Get to know me...

petak, srpnja 25, 2014

Hello, hello gorgeous people...

Već pola sata sjedim za laptopom i pokušavam smisliti šaljiv i simpatičan način na koji da otipkam svoje prve riječi... i ništa mi ne pada na pamet. Totalna blokada!!
Toliko dugo želim započeti voditi blog i vama približiti svoj svijet i dnevne izazove, no kad god krenem prema tipkovnici prsti mi neće tipkati.. Lol..
Nadam se da je i ostatak vas koji već duže vrijeme vodite blogove imalo ovakav fail početak.
S vremenom sve postane jednostavnije, zar ne? Kao kad smo mislili da srednja škola nikad neće završiti, a ona je proletjela s vihorom.
Uglavnom, cilj ovog prvog posta je upoznati Vas sa mnom. Znači, moje ime je Goga i dolazim iz malog mjestašca pokraj Siska. Niti malo uzbudiljivo.. i što mi je raditi u takvom mjestašcu??
Sanjariti!! Svi mi imamo male i velike želje i nekad se znamo izgubiti u njima... zašto prije nego to sanjarenje izgubi čar ne bismo se malo pokrenuli i potrudili svoj život učiniti zanimljivijim. Naći si hobi.
Upravo se ja nadam da bi mi ovaj blog mogao biti jedan lijep hobi.. Vremena imam na pretek, budući da je naša mala državica u totalnoj banani i posla u strukama nigdje na vidiku .Jedino što preostaje je ljetno konobarenje, no budimo realni- to nije život. Sva sreća da sam udana! :) haha
I tako ja živim sa svojim divnim suprugom i našom bebicom koja je sibirski husky, i moram vam reći da on ovo ljeto provodi gore nego ja. Sva sreća na tako promjenjivom vremenu. Kiša u danu padne 8 puta (brojala neki dan).
I dok ja ubijam vrijeme u malom mjestu, poželjeh to s nekim podijeliti. Recepte, koju šminku koristim, što kupujem za kuću, kako organiziram sve sve, a da je budget friendly, da ne košta hrpu para.. jer pare nisu problem- njih nema :)
Nadam se da će vam moji savjeti, recenzije i prijedlozi koristiti i da ćete i vi meni pomoći u nekim odabirima koji su povoljni, a odlični.
Do sljedećeg posta, kissi kissi
G

You Might Also Like

2 komentari

  1. 'Kiša u danu padne 8 puta (brojala neki dan)' i ja ispljunem kavu hahaha.
    Goge *pruža ruku*, Mila, drago mi je. :D Veselim se tvojim postovima, nije mi triba ni jedan za čitat, imenom bloga si me uvukla odman ^^.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahahaha.. danas je kod mene kiša pala samo dva puta u razmaku od par sati.. već se brinem, nešto je malo padala xD drago mi je mila, *rukovanje*..ja sam već starješina na tvom blogu, i mislim da je fucking amazing. So polite, so modest.-kako ti kažeš.. hahahah

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images