Artdeco Perfect Color lipstick br. 13.23

utorak, studenoga 10, 2015

Drage dame,
 većina vas je nakon posta noviteta, koji ste mogle vidjeti OVDJE, izrazila želju da što prije vidite swatch Artdeco ruža za usne. 
Ruž mi je poklonila moja draga GLEETREE92.
Pa se brzo bacimo na dojmove.



Artdeco ruž dolazi u kartonskoj ambalaži koja je, recimo, minimalistička, kao i u većine drugih malo skupljih drogerijskih brendova. 
Ruž koji mi je Mila izabrala je njihov Perfect Color lipstick.  



Pakiranje ruža je crno i minimalističko, znači vrlo profinjeno i fancy. 
Nisam sigurna da li je napravljeno od vrlo jake i čvrste plastike ili nekog drugog materijala. 
U svakom slučaju, pakiranje je dosta teško, poklopac stabilan i vidi se da se nije štedilo na kvaliteti samog pakiranja. 


Nijansa ruža je br. 13.23, a na internetu sam našla da se zove Sandal. Okarakterizirala bih ju kao mauve nijansu sa prigušenim pink pigmentom.
Ispravite me ako imate više informacija o njihovim ruževima i kako razlikovati brojke naziva ruževa, budući da mi je ovo njihov prvi ruž i ne razumijem se dobro u sve njihove proizvode koje imaju u ponudi. 
Naime, kada uđem u drogeriju, škicnem njihov štand, ali cijena im baš nije tako lagodna i u većini slučajeva mi nema smisla uopće gledati u njihove proizvode i sliniti.


Da pređemo na ono najbitnije. Tekstura ruža je kremasta i iznenađujuće teška na usnama, ali unatoč tome lagano se nanosi na usne i osjećaj nakon nanošenja je više svilenkasti. Meni su usne inače jako suhe i ako ih ne hidratiziram ruž mi se urezuje (ne samo ovaj, bilo koji) u brazdice. 
Finiš koji ruž ostavlja je u potpunosti mat, baš kako i preferiram kod  ruževa za usne.



Što se tiče pigmentacije, na slici iznad možete vidjeti swatch u jednom potezu. Ruž je iznimno pigmentiran, nadogradnja uopće nije potrebna. Nemam apsolutno niti jednu zamjerku ovom ružu.
Kvaliteta se vidi u svakom pogledu. 
Trajnost ruža na usnama je isto dobra. Bez problema ćete ga nositi na usnama barem pet sati, ali ako ništa ne konzumirate od hrane ili pića. 


Sve u svemu, ružem sam jako zadovoljna. Mila, još jednom, hvala ti od srca. 
Vjerojatno nikad ne bih isprobala ovaj ruž.
 Zašto? Nije mu to negativna strana, za takvu kvalitetu je normalno da će i cijena biti nešto veća od drugih drogerijskih ruževa. Inače ću vrlo rado odvojiti 80-ak ili 100 kn za tekući puder ili puder u kamenu, ali za ruž neću. 




To bi ukratko bilo sve za što smatram da je najbitnije znati o ovom proizvodu.
Ako sam nešto preskočila, a posebno vas zanima, slobodno pitajte.

Jeste li isprobale koji Artdeco ruž i što mislite o njima?
Da li se isplati ovaj omjer cijene i kvalitete?

Kissi kissi 
G

You Might Also Like

20 komentari

  1. Pa jel ona tebi samo ruževe slala? :P Blago tebi!
    Artdeco proizvodi mi još uvijek srce diraju zbog Ljepota&zdravlje.
    Ruževi su jako kvalitetni, ali ova nijansa mi je dosadnjikava. Svaki brand ju ima. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Skoro :D :P dva ruža, ali oba su <3 Ajoj, imala si peh jer se prije tebe uvalile na kiosk druge grabežljivice...znam da ne tješi-ali izdanje je bilo strašno limitirano :/ ja planirala uzet barem pet ruževa, ali eto...
      Ma da, tipična i klasična nijansa..neizbježna štoviše...ali upravo ovakve volim, everday su mi :)

