Favoriti u mjesecu listopadu

petak, studenoga 07, 2014

Totalno sam se ulijenila. Ne znam za vas, ali kad krene hladnije i kišovito vrijeme ja se spremam za zimski san. Zbog toga i malo kaskam sa postovima pa vam tek sad donosim svoje listopadske favorite. Podijelila sam ih u četiri grupe.

1. PREPARATIVA-

U prošlom mjesecu sam otkrila novi Avonov (winterberry & shea) losion za tijelo. Orgazam mirisa. Savršenstvo u tubi. Imam već i cijeli post posvećen njemu, tako da slobodno skrolajte niz blog. Ako ga se odlučite isprobati, garantiram vam da nećete požaliti. Također sam uživala u nekim proizvodima iz Oriflamea. Diamond Celular anti-age cream je pun pogodak za "bolje spriječiti nego liječiti". Nikad nije rano za početi razmišljati o budućnosti i koje bore ono donosi. Ako vas detaljnije zanima ova kremica, razmišljam da ju detaljnije recenziram u postu koji će uslijediti- "Mojoj noćnoj rutini".  I za kraj, od preparative, svaku večer prije spavanja sam koristila Chocolate dream kremu za ruke by Oriflame. Miriši božanstveno, taman da slatko zaspem. 

2. KOZMETIKA-
Od kozmetike prošli mjesec sam najviše koristila Essence all in one bronzing highlighter u boji 01- sun light.  Može se koristiti kao sjenilo, bronzer, rumenilo- funkcionalno je. I već sam sto puta izjavila da obožavam sve što svjetluca za ovo zimsko doba iz razloga zato što sada najviše žudim za suncem. Što se tiče sjenila, najviše sam polazila za kvadom čiju marku ne znam. Znam da je došao u koferu sa još 7 kvadova, 4 laka za nokte, 2 ruža, par eyeliner,liplinera, rumenilom i četkicama. Kofer mi je muž kupio u Mulleru za rođendan. Iskreno, najviše sam htjela kofer (srebrene boje) za dekoraciju. Većinu kozmetike koja je bila u njemu sam podijelila frendicama. Zadržala sam si samo ovaj kvad. Sadrži dva crvenkasta sjenila i dva (bijeli i boja šampanjca) shimmerasta.  Ne odvajam se više od Colortrend (Avon) olovke za oči. To je dvostruka olovka s bojama Silver star i Pitch black. Mislim da sam ju kupila za prošli Božić jer je pakiranje limitirano sa zvijezdicama. I više ne mogu živjeti bez boje Pitch black. Savršen,podatan, mek, prejednostavan za nanošenje i pigmentacija do bola. Definitivno najbolja olovka za oči koju sam ja do sada probala. I zadnji kozmetički proizvod u kojem uživam u posljednje vrijeme je Essence olovka za usne u boji 06- Satin mauve. Ovu olovku ziher imam u kolekciji dvije godine i tek sad, kad sam ju odlučila staviti u "Potroši 6 do Božića" tag, počela sam ju koristiti i nije mi jasno zašto je se prije nisam dohvatila. Baš je prava mauve jesenska boja. A i sad se totalno furam na Kylie Jenner look, pune iscrtane usne neutralnim ili mauve liplinerima. Sumnjam da ću ju potrošiti do Božića, ali nije mi žao jer želim što duže uživati u njoj.
S lijeva na desno: Satin mauve (lipliner), Silver star i Pitch black (eyeliner).

3. FASHION-
Od modnih dodataka najčešće posežem za svojim srebernim Guess satom. I opsesija o Coco C. ne prestaje, tako da sam često nosila CC (crno-zlatni) prsten koji mi je mamica prije par mjeseci kupila. 
Također, obožavam ovaj ulov u E-baya. Coco duksa je premekana i ultra topla. Savršena za ovo hladnije vrijeme.
I za kraj, totalni favorit su mi tenke by Adidas koje mi je kupila mama. Mama knows best! I najbitnije je što su nepropusne. 

4. ZABAVA-
24 sata donosi izdanje knjiga o Harry Potteru po pristupačnim cijenama. Odlučila sam ih napokon skupiti sve. Do sada ih je izašlo 5, a zadnja se očekuje negdje oko Božića. Tako da sam se u prošlom mjesecu često zamotavala u dekicu, kuhala zeleni čaj i listala knjižice. Već sam ih pročitala tri puta i pregledala sve filmove, ali dijete u meni jednostavno odbija odrasti. I moram priznati da su ovo uistinu bezvremenske knjige. Ujedno ih skupljam da ih jednog dana moje dijete malo otvori. Osim ako bude na tatu. Onda će sjedit za kompom i igrati Wow, Lol, Wot, Diablo...i ostale besmislice. :)
Nedavno sam pogledala film Let's be cops i vrištala sam od smijeha. Savršena komedija.  Za vrijeme Halloweena dvojica frendova se maskiraju u policajce i kad shvate da svi misle da su uistinu policajci, krenu s utjerivanjem pravde i zakona. Komedija za odmorit dušu i tijelo.
I budući da je Noć vještica bila u prošlom mjesecu, ta večer kod mene ne može proći bez najboljeg, po mom mišljenju, Halloween filma. Hocus Pocus iz davne 1993, kad je Sarah Jessica Parker bila mlada djevojka, a ja imala pet godina, još uvijek djeluje relativno moderno. 

Eto drage moje, ovo su moji favoriti za prošli mjesec. Koji su vaši? Jeste možda nešto od navedenog koristili, pogledali,pročitali? 
Do sljedećeg tipkanja,
Kissi kissi, 
G









You Might Also Like

2 komentari

  1. ovaj Avon losion svi hvale, moram ga probati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Preporučujem :) to je nešto najfinije što sam probala u posljednje vrijeme

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images