Golden Rose ruževi-budget friendly

subota, studenoga 22, 2014

Svako malo čujem i vidim da se hvale Golden Rose ruževi. Što zbog pigmentacije i dugotrajnosti, što zbog cijene. Na žalost, u blizini mog stanovanja nema dućana ili štanda gdje bih mogla otići i kupiti si koji primjerak. Neki dan sam bila malo u susjednoj B&H i totalno se oduševila. Slučajno sam zalutala u neku malenu trgovinicu koja se nalazi unutar placa i ostala paf. Širok spektar GR boja se nalazio na pultu. Od silnog oduševljenja nisam ni stigla pogledati koliko nijansi imaju, da li slučajno imaju još linija osim klasične. Da budem iskrena, u toj trgovini radi neki creepy 40-ogodišnjak. Prodaje torbice, novčanike, šminku  i totalno je neljubazan, pa sam se žurila što prije izaći. Ali, uglavnom. Gledam ja te ruževe i pitam za cijenu. I on mi reče da su 4 km. U prijevodu: 16,00 kn. 16!!!!! I ja rekoh, daj 'vamo dva.
I ovo je što sam kupila:

Golden Rose ruževi se proizvode u Turskoj (piše na pakiranju). Dolaze u krasnom zlatnom kartonskom (papirnatom) pakiranju na kojem je ispisan njihov logo i naznaka da sadrže vitamin E, što znači da štite kožu.
Njihovi ruževi nemaju nazive već brojeve unutar kolekcije. Iskreno, lakše mi je razlikovati ruževe po nazivima, i s vremenom mi ruž više nije Catrice nego Be natural. Nadam se da me razumijete što hoću reći. Uglavnom, nije to negativna karakteristika, nego samo komentiram. 
Od divnog spektra boja ja sam pokupila br. 125 i 129.

Na žalost, u toj trgovini,koliko sam primjetila, drže samo njihovu klasičnu liniju ruževa. Standardno crno-zlatno pakiranje. I moram priznati da im pakiranje odiše glamurom. Čvrsto je i stabilno, nema šanse da vam se nešto dogodi s ovim ružem. Tako da je sigurno za nositi u torbi. Na dnu pakiranja se nalazi ljepljiva oznaka broja ruža.  Za tu cijenu, pakiranje je ultra fancy.

Sastojci: Butyrum, Lanolin, Cera Carnauba, Ricinus Communis Oil, Cocos Nucifera Oil, Cera Flava, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Melissa Officinalis Extract, Mentha Piperita Extract, Aloe Barbadensis Extract (+/- CI 77007, CI 77491, CI 77499, CI 77510, CI 77742, CI 77891, Mica, Silica)...itd.
Ruževi su ultra pigmentirani. Nemam ništa negativno reći povodom toga. Jednostavno je savršena pigmentacija. Doduše, samo sam ih jednom malo isprobala i izdržali su tri sata na usnama bez dotjerivanja, a znam da Catrice, Essence, Yves Rocher,Maybelline ruževe moram svako malo popravljati. 
Iznimno mi sviđa činjenica što su dugotrajni. Osim toga, ruž sadrži 4,2g proizvoda. Znači i darežljivi su. :) Jedina stvar koja se mnogima možda neće svidjeti je miris. Da se razumijemo, ruž ne smrdi nego ima miris starih karmina koji su se proizvodili prije 20-30 godina. Meni osobno taj miris ne smeta jer me podsjeća na mamin neseser po kojem sam kopala kao klinka da se "minkam". Ruževi su u potpunosti mat. I to isto obožavam. Ako želim glossy finiš natrackat ću se kasnije i sjajilom iste nijanse. Tekstura je "debela" i čvrsta tako da ćete definitvno imati osjećaj da nosite ruž i znat ćete da je on tu još uvijek postojan, a ne kao većina trenutnih "in" koji ispare za pol sata. Ruž se ne razlijeva, ne morate čak niti koristiti olovku za usne. Toliko je dobar. I sad razumijem zašto sam pročitala toliko pozitivnih recenzija o ovoj liniji.

Swatch na suncu (iskoristila sam lijep dan). S lijeva na desno: 125 i 129. 
Izabrala sam dvije nude nijanse. Nijansa br.125 je više cool tone, s malom pink naznakom, dok je ruž br.129 klasični nude s narančastim podtonom. Ovako na suncu se čini kao da imaju malo shimmera u sebi, ali nemaju.

