Empties- potrošeni proizvodi

petak, lipnja 10, 2016

Danas je na redu veliki empties post sa čak preko 30 potrošenih proizvoda. 
Nećemo duljiti u uvodu, nego se idemo odmah baciti na pregled proizvoda i razlučiti koji od ovih proizvoda su me se dojmili, a koji su se ispostavili apsoultim fail-om.



Ziaja goat's milk krema za lice je proizvod za koji još uvijek ne mogu odlučiti da li mi se sviđa ili ne. Krema nije loša, ali nije niti posebna. Tekstura mi se sviđa, ali ne hidratizira lice. S njom imam love-hate odnos. 
Misslyn balzam za usne mi se jako svidio. Miriši odlično, tekstura nije pregusta, njeguje usne, ne isušuje. Preporučujem ga svima. 
Volim ove male retro Balea kremice za lice, ali mi ova nije odgovarala mirisom. Imam drugih njihovih favorita koje ću zasigurno opet kupiti ako ih nađem, ovu ću preskočiti.
Essence All eyes on me vodootporna maskara mi je najomiljenija Essence maskara i to sve govori. Ne znam ni sama koliko sam pakiranja ponovno kupila.
Biobazinu Silk kremu za ruke sam jedva potrošila. Izrazito i preintenzivno miriši na lavandu te iako su nakon nanošenja ruke mekane i glatke, sama gelasta tekstura mi nije  pasala. 
Fa gel sa tuširanje (Yoghurt) je bio sasvim dobar gel za tuširanje i ako mi se slučajno nađe pri ruci u dućanu, kupit ću ga ponovno.


H&S šampon-uvijek i zauvijek korišten u mom kućanstvu. Još uvijek tražim blažu verziju za svoje vlasište sklono perutanju, javite mi ako je neki drugi šampon pozitivno djelovao kod vas u svezi problema sa peruti.
Sljedeće što sam potrošila je ovaj nekakav gel za intimno pranje koji je kupljen u Italiji. Osobno, nisam prije čula za ovaj brend, niti tražila recenzije, ali se pokazao jako dobrim. Boljim od Chilly gelova. 
Još jedan Fa gel za tuširanje, ali ovaj me se nije toliko dojmio. Jako lijepo i blago miriši, baš je prava sapunska poslastica, ali mi je isušivao kožu, tako da ništa od njega. 


Nedavno sam se farbala te inače pri tom procesu koristim Palette boje za kosu. Izdrže neka tri, četiri mjeseca i onda se farbam ponovno.
Chilly gel za intimno pranje je u mojoj stalnoj kupaonskoj postavi i ostat će u njoj dok onaj talijanski brend ne stigne do nas. 
Bio balm balzam za usne je odlična proizvod. Hidratizira, ne isušuje, dugo traje. Da ima verzija u stiku, koristila bih ga stalno. Od sada odustajem od balzama u teglicama jer mi se ne da prati ruke prije svake upotrebe. 
Isprobala sam Biobazinu sensitive pastu za zube i nije ništa posebna. Čudna joj je tekstura i ne ostavlja usta svježima. Više preferiram paste koje sadrže mnogo mentola. 



Napokon sam potrošila Zijaja losion za tijelo od kozjeg mlijeka. Trebala mi je vječnost da riješim. I opet, solidan proizvod, ali nije ništa poseban. Nije za suhu kožu, neće vas hidratizirati. Od sada se držim provjerenih Nivea losiona za suhu kožu. 
Palmolive relaxed gel za tuširanje mi je bio odličan. Suptilnog je mirisa, ostavlja dojam svježine i čistoće tijela. 
Afroditinom Foot care kupkom za stopala sam ostala oduševljena i kupujem ju ponovno. Relaksira, očisti i kao da radi masažu stopala, sve u jednom. Krasan proizvod. 


