Favoriti mjeseca lipnja

subota, srpnja 04, 2015

Početak novog mjeseca je baš zgodno vrijeme za pogledati unatrag i povaditi iz ladica stvari za kojima smo najčešće posezali proteklih mjesec dana. 
Postava koju sam ja najčešće koristila je:


Pa započet ću sa preparativom.
Dove roll-on dezići su neizostavan dio rutine i njege tijela. Općenito, Dove proizvodi su jedini koje korstim da zamaskiram neugodno znojenje, pogotovo ljeti.
Ne iritiraju me, miris im je uvijek nježan i svjež, blago djeluju na osjetljivo područje pazuha.
Također, ugodno me iznenadila ova retro Balea LE hidratantna kremica.
Em je pakiranje krasno, em mi sam proizvod jako godi. Tekstura je tako lagana, brzo upijajuća a osjećaj na koži koji ostane je tako mekan na dodir. Ako ne griješim, meni miriše na med. 
Jeste li ju isprobali?




Dalje, od proizvoda za usne sam najčešće posezala za ova tri ljepotana. 
Essence olovke za usne su toliko otipkane u blogosferi da mi nema smisla išta više komentirati. Sve znate. Nijansa koju sam najviše koristila je 07 Cute pink.
Od blogokolegice Ith's corner sam prije koji mjesec dobila Avon Ultra Color Indugence ruž u nijansi Pink Blossom koja je totalno ljetna Barbie pink nijansa i prošli mjesec je bio veoma voljen.
Od balzama, najviše uživam u mirisu višnje. Ovaj koji imam je iz Oriflame-a, iz njihovog Tender care seta. O tim balzama sam također pisala post koji možete škicnuti:OVDJE.



Što se tiče proizvoda za lice, ljeto je idealno vrijeme za pretjerivanje s highlighter puderima, krasnim rumenilima i bronzerima koji preplanulu put čine još ljepšom. Budući da ću na godišnji odmor tek u osmom mjesecu, još uvijek sam bijela k'o sir, pa bronzeri ne dolaze u obzir.
Ali sam zato pretjerivala sa highlighterima. Sada su napokon u centru pažnje Too Faced Candlelight i Sleek rumenilo u nijansi Coral.


O Too Faced highlighting puderu sam pisala u postu OVDJE, pa neću opet. A sada sam shvatila da niti jedan post u povijesti svoga bloga nisam posvetila Sleek ljepotama??? WTF??
Ne znam kako sam ih uspjela izbjeći. Možda sam mislila da je glupo da i ja recenziram toliko opjevane proizvode, drugi razlog stvarno ne znam.
Ali sada ću se ispraviti. Inače, najljepše Sleek rumenilo mi je Antique, ali najčešće koristim nijansu Coral, zato što mi je idealna i savršena za ovo ljetno razdoblje. Prije bih je opisala kao breskavstu, a ne koraljnu, ali ok.
Sve u svemu rumenilo je divno i koristim ga svaki dan.


I zadnja dva proizvoda koja sam koristila proteklih mjeseca dana su Catrice Travel de Luxe paleta, čije swatcheve možete pogledati:OVDJE
Budući da ljeti ne nosim tekuću puder, radije nanesem hidratantnu kremu sa spf-om ili pak BB kremu, ali treba mi nešto što bi mi malo zakamufliralo podočnjake, pa sam često koristila Max Factor- Eye luminizer. Ne prekriva mi podočnjake u cijelosti, ali zakamuflira ih te posvijetli područje ispod očiju i odmah osvježi lice. 


To su moji mali favoriti u kojima sam uživala.
Jeste li probali koju stvarčicu i imamo li koju zajedničku?

Kissi kissi
G

You Might Also Like

14 komentari

  1. Super post!
    I ja isto obožavam Essence olovke za usne i Balea hidratantnu kremu, a Sleek rumenila su mi već dugo na wishlisti, ali eto imam više od 20 rumenila haha, iako mi ne treba više, ja želim još! :')

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :) joj, kad budeš u mogućnosti izaberi si coral ili flamingo..nakon što probaš sleek rumenila, niti jedno drugo ti neće zamijeniti njih :) uistinu ih sada na tržištu ima krasnih, različitih marki, pakiranja, ali sleek ostaje br1 :D trust me xD

      Izbriši
  2. Imamo čak dvije stvari zajedničke,a to su Essence olovka za usne,samo što sam ja prije Cute pink koristila Wish me a rose koja je apsolutno predivna :D i Balea krema koju isto koristim za lice jer imam suhu T-zonu,a miris je blage lavande i ruže,a pakiranje premedeno...morati ću uzeti još jednom kad ju potrošim,mama ima od trešnje/višnje,a u moj dm je došla i treća verzija,samo ne znam koji je točno miris :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. imam wish me a rose i nekako mi je najmanje korištena, nekako ne ide uz moju boju kože :/ hvala ti na infu, vidiš, meni miriši na med, a bila sam prelijena okrenuti pakiranje i provjeriti..ali kremica je vrh..i tnx, nisam ni znala da imaju od trešnje/višnje- tu ću sljedeću probati :D

      Izbriši
  3. Sleek rumenila,Balea kreme i Essence olovke su i meni odlične :D Trenutno sam u procesu "Skupi sve Essence olovke" i nabave još kojeg Sleek rumenila,ja imam u nijansi Sahara i meni je odličan,ali naravno svakom po njegovom guštu

    OdgovoriIzbriši
  4. joj, sahara mi je sljedeća na listi :) imam coral, flamingo i antique..i nikad ih dosta...točnije kad skupim saharu i rose gold valjda bude bilo dosta :) hahhaha..olovke imam sve koje me zanimaju i naravno-super su :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Preslatko izgleda ta Catrice paleta!
    Baš sam sinoć poručila par Sleek stvari i opet sam odustala od rumenila jer ih nikad ne koristim :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i mene je pakiranje privuklo :) šteta što ne voliš rumenila, jer su sleek najbolja i najjeftinija za tu kvalitetu :)

      Izbriši
  6. Sleek rumenila jos nisam isprobala,a vec duuugo ih imam na WL!!! I ovaj Max Factor Eye luminizer mi se cini odlican!!! Odlicni favoriti!!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jedno sleek rumenilo će ti zamijeniti pet drugih koje imaš :) trust me :D MF, ako nemaš nikakve veće probleme sa podočnjacima, pomoći će ti, posvijetliti područje ispod očiju..a ako si kao ja (deep stuff) onda nema pomoći, baš moram neke hard core korektore koristiti. :)

      Izbriši
  7. i sama volim Dove roll on proizvode :D
    imam Sleek Antique rumenilo, koje ti se sviđa :D i samoj mi je prekrasno :D
    baš me zanima oriflameov balzam od višnje :D :D ambalaža je predivna <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. dove rulz :) i meni je antique toliko krasan da ga čak čuvam samo za posebne prigodne, silly me :)
      višnja je krasan balzam..tj miris je divan i dugotrajan :) preporuke..

      Izbriši
  8. Obožavam Avon Ultra Color Indugence ruževe jer su lagani i imaju spf pa su mi idealni za ljeto :D Balea univerzalnu kremicu imam i fina mi je, koristim ju za ruke, a ambalaža je za deset :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. odlična mi je tekstura ruževa, i kao što si rekla lagani su i idealni su za ljeto :) a ovu balea kremicu ću si opet kupiti, ako je još uvijek ima u DM-u :)

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images