Bath&Body Works- Japanese Cherry Blossom i Cucumber Melon

utorak, travnja 30, 2019

Drage moje,  ukoliko obožavate sve što nam proljeće inače donosi uvjerena sam da ćete obožavati i  dva spreja za tijelo koja ću vam u današnjem postu predstaviti. Savršeno se slažu sa trenutnim godišnjim dobom i za oba sam dobila samo pozitivne komentare svojih bližnjih. Ako nikada niste isprobale ništa od Bath & Body Works brenda, trk na Notino i izaberite svoje mirise sprejeva za tijelo.


Cucumber Melon je samo jedan od širokog spektra različitih mirisa koje B&B Works ima u ponudi. Također, osim sprejeva za tijelo imate i gelove za tuširanje, kreme za tijelo, mlijeka za tijela, itd. Pa smatram da bi takav jedan set istog mirisa bio savršeni poklon za vaše bližnje.


Sprej dolazi u čvrstoj akrilnoj bočici od 236 ml. Bočica je estetski vrlo lijepa. Što se tiče mirisa spreja, on je upravo onakav kakav mu je naziv. Sprej miriše na krastavce i dinje i to je to. Nema prevelike filozofije. Nekad najjednostavniji mirisi su upravo oni najbolji. Miris spreja je vrlo osvježavajući, lagan i idealan za toplije razdoblje. Vrlo je upečatljiv. Trajnost mu nije duga i iz tog razloga ga je potrebno nanijeti par puta kroz dan ukoliko imate potrebu za time. Ja osobno nemam jer sprejeve za tijelo obično nanosim kada nekamo idem, a ne kada se vratim doma.


Japanese Cherry Blossom sprej je jedan od najfinijih mirisa koji sam imala prilike isprobati u zadnjih par godina. Ukoliko se same dvoumite koji biste izabrale iz široke ponude koju možete naći na Notinu, srčano vam preporučujem da krenete u testiranje Bath&Body Works proizvoda upravo sa ovim mirisom spreja za tijelo.



Budući da vam toplo preporučujem da isprobate ovaj sprej za tijelo, moram vam i objasniti zašto. Kod Cucumber  Melon spreja miris je vrlo jasan. Krastavci i dinje se osjete na "kilometar". Kod Japanese Cherry Blossom spreja se osjeti spektar krasnih mirisa, ali ih ne možete dešifrirati ukoliko niste pravi znalac ili ukoliko nemate "nos". 


Istražujući malo sastav proizvoda (koji vam se nalazi na dnu bočice, piše peel here, otvorite etiketu i možete iščitati sastav) vidjela sam da sprej osim trešnjinog cvijeta sadrži kruške, latice mimoze i slatku sandalovinu. Tako da mi je bilo jasno zašto je ovo vrlo primamljiv, opojan i senzualan miris. Uz njega stvarno neće biti neprimjećeni. Trajnost mu je odlična. Osjeti se na koži čitav dan.



Da li ste isprobale Bath&Body Works proizvode?
Koji mirisi i koja vrsta proizvoda vas se najviše dojmila?

Kissi kissi
G



*PR PROIZVOD

You Might Also Like

0 komentari

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images