Da, potrošila sam dosta gelova za tuširanje i obećavam da smo uskoro gotovi sa njima. Inače, volim Niveine tuširalice i trošim ih često. Goodbye stress je bila sasvim solidna kremasta tuširalica i ako ju nađem, ponovno ju kupujem. 
Balein štapić za kupku mi je bio pravo otkriće, miriši prekrasno po kokosu, ali nije nešto poseban proizvod. Bez njega se može, nije nužan.
Dove roll on dezodoranse koristim već godinama i ne planiram ih mijenjati. Dugo traju, blagi su za područje ispod pazuha, nema iritacija poslije nanošenja, sastojci su mu relativno blagi, i pružaju usitinu 24-satnu zaštitu od neugodnih mirisa. 


Nivea cashmere moments tuširalica za tijelo mi je najomiljeni gel koji sam u zadnje vrijeme isprobala. Miris je mljac i gel ne isušuje. Apsolutni favorit. 
Garnier regenerator za kosu često kupujem, ali sada sam odlučila malo odmoriti kosu od njega. Trenutno koristim neki Pantene regenerator pa ćemo vidjeti usporedbu.


I zadnji, obećajem, gel za tuširanje je ovaj Palmolive od kokosa. Sasvim solidan, ali i lako zamjenjiv.
Uvijek kad pošaljem muža po novi gel za tuširanje on donese Palmolive ili Niveu, nema treće opcije. Iz toga razloga njih najčešće možete vidjeti u ovakim postovima. 
Također, potrošila sam Neutrogeninu umivalicu za lice. Ona dobro čisti lice budući da sadrži sitne crvene kuglice i ujedno radi piling kože, ne isušuje i blago miriši po grejpu i agrumima. Ali, na pakiranju je naglašeno da pomaže u uklanjanju mitesera, što nije niti približno točno. Ne volim laži otisnute na pakiranju. Ima puno boljih i jeftinijih umivalica na čijem pakiranju to ne piše, a opet se nakon dužeg korištenja vidi pomak u borbi sa miteserima.


Sada ćemo malo preći na dekorativnu kozmetiku. Iako je znatno manje trošim u odnosu na preparativnu, ipak se tu našla pokoja sitnica. 
Flormar lak za nokte mi je doživio malu nezgodu, planirala sam ga nekako popraviti i onda sam se zapitala zašto bi. Imam drugih lakova, a ovu nijansu ni ne nosim. 
Potrošila sam voljenu Plum Cake olovku za usne od Essence-a i čim budem u drogeriji kupujem novu jer mi je ovo najomiljenija nijansa.
Nedavno sam se riješila svojih kistova. Većina njih su bili kistovi sa ebay-a te sam ih dugo koristila i stvarno su dali sve od sebe. Već su mi je i stigla nova narudžba kistića, a to ćete vidjeti u nekom idućem new in postu. Za ovaj post sam odlučila slikati jedan kist jer imam mnogo zamiljivih stvari reći o njemu. Riječ je o Oriflame Very me kistu za rumenilo. Kist je premalen. Što se tiče kistova za rumenilo ja volim velike i fluffy dlačice. Ovaj kist je toliko grub i toliko grebe da nisam sigurna jesam li ga koristila više od dva puta. Uglavnom, ne valja ništa, a skuplji je od Essence kistova. Tako da ako ikada budete u kušnji da si naručite ovaj kist, radije si kupite Essence-ove jer su jeftiniji, kvalitetniji i ne grebu vas po obrazima. 



Dalje su nam na redu dvije mazalice za usne. 
Essence balazam iz limitirane kolekcije je bio ok, njegovao je usne, ali je tekstura bila vrlo mekana i lagana da sam ga jako brzo potrošila. Voljela bih da je trajao malo duže. 
Lip Smacker (Coca-cola) od vanilije mi je bio grozan. Presladak. Doslovno, ne njeguje već samo usnama daje slatkoću.


