalost isprobala budući da su mi stigle siva i zelena i jednostavno se nisam usudila odvažiti i ići se farbati u boje koje su van moje komfort  zone. Ali ukoliko ste ljubiteljica i često mijenjate boje i frizure, ovi proizvodi se stvarno čine vrlo cool i trebali biste im dati priliku i isprobati ih.


Osim Live proizvoda, druga kutija je sadržavala i got2b novitete koji su vrlo voljeni i korišteni kod mene. Prvi koji ću vam spomenuti, a već sam ga davno i hvalila na facebook stranici, je #Oh my nude! sprej za raščešljavanje kose. Em je miris ugodan em obavi svoju namjenu. Dovoljno je malo ga protresti i pošpricati po mokroj ili prosušenoj kosi i kosa će vam se magično raščešljati. Znači, ja sam doslovno uzela najlošiju četku iz Offertissime i s njom sam tako jednostavno i lagano prošla kroz kosu. Tako da mi je ovaj sprej apsolutni favorit cijele kutije. Tu se dalje našla i #Oh my nude! lagana uljna maglica koja je jako zanimljiv proizvod. Kosu čini nekako sjajnijom. To joj je i namjena, ali na početku ja uopće ništa nisam primjećivala dok mi se sada u zadnje vrijeme uistinu čini da je kosa nekako zdravija, ljepša i sjajnija. Sada, da li ovaj proizvod ima prevelike veze oko toga ili svi mogući drugi proizvodi koje koristim tu isto imaju efekta, ne bih vam znala reći. Znat ću kada potrošim maglicu, pa ukoliko se kosa vrati u jadno stanje onda ju je ona činila mnogo sjajnijom. I zadnji proizvod je Beach girl slani sprej za teksturu kose koji daje lagane kovrče kosi i to sve skupa izgleda kao da ste upravo stigli sa plaže. Također jedan vrlo zanimljiv proizvod i ukoliko volite "valove" u kosi, opskrbite se za iduće ljeto.Kada sumiram sve svoje dojmove vezane uz ove dvije kutije i tri brenda, moram posebno natuknuti da mi je Fa Fiji dream linija najdivnija te da su mi got2b #Oh my nude! noviteti predobri i njih ću definitivno i sama nastaviti kupovati. 

Zanima me da li ste isprobale koji od svih ovih proizvoda i kako ste bili zadovoljni sa istima?
Kissi kissi 
G

*PR PROIZVODI

You Might Also Like

0 komentari

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images