Vanity organization-update

subota, siječnja 24, 2015


Od posljednjeg posta o organizaciji šminke sam kupila još nekih organizatora da mi pomognu dovesti u red kaotično stanje u kojem su se moji proizvodi nedavno našli. Ako ste propustili moj prijašnji post, možete ga pročitati  sada - Vanity tour .

Nakon što sam većinu toga sortirala i riješila se nepotrebnih proizvoda, moram priznati da sam poprilično zadovoljna svojom malom kolekcijom i organizacijom šminkerskog kutka. 

Samo da za uvod još napomenem: soba u kojoj se nalazi moj stolić je ekstra soba koju imamo u kući. Ona nam služi kao garderoba (moja i suprugova) i gaming/beauty room. Naime, tu se isto nalazi mužev radni stola sa kompjuterom i opremom za gejmanje, te moj stolić da se ujutro mogu spremiti sjedeći (a ne u kupaonici). Uz to, na dohvat ruke mi je i ormar te to smatram veoma praktičnim.

Stolić koji koristim za pohranu beauty potrepština sam dobila od muža za svoj rođendan prošle godine i oduševljena sam. Stolić je iz Jyska i koštao je oko 500,00 kn (na popustu). Stolić je bijele boje visokog sjaja i veoma je lagano održavati ga. Samo jedan potez vlažnom maramicom i sve su mrlje od šminke uklonjene. Stolić ima dvije veće ladice. Jedina stvar što mi je malo nezgodna je ta da ladice nisu dovoljno duboke da bih mogla neke proizvode pohraniti tako da stoje. Pr., tekući puder ne može stajati uspravno unutar ladice. No, sve u svemu- obožavam ovaj stolić.
LINK: Stolić


Prvo ću krenuti sa sadržajem i organizatorima koje držim na samom stoliću.
 S lijeve strane se nalazi prvi organizator koji sam kupila za pohranu šminke. Naime, ovaj akrilni ladičar (Jysk-120,00kn) je namijenjen za pohranu nakita, ali sam ga ja prenamijenila. Na njemu se nalazi malo srebreno ogledalo koje sam nedavno nabavila sa Ebaya (LINK: ebay-ogledalo). Preslatko je. Preklapa se, te na jednoj strani se vidite normalno,  a na drugoj povećano (dvostrano je). Uz njega stoji Essence kabuki četkica. Ladičar ima dvije manje ladice i dvije veće. U njega sam odlučila staviti i dati prostora proizvodima za koje smatram da imaju lijepo pakiranje.


U manjim ladicama mi se nalazi paleta i highlighter. O proizvodu Too Faced- Candlelight spremam recenziju pa ako  želite saznati nešto više- pratite objave.


Drugu ladicu sam namijenila zlatnom pakiranju Avonovih Luxe proizvoda (paleta i bronzer).
O paleti možete pročitati OVDJE , dok bronzer nisam recenzirala. Pogledajte kako izgleda- TU i ako izrazite želju za recenzijom- i to se da riješiti :) .


U zadnju ladicu sam stavila proizvode koje koristim  svaki dan. Naime, ta ladica mi je najjednostavnija za otvaranje jer mi je najbliža. Tako da sam tu smjestila eyelinere, liplinere, maskare, korektore, sjenilo za obrve, šiljilo.... 


Pokraj tog organizatora mi se nalazi mali kristalni svijećnjak (too cute) u koji sam smjestila četkice koje tog tjedna upotrebljavam. Svijećnjak sam našla među stvarima koje je moja svekrva željela baciti, bilo mi je žao pa ga spasih. 


U nedavnoj kupnji sa ebaya sam našla prozirni stalak za ruževe ( to ste već sigurno vidjeli sto puta). Cijena je bila oko 23,00 kn. Vrlo je stabilan i idealan organizator za pohranu ruževa, labela, sjajila. U organizator stanu 24 ruža i tako se mogu držati pod kontrolom. Ne želim imati više od 20 ruževa i sada ću znati kako mi kolekcija stoji. Kod mene prevladavaju Avon, Golden Rose i Maybelline ruževi.