      Izbriši
  2. Mnogo je lepa nijansa i divno ti pristaje! Ja imam long lasting u broju 10 i obožavam ga. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :) najviše preferiram ovakve svakodnevne nijanse :) aha, znači ima i kong lasting linija? eto, nešto sam naučila :)

      Izbriši
  3. Divna, divna nijansa, takve najviše volim <3
    Odmah ga stavljam na popis za kupnju

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znala sam da će se tebi svidjeti jer isto tako i ja padaš na nude/mauve nijanse :)
      Vrijedi isprobati, mislim da će ti se svidjeti :)

      Izbriši
  4. nijansa je predivna <3 zbilja ti divno stoji <3

    OdgovoriIzbriši
  5. Lijepa svakodnevna nijansa za sve koji ne vole jače nijanse :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni su ovakve najdraže :) mogu ga nositi svaki dan, i za to su mi najbolje ovakve nijanse, jer ne želim neke divlje boje koje nosim samo u određenim prilikama.. :)

      Izbriši
  6. ArtDeco mi je jako drag brend i stalno imam osjećaj da je nekako zanemaren, a pri tome mislim da se o njemu malo piše, što je šteta jer imaju stvarno odlične proizvode. Ruž je divan, a nijansa je jedna od onih uvijek in za dnevni look :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Istina, jako je zanemaren, ne sjećam se kad sam zadnji put vidjela neku recenziju ili barem swach...šteta je, ali mislim da je cijena tu najveći problem :/ upravo to, za svakodnevnu uporabu, i to mi je drago zato što ne želim da mi ovaj ruž sjedi od sezone do sezone ili nekih posebnih prigoda, ima da ga slistim u sekundi :D

      Izbriši
  7. Prekrasno ti stoji i drago mi je da san malo riskirala sa ružen - iako je boja klasik da nemore bit klasičnija :D
    Neznan ja točko kad san čula ni kako za Artdeco al mene oni privlače, imaju i super lakove iako, cijene lakova ej dat 10€ za lak mi je maltene srčani. :'D
    Drugi put ćemo eksperimentirat sa drugom markon ruža, već san ja zamirila par stvari :'D <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kod mene sa klasikom ne možeš promašit :D Drago mi je da si išla na sigurnu nijansu zato što mi se upravo one najviše i sviđaju.. :) Ja uvijek onako prođem kraj štanda, bacim oko i produžim :) srce me zaboli :D hahahaha..nema mi smisla gledat, nedam jednostavno nedam te pare za ruž...dat ću za puder, ali ovo je too much...iako sad vidim da vrijedi :) <3

      Izbriši
  8. Volim takve boje za svaki dan i za po doma :)
    Moram priznati da sam se nadala upiknuti koji ruž u Ljepota i zdravlje, ali kod nas su stigla samo neka bezvezna sjenila...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kada uhvatim vremena budem natipkala post i o tom uhvaćenom ružu uz LJ&Z, odmah ću ti reći da nisi previše izgubila time što ga nisi kupila..je da se isplatio za 15 kn, ali se ne može niti približno mjeriti sa ovim ružem..iako jesu iz različitih linija, ova je puno kvalitetnija.

      Izbriši
  9. Hvala ti za prenesene utiske, ruz ti bas lepo stoji :). Mislim da cu preskociti kupovinu jer vec imam neke slicne nijanse a iskreno Artdeco je malo skup, nije preskup ali je ipak skup. I da ne bih ostavljala komentar u dva uzastopna posta, divno ti stoji boja ruza iz sledeceg posta, drago mi je sto si pocela da nosis i malo jace boje jer ti divno stoje :) Kristina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Kristina :) i meni je nijansa divna, ali isto tako sama sebi ne bih nikada uzela takav ruž jer je iskreno preskup, danas ima puno dobrih i jeftinijih brendova i njihovih proizvoda, da mi nema smisla toliko davati na jedan jedini ruž...ali eto, bilo je lijepo imati priliku ga isprobati :D

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images