Kozmetika Aura- Glorious Cheeks rumenilo 213 Dollface

utorak, travnja 12, 2016


Umjesto da vam tipkam mjesečne favorite (koji su skoro svaki mjesec identični) odlučila sam vam posebno tipkati postove o nekim proizvodima koje imam već duže vrijeme i koje nisam  recenzirala, a spadaju u kategoriju favorita.
Za početak, ako ste propustile recenzije nekih drugih Aurinih proizvoda na blogu, možete ih škicnuti sada:


Znači, poseban favorit ovaj mjesec mi je jedno krasno rumenilo proizašlo iz Kozmetika Aura radionice. Riječ je o njihovom Glorious Cheeks rumenilu.
Na slici ispod možete vidjeti koje su sve nijanse ove linije proizvoda u ponudi. 


Nijansa koju sam dobila je broj 213 Dollface
Iako izgleda na prvu dosta ružičasto, ova je nijansa miks između roze i fuksije. Obrazima daje svježinu (djevojka sa sela sa rumenim obrazima). 
Također, rumenilo sadrži shimmer, točnije svjetlucave čestice koje ujedno djeluju i kao suptilni highlight. 


Pakiranje rumenila je sasvim obično i monokromo. Načinjeno je od plastike i u potpunosti je crno izuzev prednjeg dijela proizvoda koji je akrilni i kroz koji možete vidjeti nijansu proizvoda. 
Proizvod mi je stigao zaštićen naljepnicama i veliki plus ide proizvođaču radi sigurnosti i zaštite proizvoda. 


Tekstura rumenila je na dodir puderasta/baršunasta i ako malo jače zagrabite proizvod prstom radi swatch-anja pojavit će se grudice, kao što možete vidjeti na slici ispod. Dok prilikom nanošenja rumenila kistom iste se neće pojavljivati. Naprotiv, rumenilo je lagano, mekano, lijepo se nanosi i blenda. Rumenilo se ne trusi, jedino nekad možete uočiti sitne čestice rumenila na rubovima pakiranja kao na slici gore. Ali to je ništa za razliku od nekih rumenila kod kojih pola proizvoda otresem prije nanošenja. I iz tog razloga mi je ovo postao mjesečni favorit. Dobro, ne samo zbog same kvalitete teksture proizvoda nego i zbog pigmentacije.


Ovo rumenilo je vrlo dobro pigmentirano. Lagan dodir mekanim kistom je dovoljan za nanos rumenila na oba obraza. Isto tako, trajnost mu je vrhunska. Uz dobru podlogu na licu, izdržat će radno vrijeme na poslu. 


SASTOJCI PROIZVODA:


Količinski proizvoda u pakiranju ima 5 grama i za njega ćete izdvoji cca 30 kn, što je sasvim solidna i jeftina cijena s obzirom na kvalitetu.  
Također je na poleđini pakiranja označen i rok valjanosti proizvoda. U mom slučaju to je datum 10.09.2018. 
Jedina negativna strana ovog rumenila su mu sastojci. Blago rečeno-užas. Ali, ako vas imalo tješi- skoro svako drugo drogerijsko rumenilo ima sličan sastav. Sve ovisi o tome smeta li vam to ili ne. Ako vam smeta, u zadnje vrijeme ima mnogo novih cruelty-free i veganskih brendova te sam sigurna da ćete naći neko rumenilo koje će vama odgovarati.


Zbog praktičnosti pakiranja, pigmentacije, teksture, nedostatka trušenja i cijene proizvoda želim si nabaviti još koje Aurino rumenilo. 
Jedini mali peh oko ovog brenda je to što je dostupan trenutno samo u nekim Kozmo drogerijama koje meni nisu niti približno blizu. 

Jeste li isprobale koje Glorious Cheeks rumenilo?
Koja vam je najdraža nijansa?

Do sljedećeg tipkanja, 
Kissi kissi
G


*PR PROIZVOD


You Might Also Like

10 komentari

  1. Imam Doll face i uopste mi nije leglo, boja rumenila je kao iz decijih setova sminke. Bas sam se razocarala.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš mi je žao što te razočarala, ali Aura u ponudi ima dosta nijansi pa ćeš sigurno naći neku za sebe koja će tebi odgovarati :) ja sam našla :D

      Izbriši
  2. Ja sam jedna od onih osoba koja Auru obozava ali mi nikako nije jasno kako mi je promaklo da kupim rumenilo :D Moram da nabavim barem jedno :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Toplo preporučujem :) meni osobno su rumenila najbolji proizvodi koje imaju :D

      Izbriši
  3. Rumenilo je divno, baš mi se sviđa nijansa. :) Nek te tješi činjenica da nas ima više kojima Aura nije dostupna :( Da bar dođe u Dm.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni :D na žalost, većina kul stvari stiže u KOzmo :/ ali hajde, Rimmel će biti u DM-u :)

      Izbriši
  4. Bas je pigmentirano rumenilo, steta za sastojke jer i sama podrzavam vegan i cruelty free proizvode.
    I da, evo još jedne blogerice kojoj su Aurini proizvodi miljama daleko :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da bi bilo korisno da napišemo peticiju i pošaljemo Auri da uvedu još prodajnih mjesta :) I ja podržavam prirodnije proizvode, ali tko voli neka izvoli..jer i unatoč podržavanju ne mogu odoljeti lijepom proizvoda hehe

      Izbriši
  5. Počela sam u zadnje vrijeme više paziti na sastav, ali kao što i sama kažeš skoro svi imaju užasan.. jedan od njih je Talc.. :(
    Dobila sam 210 Coral Crush i jedva čekam isprobati! :D

    OdgovoriIzbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images