Pokraj organizatora za ruževe se nalazi ovaj držač za salvete (prozirna plastika) koji sam za blagdane kupila u Offertissimi za 9,00 kn. Sviđa mi se dizajn držača i to što je proziran. Padam na prozirne organizatore. Konkretno mi ovaj organizator služi za pohranu jedine palete koja sadrži boje koje nisu neutralne.


S desne strane mog stolića se nalazi još par organizatora. Prvi je ovaj plastični ladičar  Iz Jyska (25,00 kn). Naime, njime nisam zadovoljnja. Možete vidjeti da mi je puknula ručka na prvoj ladici. Ladice nisu dovoljno duboke za pohranu onih proizvoda za koje sam ih naumila. 


U prvoj ladici se nalaze lakovi za nokte i aceton. Zbog težine proizvoda, ladice se teže otvaraju, moram ih povlačiti.


Druga je ladica isto namijenjena lakovima. Većinom su to Flormar lakovi. I odlučila sam, budući da nemam mnogo lakova za nokte, samo par nijansi koje uistinu volim, vidjela sam na ebayu male akrilne police za lakove. Mislim da će mi to idealno sjesti u ovaj mali kutak i neće zauzimati toliko prostora.


I u zadnjoj ladici su gumice za kosu, ukosnice, uvijač za trepavice, rašpice za nokte, grickalice....


Na vrhu tog organizatora mi je se nalazi još jedan. Ovo srebreno plastično drvce sa sovicama je iz Offertissime ( 16,00 kn) i služi mi za odlaganje prstenja i tako nekog malog nakita. Ako ste propustili moj prijašnji post o načinu organiziranja nakita, možete ga pogledati SADA .


I zadnje što se nalazi na mom vanity stolu je još jedan organizator za nakit. U njega sam totalno zaljubljena i on je nešto najisplativije što sam ikada uzela za pohranu stvari. Naravno, iz Jyska je (50,00 kn). Ima kukice na koje možete objesiti lančiće. Također ima male rupice za naušnice te ima i niže kukice za narukvice. Sve u jednom. I dizajn samog organizatora mi je prekrasan.


Nakon što smo iscrpno prešli sve što se nalazi na samom vrhu stolića, vrijeme je za ladice. Doduše, ladice mi nisu organizirane onako kako bih ja htjela. Nedostaje mi još koji organizator da mogu reći- to je to, zadovoljna sam. 
Ako netko od vas zna gdje bih mogla naći plastične i prozirne organizatore za ladice, molim vas obavijestite me. Ovakvo nešto tražim već vječnost, ali bezuspješno. Nisam čak ni na ebayu naišla na takvu "tacnu" sa pregradama.

No, vratimo se mi na ladice. U lijevoj ladici mi se nalazi ostatak kozmetike koju trenutno imam. Doduše voljela bih se riješiti još kojeg proizvoda pa sam sva u Pan projektima. Da skratimo priču, ovdje se nalaze sjenila (Catrice, Beauty K, Wet'n'wild, Lancome, paleta sa ebaya), rumenila, highlighteri, bronzeri, te puderi.



A s desne strane se nalazi kaos. Ovo je ladica koju nikako ne mogu uredno srediti budući da se otvara 5-6 puta dnevno i stalno se nešto uzima i vraća. Naime, ovdje je većina preparative koja se koristi svakodnevno (ostatak je u kupaonici- ako želite vidjeti organizaciju proizvoda u kupaonici, obavijestite me). Parfemi, blazinice, beauty blender, svi tipovi krema za lice, pilinzi, gelovi za umivanje, losioni, toneri,maramice, kozmetička torbica.....