Krasne everyday nude nijanse. 
Negdje sam pročitala da je ovo marka s placa. I iskreno mislim da to nije fer govoriti za ove ruževe koji su svoj proizvod učinili vrhunskim a cijenu zadržali iznimno niskom. Znam da GR ruževe možete nabaviti u Zagrebu, Osijeku, susjednim nam državama, i sad vam donosim informaciju da ih možete kupiti i u Bosanskoj Kostajnici za 16, 00 kn. Kod nas su, ako se ne varam 36,00 kn. Slobodno ostavite u kometarima informacije, ako ih imate više. 
Ne mogu vam opisati kako sretna i oduševljena ovim budget friendy ulovom. Dobar proizvod za nisku cijenu. Jer to je i poanta mog bloga. Dijeliti s vama, a i da vi dijelite sa mnom sva ovakva otkrića. Jer nije teško saznati za jeftin proizvod, teško je naći gdje ga kupiti. 
I budući da smo vani hvatali sunce za swatch netko mi je malo pozirao. :) Obratite pažnju na rupu iza njega. Valjda putuje u Kinu, tko zna.
Nadam se da će moj Loki uskoro dobiti sina da se ima s kim družiti. Mali Thor bi nam svima dobro došao. 
I za kraj da podijelim s vama svoje  muke. Fotić mi je na izdisaju, pokušavamo ga popraviti. Ako to ne uspije, moram odbaciti sav make-up koji mi je wish listi za Božić i priuštit si novi fotić. Imam toliko postova u planu, tutorijala, a svi znamo da bez prave kamere to nije moguće ostvariti. Želim vam zahvaliti za 6000 prikaza mog bloga u ovo kratko vrijeme. Kad sam otipkala prvi post nisam mislila da će ga itko ikada otvoriti a kamoli komentirati. Jako sam vam zahvalna i molim vas za malo strpljenja dok se tehnički problemi ne riješe. Onda se stvarno bacamo na posao. Jer vi zaslužujete kvalitetu, ne samo teksta već i slika koje će opravdati taj čitav tekst. 
Do sljedećeg druženja, Loki i ja vas ljubimo.
Kissi kissi
G&L






You Might Also Like

17 komentari

  1. Lipi ruževi, nijanse mi izgledaju toliko lipo da bi ih čak i ja kupila. :) Loki je krasan! <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. krasne su, samo mi je žao što ih kamera ne voli :/ awww, pozdravlja te Loki xD

      Izbriši
  2. Prekrasne su mi nijansice mislim da bi meni bolje stajala 129 :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je 129 bolji..nije toliko cool tone kao 125, i ima naznaku narančastog/beskvastog podtona, pa se ljepše uklopi sa dramatičnijom šminkom na očima..a naći ću ja i zadatak za 125, ako ništa barem za maškare :)

      Izbriši
  3. obozavam inace GR ruzeve <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Toliko sam toga čitala o njima, i sad se uvjerih da su zbilja extra :)

      Izbriši
  4. Loki ♥ ♥ ♥

    Dobri su im ruževi, mislim da je ova linija 25 kn kod nas, ali nisam više sigurna :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. <3 Loki šalje puse :) pažljivo je gledo što ja to držim u rukama a da m+nije u njegovom želucu.. xD Ja sam u par postova drugih blogerica pročitala da su ih platile oko 36..eto sad imam i info da su negdje i 25..hvala ti na dijeljenju informacije :)

      Izbriši
  5. GR ruzevi su divni,lepo si ih opisala i potpuno se slazem sa tobom,prezirem beauty snobove koji su se pojavili preko noci i sa visine gledaju na ove i ruzeve slicnog cenovnog ranga.Imam GR ruzeve iz Velvet Matte i Vision linije,ovi drugi su kremasti ali trajni,a obe linije su zaista kvalitetne a vrlo pristupacne,pa ti ih preporucujem od srca:) Kristina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. e puno ti hvala, na ovom prodajnom mjestu drže trenutno samo njihovu prvu liniju, klasičnu..ali definitvno ću se raspitati za velvet matte i vision :)

      Izbriši
  6. Super su nijanse, ja od njihovih nudača imam 98,99 i 115.. Ovi Vitamin E ruževi su 25 kuna, a linija Velvet matt je 36 kuna.. Ako ti se sviđaju ovi, onda ćeš velvet matt liniju obožavati :)

    OdgovoriIzbriši
  7. e puno ti hvala na informaciji..budem si ja još koji pokupila sljedeći put kad se nađem u blizini tog dućana xD

    OdgovoriIzbriši
  8. Odgovori
    1. Odlični su Golden Rose ruževi, a i ova knjiga ispod nije loša :)

      Izbriši
    2. knjiga je baš humoristična i za pustit mozak na pašu :) GR sam sada prvi put probala i uistinu su super :)

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images