ESSENCE- BEACH HOUSE LIMITIRANA KOLEKCIJA

utorak, kolovoza 30, 2016


Neposredno prije odlaska na ljetovanje mi je stigla Essence "Beach house" limitirana kolekcija na testiranje. Znam da malo kaskam sa recenzijom i pregledom cijele kolekcije, no nadam se da vas i dalje zanimaju proizvodi ukoliko ih još možete vidjeti u vašim drogerijama. 

Što Essence kaže o Beach house LE kolekciji?

"Sve je bolje na plaži ! Čisto plavo nebo i beskrajno otvoreno more : Essence će iskusiti nezaboravne trenutke  uz more s trendovskom kolekcijom “the beach house”.
Boje pješčanih tonova, tirkizna i petrol, bjelkasta i ružičasta te koraljna kao kontrastna boja stvaraju  svijetli, ljetni make -up izgled . Četiri laka za nokte s mornarskim  efektima i “water shine” završetkom, osiguravaju cool stil, a beach glow fluid  tekući puder sa sjajnim česticama čini preplanulima i djevojke sa svjetlijim tenom. A kako bi bili sigurni da sve ljepotice idu na plažu sa svojim omiljenim proizvodima, tu je mini torbica za plažu s puno prostora za važne beauty komade.
 Svako ljeto , piše svoju priču , pogotovo kada ga provodiš  sa svojim najboljim prijateljima ... i sa Essence!"


Na testiranje iz Beach House kolekcije su mi stigli sljedeći proizvodi: rumenilo, sjenilo, ruž za usne i kabuki kist te ću vam ih tim redom i predstaviti.

BEACH HOUSE DUO RUMENILO- GIVE ME A VITAMIN SEA!


Što Essence kaže za rumenilo?
"Zabava na suncu. S dvobojnim rumenilom u ružičasto-koraljnoj boji pruži svojim obrazima svjež izgled. Mekana površina rumenila također je ukrašena sa cool cik-cak izbočenjima.
Dostupno u 01- give me vitamin sea!"


Rumenilo dolazi u već prepoznatljivom akrilnom pakiranju. Reljef na rumenilu je prekrasan i šaren. Iako ide cik-cak, smatram da bi trebao predstavljati valove te me svojim izgledom odmah privukao. Da rumenilo nisam dobila na testiranje, zasigurno bih ga kupila jer padam na slatki izgled rumenila. Na poleđini pakiranja se nalaze opće informacije poput naziva rumenila, gramaže i namjene. 
Budući da je ovo duo rumenilo, čine ga dvije nijanse te je zbog toga proizvod multifunkcionalan. Niže u postu ćete vidjeti da je dobar dio kolekcije upravo duo. Nijanse možete koristiti zasebno, a možete ih i kombinirati. 


Nijanse koje  čine rumenilo su ružičaste, samo različitih intenziteta. Tekstura rumenila je dosta mekana na dodir, te rekla bih praškasta. Ne sadrži sjajne čestice. Finiš koji rumenilo ostavlja na licu je mat. Minimalno se trusi. Pigmentacija prilikom swatch-anja je odlična, ali kada rumenilo nanosite na obraze morate dobro utisnuti i zgrabiti proizvod kistom da bi se rumenilo vidjelo na obrazima. Nemoguće ga je koristiti bez tekuće podloge, jednostavno se neće znatno primjetiti na obrazima. Tako se na meni ne primjeti nešto posebno iz razloga što sam na ljetovanju poprimila znatno tamniji ten nego što inače imam. Smatram da bi rumenilo odgovaralo osobama sa svijetlijim tonom kože. 


Bez tekuće podloge na licu, kao što rekoh, rumenilo nije nešto posebno pigmentirano te mu ujedno ni trajnost nije jača strana. Neće izdržati niti par sati. S toga, obavezna preporuka je kompletno šminkanje lica. 
Znajući sve karakteristike ovog rumenila, čak mi je i drago što ga nisam kupila jer bih  malo bila i razočarana. Ali neću ga otpisati iz svoje uporabe, sačekat ću zimsko razdoblje i kad mi ten postane jako svijetao, kao i inače, dat ću mu drugu priliku. 
Količina: 9 grama.
 Cijena: 28,90 kn.

SASTAV: INGREDIENTS: TALC, MICA, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, MAGNESIUM STEARATE, BORON NITRIDE, DIISOSTEARYL MALATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, CAPRYLYL GLYCOL, HEXYLENE GLYCOL, SILICA, PHENOXYETHANOL, BENZYL ALCOHOL, DEHYDROACETIC ACID, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

DUO SJENILO ZA OČI- SEA YOU SOON!