I to bilo sve. Puno vam hvala na strpljenju i na čitanju ovog posta. Nadam se da vam se ove teme o organiziranju sviđaju i da ste možda našli nešto za sebe  što bi vam pomoglo u dovođenju reda u svoju makeup zonu. Ako mi imate koji ladičar (posebno ovaj prozirni za ladice) za preporučiti, slobodno vičite, tu smo da si međusobno pomognemo oko dileme vezane uz kupnje.

Ako vas nešto detaljnije zanima, nemojte se ustručavati, vrlo rado ću vam pružiti sve odgovore ako sam u znanju. I P.S. sada vidim da moram malo modernizirati zavjese u sobi :) . 
Do sljedećeg druženja,
Kissi kissi
G




















You Might Also Like

26 komentari

  1. E kako je meni lipo vidit ovako nešto. Čisto, uredno i organizirano. Zamisli me da ti uđem tu, ogledam se oko sebe, legnem na pod 'so clean, so organized, happy place time' i ono samo ležin ti blido gledaš HAHAHAHH Akrilni ladičar mi je prekrasannnnn :D <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahahahha, mogu si zamisliti tu scenu..a ja velim WTF U doin MIla?? :D lol, hvala ti, nisam još skroz zadovoljna, ali polako napredujem ka tome da sve izgleda uredno i čisto :)))

      Izbriši
  2. Morat ću pogledati ovaj organizator sa sovicama iz Offertissime,treba mi jedan takav :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Definitivno :) ako ne nađeš,pitaj prodavačice,one će te uputiti u proizvode..ja sam ovaj kupila prije god i pol, pa nisam sigurna da li ih još drže..znam da sam ih isto vidjela u Jysku, ali su tamo koštali 50-ak kuna

      Izbriši
    2. Bolje se sama snađem neg da njih pitam jer su totalno nesposobne i samo pijuckaju kavu i tračaju nasred trgovine O.o
      Sad sam se sjetila za onaj mali ladičar što ti je u bijeloj boji,ja sam si kupila u Offertissimi dva crna takva i malo su jača plastika (što se tiče ručkica) samo što sam jedan platila 17 kn,a drugi 18 kn,s time da ih nemaju svaki puta u trgovini,a trebao bi mi bar još jedan :)
      A ak se i potrgaju imam tatu koji je majstor za sve :D

      Izbriši
    3. Čula sam od jedne blogerice, da je ona isto kupila takve ladičare u Off i da je zadovoljna..ovaj moj iz Jyska baš i nije :/ Znači imaju i crne :) to je sjajno, hvala ti na informaciji. Znam da je kod njih svaki put nešto drugačije. Tako i ja kupih sovice, koji mjesec kasnije više ih nisu imali u ponudi. Stalno nešto mijenjaju. :/

      Izbriši
    4. Imaju i neki bijeli sa dvije male ladice i jednom velikom,al nekak mi je ružan i mnogo je skuplji od ovih,a u ove stane dosta toga :D

      Izbriši
  3. Sviđaju mi se teme o organiziranju. :P I mene muči što baš nemamo neki veliki izbor organizatora, spremnika i sličnih stvarčica, da barem u Hrvatskoj postoji nešto kao Container Store. :) Ja onda pribjegnem DIY organizatorima - kutija, ljepilo, škare, sprej ili neki ukrasni papir...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj pitpisujem za Container store ili Target :) I ja sam si prije sama radila organizatore, ali sada više nekako preferiraam prozirne :)

      Izbriši
  4. Odlična organizacija i kolekcija!!! Meni isto fali tih akrilnih ladičara da se malo bolje organiziram!! Ja to sve lijepo posložim i za par dana je opet kaos! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Puno ti hvala :)) E ti ladičari će me izluditi..toliko ih silno želim, da mi sve bude uredno, da ima prostora i da ne skupljam proizvode (ovako kao što si rekla, samo nabacam i nakon kojeg dana-ladica je u kaosu).