Potrošila sam još jedan Essence limitirani balzam, a post o njemu možete vidjeti OVDJE. Odličan balzam.
Essence Rock'n'doll maskara mi nije bila ništa posebna. Brzo su se počele stvarati grudice i osušila se unutar mjesec dana. 
Prije sam jako voljela Maybelline color whisper ruževe i napokon sam potrošila zadnji koji sam imala. Nijansa je, ja mislim, Bare to be bold. Ali više mi se ne sviđaju te lagane teksture i nije mi ok kada se ruž za tu cijenu vrlo lako izbriše sa usana.
I zadnji proizvod je Max Factor eye luminizer. Njega samo iznova kupujem. Proizvod se jako sporo troši i ekonomičan je. Ne prekriva podočnjake, ovo nije proizvod za to. On posvjetljuje podrčje ispod očiju i odličan je dodatak vašoj rutini prekrivanja. 

I napokon smo gotovi sa pregledom potrošenih stvari.
Jeste li nešto isprobale i želite li nešto isporbati?
Kissi kissi
G




You Might Also Like

20 komentari

  1. Obožavam Plum cake olovku, uvijek ju imam u zalihama :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Kolko proizvoda za usne!! Svaka čast! Sjecam se da si spominjala ovaj Max Factorov proizvod. Samo se ne mogu sjetiti da li je bio u new in ili u wishlisti postu!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. puno vremena je utrošeno u potrošnju hahaha.. max factor luminizer je bio i u new in-u i na wl :) ovo je već druga bočica potrošena, imam treću u zalihama hahhaha

      Izbriši
  3. Potpuno se slažem s tobom o Ziaja kremi za lice, ni vrit ni mimo :/ Ja sam je na kraju uvalila dečku :D Afrodita kupku za stopala želim kupiti već neko vrijeme, noj još imam Avonove, a nekako nema smisla da gomilam :D Meni je ovaj Lip smacker dobar, odvratan mi je bio obični od kole. Meni ok njeguje, dovoljno za održavanje usana, no ništa specijalno.
    Ako želiš nešto za mitesere uzmi Garnier Pure Active gel protiv nepravilnosti s ugljenom, odlično čisti lice pa bi ti trebao pomoći, a sadrži i glinu i ugljen i salicilnu. Meni je najdraža drogerijska umivalica. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I zaboravih reći, Oriflame kistovi ne valjaju ništa! Imala sam ih nekoliko i svi su grubi i grebu. Preskočiti obavezno!

      Izbriši
    2. e baš ti hvala na infu o Granierovom gelu, isprobat ću definitivno..stvarno mi više ide na živce kad pišu na proizvode neistinite stvari..planirala sam kupiti one baleine trakice za mitesere (vidjela kod makeupfandre :) ) ali ih nisam mogla naći u dm-u :/ i da, oriflame kistovi su živa koma, nikad više hahaha

      Izbriši
    3. Rađe si kupi CV u Mulleru. Tamo za istu cijenu dobijes 6 trakica, a kid Baleinih samo 3!! ;)

      Izbriši
    4. Ma za mitesere su ti zapravo najučinkovitije kiseline. Pretpostavljam da te muče oni na nosu. Meni su potpuno nestali otkad trošim kiseline. Preporučam recimo Bioderma Sebium serum, dođe stotinjak kn, a koža će biti bezobrazno blistava i bez mitesera. No ako nisi spremna iskeširati brdo love za kiseline, ima i DIY verzija, evo recept ;)
      http://voodoo-blonde.blogspot.hr/2015/10/prirodna-maska-za-lice-sa-aha-kiselinama.html

      Izbriši
    5. Isprobat ću i Biodermu i Cv hahaha jer su mi ove godine miteseri poludjeli xD hvala vam cure puno na prijedlozima <3

