NOTD (date night)

nedjelja, lipnja 14, 2015


Ok, ovo nije trebao biti post o manikuri i zato je manikura koma, ali nizanje nijansi i konačan rezultat su mi se toliko svidjeli da sam odlučila ignorirati fail-ove pri lakiranju (I'm not a pro) i ipak vam pokazati fotke.
Sinoć smo muž i ja imali mali date night. Išli smo jesti (foooood) te u kino pogledati Jurassic world koji vam  preporučujem, it's entertaining.


Lakovi korišteni u rađenju manikure: 
Eveline 8u1 bazni lak
Flormar br.452 (dark blue)
Essence The nudes lak- cupcake topping
Essence express dry drops




Nakon nanošenja baznog laka, nanijela sam samo jedan sloj plavog Flormar laka. Nijansa br.452 je vrhunske pigmentacije i gustoće, da vam drugi sloj uopće nije potreban, osim ako ne želite drugim slojem još više potamniti ovu dark blue nijansu.


Da ne čekam stoljećima dok se ta dva laka suše, upotrijebila sam Essence express dry drops za brže sušenje. Ovo mala je bočica je baš neki magični eliksir. Kap, dvije na nokat i ubrzava sušenje. Ako se pitate- does that thing really works? Yes, yes it does. 
Cijena je, ako se ne varam, 16,00 kn. 


I nakon što su se nokti posušili, nanijela sam blagi sloj cupcake toppings-a. 
I konačni rezultat mi se jako sviđa. Dark blue&silver!


Vidim da nisam baš morala nositi hrpu malih zlatnih prstenčića jer se niti malo uklapaju uz cijelu manikuru, but who cares, bila je noć, pa sam uvjerena da nitko nije ni primjetio.


Yep, užasno sam nalakirala nokte, ali imajte na umu da ovo nije trebalo završiti na blogu i bila sam u žurbi (ain't nobody got time to paint nails 2h).
Usprkos svemu, nadam se da vam se sviđa topping kao i meni. 


Žao mi je što se nisam sjetila fotkati outfit i makeup, ali sljedeći put zasigurno budem.

I to bi bilo sve za ovaj kratki nedjeljnji post. 
Uživajte, odmarajte, svašta nešta.
Kissi kissi 
G

You Might Also Like

12 komentari

  1. Slatka je manikura i meni se prstenčići baš uklapaju. :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :) ništa nije bilo u planu, pa je zbrda zdola, al ajd :D

      Izbriši
  2. Baš je zgodno ispalo :) I da, pitala sam se jel taj Dry drop valja, baš si ga možda i nabavim :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :) djeluje brzo ako je malo slojeva, gotovo instantno, ako je više slojeva, normalno je da će više vremena trebati :)

      Izbriši
  3. Essence kapi za brže sušenje fkt djeluju? :D Ja imam nešto slično od Catricea, ali nula bodova...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. fkt djeluju :) naravno, imaj na umu da se dva, tri sloja sporije suše od jednog, ali s kapima ipak znato brže nego prirodno, i ako je tekstura debela, tj više slojeva laka-kapi tjeraju proizvod na strane nokta, pa to zna malo ružno izgledat i odmah moraš brisati i popravljati, ja doduše imam lakove koji prekrivaju jednim slojem, pa kapnem samo kap dvije i za manje od min-lak je suh :)

      Izbriši
  4. Dopada mi se manikura i ovaj plavac ;)
    Baš sam u petak gledala ove kapi i mislila se rade li ili ne tako da mi je drago da si ih spomenula ;) Uzimam ih idući put :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, i ja sam se iznenadila :) samo imaj na umu da se jedan sloj brže suši, dva sloja će tek tipa za minutu biti posušena, i samo pripazi ako je više slojeva, lak je debel te kad naneseš kapi imaju običaj taj višak sa sredine nokta gurat prema krajevima, pa to ružno izgleda i moraš brisati prije neg se posuši-ako ti ovo ima imalo smisla, isprobaj pa ćeš vidjeti :)))

      Izbriši
  5. Super je manikura, jednostavno za nalakirat, a opet je efekt tu bez puno muke :)
    Probala sam ovaj Essence za brzo sušenje kod frendice i super je, ali nikako da ga kupim, sljedeći put kad ga vidim obavezno kupujem :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. baš, koja minuta posla, i solidan efekt :) my favourite :))) i ja sam se iznenadila za kapi..mislila sam da je fail, i baš mi je bilo drago što djeluje :D

      Izbriši
  6. nisam baš ljubitelj ovih trakica, ali kombinacija mi super izgleda :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nekako me u posljednje vrijeme privlače svjetlucave trakice i šljokice, don't know why :) i kombinacija mi se jako svidjela :)

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images