      Izbriši
  5. Baš je lijepo sve, stol me oduševio, ja baš tražim takav, misliš li da ih još ima?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :D Ako se dobro sjećam, prije mjesec dana (možda i manje) sam doma dobila Jyskov letak..i stolić je koštao čak 400 kn, bilo neko sniženje. A na ovom linku koji sam ostavila u teksu- stolić je oko 590 kn sada. Uvjerena sam da ih imaju u ponudi. A ako nemaju, možeš ti njima reći da želiš Stege stolić i oni ti ga mogu i napraviti (doduše to će trajati cca mjesec dana, ali se isplati) :)

      Izbriši
  6. Jako volim čitati ovakve postove, super ti je sve organizirano, baš je sve na svom mjestu. :) Ovo drvce za nakit mi se jako sviđa. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti <3 i drago mi je da ti se post svidio. Nije to još onako kako bih htjela (imam noćne more od organizatora za ladice-nigdje ih naći) , ali polako napredujem. Drvce je baš slatko, ako te zanima, ja sam ih vidjela u dvije trgovine (Jysk-50kn i Offertissima-16). Ako ih ne nađeš,možeš se raspitati kod prodavačica :)

      Izbriši
  7. Mene zanimaju te police za lakove koje si vidila na ebayu, možeš mi please dat link? Sve mi je super, a i meni stvarno treba to srebreno stabalce, još da u Splitu ima Offertissima, di bi mi bia kraj :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Krivo sam se izrazila, nisam mislila baš na police, nego na akrilni organizator za lakove. Evo linka: http://www.ebay.com/itm/3-Tiers-Cosmetic-Nail-Polish-Varnish-Acrylic-Display-Stand-Rack-Holder-Organizer-/331346895229?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4d25d0617d
      To mi izgleda kao idealno za lijepo izložiti malu količinu lakova. Doduše na ebayu sigurno možeš i naći baš police za na zid. Isto tako, ako imaš poznanika stolara, to je još bolje, on ti može napraviti svaku tvoju zamisao, i kasnije samo pofarbaš bojom koja ti odgovara :)

      Izbriši
  8. Jako lijepo organizirano, detaljno i uredno :). Stolić je krasan.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Puno ti hvala :D nadam se da ti se post svidio :) Nije to još u onom stanju u kojem bi htjela da bude, ali polako napredujem :)

      Izbriši
  9. Divno ti je sve, zavidim na posebnoj prostoriji. :3 :)) Stolić mi je super i ja imam namjeru kupiti neki takav, nije definirano kako mora izgledat, samo da je bijele boje. Baš si lijepo ti to organizirala, sviđa mi se, kod mene je sve još uvijek na deset strana jer nemam stolić za šminkanje. Jel ti to imaš nove boje na blogu? Sviđa mi se. *___*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Puno ti hvala <3 nadam se da ti se post svidio :) Što se tiče tog stolića, stvarno je divan..samo je mrvicu nestabilan, ako zalupim ladicom, sav se strese. Naime, noge stolića su plastika, nije čvrsta potpora, ali opet služi mi ok. Ako želiš pogledati, u tekstu je link stolića..i Jysk stalno ima nekakve akcije, posebno u 10 mj kad im je rođendan i u prvom poslije Božića, znam da sam nedavno vidjela da je taj stolić bio 400 kn. Malo sam osvježila boju bloga :D

      Izbriši
    2. Super mi je post, volim takav tip pročitati :)) Onda moram definitivno posjetiti Jysk, hvala na info. :D

      Izbriši
  10. Obožavam čitati ovakve postove. Akrilni ladičar i sreberno drvce izgledaju divno. Jako lijepo i uredno :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :)) I ja volim ovakve postove, uvijek dobijem koju ideju :D

      Izbriši
  11. prekrasno!!! kako je zapravo malo dovoljno za dovesti kupaonicu i sobu u red

    OdgovoriIzbriši
  12. ja bih možda podigla malo prostor s ovakvim nečim http://www.dundo-interijeri.hr/kategorija/unutarnji-proizvodi-trakaste-zavjese-11

    OdgovoriIzbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images