      Izbriši
  4. "Uvijek kad pošaljem muža po novi gel za tuširanje on donese Palmolive ili Niveu, nema treće opcije" - kako sam se na ovo nasmijala :D imam i ja jednog takvog koji uvijek, ali uvijek kupi Shauma šamone :D nedavno su bili na akciji za 10-tak kn kupio ih je 4 komada :D Što ćemo s njima, valjda igraju na sigurno. ;)
    Od ove tvoje hrpice isprobala sam Neutrogena gel - meni je bio odličan, ali po ljetnim mjesecima, zimi mi je malo isušivao kožu, Chilly sam također imala i nakon isprobanih par drugih vraćam se njemu, Fa plavi gel za tuširanje sam kupila kad je tek izašao sasvim ok, a iako volim Niveu i Palmolive ove tvoje nisam imala, djeluju primamljivo. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. e, ali ozbiljno-ovaj moj kao da ni ne gleda po policama..samo traži palmolive ili niveu hahaha, i također se neki dan vratio sa shauma šamponom, velim ja njemu- to je tvoj šampon, ja to ne budem koristila hahahahaha

      Izbriši
  5. I dalje volimo afroditinu kupku za stopala :D
    volim i Palmolive od kokosa i Neutrogeninu umivalicu kojoj upravo opet trošim zadnje milimetre :D stvarno dobro očisti :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. afroditina kupka je stvarno super :)
      moram kupiti zalihe :)

      Izbriši
  6. meni je lip smacker od cole bio grozan, dodatno mi je isusivao usnice :D moram priznat da max factor eye luminizer jako zanimljivo zvuci :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. slažem se za lip smacker, bezveze je, ne znam zašto sam to uopće uzimala :/
      max factor je zakon <3 hahha

      Izbriši
  7. Ti potrošiš balzama za usne kaj ja nemrem potrošit u godinu i pol. :DD Po meni Ziaja je teški shit, kaj god sam njihovo probala, ništ mi nije valjalo, proizvodi imaju samo ugodan miris. Niveini gelovi za tuširanje su zakon, zna muž kaj je dobro. :D Svaka čast na potrošnji.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni nikad dosta balzama, ja ih prije potrošim nego kupim hahhaha
      a stvarno ne znam, ja sam sa ziajom u nekom love-hate odnosu, ne mogu još odličit jesu mi shit ili ih volim xD
      ma on, samo zna za niveu i palmolive hahahah

      Izbriši
  8. Niveu i Palmolive obožavam jer su mi nekako najkremastiji od svih gelova. Isprobavam i druge, ali uvijek sa strane imam i njih jer mi ostali gelovi najčešće isušuju kožu.
    Ziajinu kremu za lice probala sam samo onu koja se dijelila uz neki časopis i ta mi je baš fantastična za moju mješovitu kožu, baš je nekako lijepo nahrani, ali kupit ću je na zimu, za ljeto mi je prebogata.
    Probala sam sva malena pakiranja Biobazinih proizvoda šta budu i dm i svi su koma, ne vrijede ni onih 7 kn koliko sam za njih dala. Osim što ne obavljaju svoju funkciju nakon nekog vremena se usmrde. Ovu pastu nisam probala, ali vjerojatno hoću jer eto moram je isprobati :D
    Lip Smacker (Coca-cola) original doduše ne od vanilije je naodvratnije nešto što sam stavila na usne. Godinama sam očekivala kada će doći na naše tržište i kada sam ga napokon stavila na usne doslovno mi je izazvao mučninu. Dala sam mu i drugu šansu za nekoliko dana jer kao možda nije bio moj dan kad sam ga prvi put nanijela... ali ćorak.. jedan od rijetkih proizvoda koji je završio odmah u smeću.

    OdgovoriIzbriši
  9. Vidi se da si bila vrijedna :D Silk krema za ruke mi je nešto najgore što sam probala, kao da sam namazala ruke silikonskom bazom za lice, totalno razočarenje i sam sam je bacila nakon dva korištenja. Essence balzam iz LE kolekcije sam i ja potrošila, toliko mi je bio fin da sam se samo mackala s njim :D

    OdgovoriIzbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images