"Beach beauty! Dva sjenila u novim kombinacijama boja - slonovače - pijeska i bijelo- koraljne stvaraju prekrasne efekte na očima. Cool cik -cak reljef na površini zasigurno privlači poglede!
Dostupan u 01- build me a sandcastle! i 02- sea you soon!"


Sjenilo dolazi u identičnom, samo manjem pakiranju kao i rumenilo. Reljef i njegov oblik su također isti. Nijanse koje čine sjenilo su bijela i koraljna te izgledaju da su mat finiša. 
Sjenilo nisam testirala iz razloga što mi je žao ga uništavati swatch-em jer osobno ne koristim pojedinačna sjenila. Radije ću ga pokloniti netaknutog nekome tko će ga uistinu koristiti. 
Količina: 2 grama.
Cijena: 16,90 kn. 


SASTAV:TALC, MICA, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, MAGNESIUM STEARATE, BORON NITRIDE, DIISOSTEARYL MALATE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, NYLON-12, CAPRYLYL GLYCOL, HEXYLENE GLYCOL, DIMETHICONE, PHENOXYETHANOL, BENZYL ALCOHOL, DEHYDROACETIC ACID, MAY CONTAIN: CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

CORE RUŽ ZA USNE-BEACHY KEEN


"Sjajne usne. Ruževi koji imaju u sebi u koraljnu i ružičastu jezgru pružaju usnama ljetni dodir boje. Zahvaljujući kontrastnoj nijansi jezgre ruža, boje se stapaju stvarajući jedinstveni rezultat “beach bleached” izgleda .
Dostupan u in 01- beachy keen i 02- a summer kinda girl."


Ruž dolazi u ružičastom plastičnom pakiranju sa bijelim prstenom. Pakiranje je čak čvršće od pakiranja njihovih ruževa u stalnoj postavi. 
Nijansa je ružičasta u različitim tonovima. Jezgra je light pink dok je vanjski dio ruža znatnije tamniji. Kao što sam rekla na početku posta, većinu proizvoda iz ove kolekcije karakterizira dvojakost nijansi. 


Tekstura ruža je kremasta i lagana te djeluje poput balzama za usne. Nijansa sadrži sitne sjajne čestice i daje kremasti finiš na usnama. Pigmentacija ruža je dosta dobra te mi na usnama izdrži cca dva do tri sata. Očekivala sam da će ruž imati prepoznatljiv slatkasti miris, ali naprotiv on miriše klasično poput drugih ruževa.
Cijena: 23,90 kn.

SASTAV: RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, ETHYLHEXYL PALMITATE, POLYBUTENE, OCTYLDODECANOL, EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX, MICA, POLYETHYLENE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, AROMA (FLAVOR), CI 15850 (RED 6), CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 45410 (RED 28 LAKE), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

KABUKI KIST- DON'T MAKE A WAVE!


"Surf those waves! Kabuki kist s mekom i podatnom sintetičkom čekinjom je idealan za duo rumenilo, ali se također može koristiti za sve ostale praškaste teksture - bez obzira radi li se o puderu u prahu ili kompaktnom puderu. S cik-cak uzorkom s dizajnom morske zvijezde i slatkom porukom.
Dostupan u 01- don't make a wave! "


Kabuki kist dolazi u plastičnom omotu u kojem obično dolaze kabuki kistovi. Dno kista je jako čvrsto i mislim da je limeno. Reljef na pakiranju presladak. podloga je u bijelo-koraljnoj nijansi i sadrži natpis- every summer has a story koji je napisan u različitim fontovima. 


Ja sam zaljubljena u kabuki kistove. Smatram ih igračkama za odrasle djevojke. Mekane se, fluffy te još ako im je ambalaža slatka jako lijepo izgledaju  na make up stoliću kao dekoracija. 

Imam klasični mali crni kabuki kist koji je u stalnoj Essence postavi i glavna razlika između njega i ovog kabukija je veličina.
Dlačice su veće, duže, mekanije i bogatije. Doslovno mi prekrije cijelu jednu stranu lica i u redovitoj mi je uporabi. 
Cijena: 39,90 kn. 

Jeste li isprobale koji proizvod iz Beach house kolekcije?
Koji vam je najviše zapao za oko?

Kissi kissi 
G


*PR PROIZVOD


You Might Also Like

1 komentari

  1. Ovaj bijeli lak mi je pree, nezz zasto ali sad su me ovi hrapavci ulovili....nostalgija za ljetom valjda...

    OdgovoriIzbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images