TAG:Top 5 kozmetičkih proizvoda bez kojih ne mogu

nedjelja, studenoga 30, 2014

Kud' svi tu i mali Mujo! Ove nedjelje donosim vam svojih top 5 proizvoda bez kojih ne mogu. I sama obožavam čitati i gledati slikice što druge cure vole, što koriste, pa se nadam da ćete i vi uživati u ovom postu.  S toga, krenimo...
Ovisna sam o labelima, melemima, balzamima i nije me sram priznati. Dan mi ne prođe, a da ne namažem usne barem 20-30 puta. Oni su neizbježna mjesečna kupnja. Trošim ih najbrže od svih proizvoda koje koristim. To nažalost moram zahvaliti suhim usnama. Kad nemam labelo pri ruci, osjećam se kao da sam gola izašla iz kuće. Znam da je čudno, ali eto, svi mi imamo nekih svojih čudnih rituala. Ovaj mjesec uživam u Avon naturals balzamu- vanilija (15ml-19kn) i Maybelline Baby Lips(Pink Punch). Cijena mi je negdje oko 18,19 kn u DM-u.
Kad bi cijelu zemaljsku kuglu pogodila zombie apokalipsa, kad bi više od polovice čovječanstva postalo hodajući mrtvaci, ekonomija nestala, resursi svega isparili- ja se kunem da bih već negdje našla neki kozmetički dućan i zgrabila životnu zalihu korektora. Kad bih morala izabrati jedan jedini proizvod do kraja života to bi definitivno bio korektor. Jer ja kad se ujutro probudim sa podočnjacima do poda, korektor je jedino sredstvo koje učini da se u jednoj minuti iz mrtvaca pretvorim u živuću osobu. Hvala Bogu na izumitelju. Trenutno koristim tri korektora (zato što mi stvarno trebaju-hahaha). Catrice allround paletu korektora (28,90kn), Oriflame The One Illuskin korektor(Nude pink-cijene se ne sjećam jer je došlo u setu) i Essence Stay natural korektor(Soft sand)-cijena mu je ispod 20 kn. 
Što se tiče šminke na očima, sjenila mi svakodnevno nisu ni potrebna. Dovoljan je jedan sloj dobre maskare da oči odmah "pop-out". Trenutno koristim (cijedim) zadnje atome snage Giordani gold (Oriflame) maskare-Midnight black. 
Svakome treba jedna jako dobra noćna krema koja će regenerirati i obnoviti kožu koju ste svom silnom šminkom uništili tijekom dana. Od malena me mama učila-prije spavanja se obavezno umij, operi zube i nanesi Nivea plavu kremu. Hahaha. Djelovalo je. Nikad u krevet nisam legla sa šminkom na licu i sad sam zahvalna na tome. Nikad nisam imala problema sa prištićima, aknama i drugim dermatološkim problemima lica. Trenutno koristim dvije kreme iz Oriflamea. Prva u staklenom pakiranju i plavim poklopcem je Aqua-Rhythm(Intense hydration youth preserve) noćna krema (50ml). Druga krema u poklopcem u obliku dijamanta je Diamond Cellular Anti-ageing krema (50ml). Nikad nije rano za početi se brinuti o budućim borama. 
I za kraj, još jedan prozivod zahvaljujući kojem od "žnj" postajem "normalna" osoba. Essence eyebrow stylist set imam već brat-bratu oko godinu i pol. Mislim da mu je cijena cca 22,00kn. Već sam odavno dodirnula dno tamno-smeđoj boji koju koristim da popunim obrve. Ljudi daju premalo brige obrvama, dosta njih nije ni svjesno da u samo par poteza dobijete čistiji i profinjeniji izgled.  Kad nanesem sjenilo na obrve, kunem se-sebi sam druga osoba. Moje su obrve inače guste i same sebi oblikovane u relativno dobar luk, još kad se malo popune, i uz dobru maskaru look je stvoren. Tako da ja često nemam potrebe za sjenilima. Jeste li vi u posljednje vrijeme probali koji dobar browset? Kad ovaj potrošim, ne znam koji da kupim. Help! ;)
Eto, krasne moje, ovo je mojih top 5 proizvoda koji su mi potrebni za svaki dan i koje uistinu koristim svaki dan. Nadam se da vam se ovaj mali post svidio.
Do tipkanja, 
Kissi kissi
G










You Might Also Like

7 komentari

  1. Essence eyebrow stylist set je odličan :) i sama sam ga koristila i nikako ga potrošit :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Baš fora post :) ja bi isto odabrala korektor da dođe do takve situacije!!
    Ps kkakav je ovaj od catrice? Već ga duže vrijeme gledam ali nikako da kupim :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iskreno,ako nisi tamnije puti koristit ćeš zadnji i predzadnji u miksu..ostali-zeleni, crveni i tamniji ćeš možda nekad ako imaš neki prištić ili crvenilo..ipak mislim da ti je bolje naći jednu boju koju ćeš maksimalno iskoristiti, nego uzeti paletu pa da potrošiš jednu od pet..i ostalo se pokvari.. a sad ako se tebi sviđa,isprobaj :)

      Izbriši
  3. Udavit ćete me s ovim Baby Lipsima, ali neć' popustit. Ne uziman :D Ja se divin svakoj osobi koja radi nešto sa svojim obrvama, fasicira me ovaj eyebrow stylist :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahaha,i pigmentacija baby lipsa je sasvim solidna.. :) ovaj eyebrow set je zakon, i iskreno-treba sto godina da se potroši :)

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images