New-in #12, prvi dio

petak, listopada 23, 2015

Evo mene napokon sa novim postom. 
Malo sam kratka sa slobodnim vremenom i obavezama koje su me stisnule, a i zdravlje malo zafrkava, ali sam konačno uspjela zgrabiti kojih sat vremena da barem objavim post noviteta. 
Takav tip posta mi je najlakše natipkati kada sam vremenski ograničena.
Nadam se da ne zamjerite :). 
Većinu stvarčica u ovom postu sam dobila kao poklon za rođendan, 
a nekolicinu još nisam stigla ni poslikati, pa će one biti objavljene u nekom drugom postu. 
Nisam željela da ovo bude beskrajno dugačak post, pa ću ih podijeliti na dva dijela.



Prošlo je dosta vremena od kada sam u Intersparu iskoristila akciju na akrilne organizatore, ali sam svoj ulovljeni primjerak objavila samo na Fb stranici. Iz razloga što znam da moj blog čita i dosta vas koji nemate fb profil, ne želim vas zakinuti previše sa objavama. Želim da budete otprilike jednako upućeni i na fb stranici i na blogu. 
Uz akrilni organizator, u Mulleru sam pokupila dva rumenila. O Essence rumenilu Happy girls are pretty sam tipkala svoje mišljenje u postu OVDJE, O Catrice rumenilu još nije bilo riječi jer mu planiram posvetiti post, pa me ispričajte što vam još uvijek neću otkriti niti nijansu. Zašto? Zato što ovo rumenilo zaslužuje svoj post. :)
Također sam pokupila fake lashes i lash glue od Catrice. Uistinu ne znam zašto sam to kupila budući da nisam niti malo vješta u tome, ali eto, učim se. 
Ova plava i svjetlucava "torbica" je mali set za manikuru koji sam dobila od mame. Detaljna slika je bila objavljena na mom Instagram profilu, ali evo je i u postu, da vas ne zakinem. :)


Kao rođendanski poklon, od brata sam dobila ovaj fluffy i mekani tepih od umjetne ovčje vune, i ogledalo koje mi je bilo na wish listi stoljećima. Naime, nemam vremena za česte odlaske u Zg, niti u švrljanje trgovačkim centrima, a budući da buraz živi blizu Ikee, bio je toliko dobar (inače nikad nije) da mi pokupi ove dvije stvari.


Rođendanski poklon od mame mi je jedan od najdražih. Sve možete vidjeti u postu OVDJE.
Uglavnom, torbu držim izloženu i obožavam gledati u nju.


Nedavno sam si u Kik-u pokupila ovaj mini tigrasti kišobran jer mi je trebao neki manji koji će stati u torbu. Inače nisam ljubitelj animal skin uzoraka, ali volim što totalno odskače od mog stila i volim reakcije ljudi koji me znaju i vide s tim kišobranom. LOL.
Također, u Kik-u sam našla planere za 2016-godinu, pa sam kupila jedan zato što mu je cijena bila 17,00 kn. (?!?) Inače, nikad nisam naišla na tako jeftine planere. Ako vas bude zanimao izgled stranica, mogu vam fotkati kako to izgleda pa staviti na fb stranicu. 


Nedavno sam svojoj jednoj jako dragoj blogokolegici (budete uskoro saznale o čemu je točno riječ) birala nešto od Afrodite, pa sam uočila ovaj gel za tuširanje od Jojoba ulja. Isprobala sam i obožavam ga. Stavit ću si napomenu da napravim zasebnu recenziju o njemu i nadam se da neću zaboraviti. :)
Syoss šampon protiv peruti sam uzela, eto tek toliko, da isprobam. Tražim blažu zamjenu za H&S šampon pa želim vidjeti koja je druga varijanta najbolja.


Od svekve sam dobila ovaj preslatki Cherish Charms privjesak u obliku srca i svojim ugraviranim  imenom. Preslatko.


Za svaki rođendan dobijem barem jedan dezić u spreju. Ni ovaj rođendan nije bio iznimka.
Prošle godine kada sam vidjela dezić napisala sam ovaj POST. Ako vas zanima zašto koristim samo i isključivo Dove roll-on deziće, definitivno škicnite taj prošlogodišnji post. Samo da napomenem da iako ne koristim neku stvar, neću je odbiti kada je to bio poklon od srca. Netko jednostavno ne zna što tebi paše. Takve poklone uvijek proslijedim mami jer ih ona koristi i uvijek joj trebaju. Uglavnom, sve bude iskorišteno. Ako ne od moje strane, pobrinem se da to ode u dobre ruke. 
Tu se također našla i zanimljiva nijansa laka za nokte. Vjerojatno budem swatch-ala, pa sada neću previše piskarati.


Jaooo, umori me tipkanje. Idem sada malo ubrzati tempo. Naručivala sam iz Oriflame-a neke stvarčice jednoj meni jako dragoj osobi, pa sam pomislila, k vragu počasti i sebe, imaš 27 godina i ugađaj si napokon. I bome jesam. Prve dvije stvari su voljeni HairX proizvodi, šampon i regenerator.
Recenzije će biti kada proizvodi budu  pravilno testirani.


Obožavam maline pa je bilo logično da naručim ovaj piling, Nature secrets, jer je ambalaža i boja proizvoda zapanjujuća.


Također sam si pokupila i kremu za ruke, Nature secrets od vanilije i nara, te Love Nature dnevnu kremu za lice sa mirisom divlje ruže.


Željela sam isprobati i njihovu Skin Dream BB kremu. Mišljenje o njoj ću zasigurno natipkati.


I za sam kraj ovog posta, Discover Bali paradise tekući sapun za ruke. 

Drugi dio noviteta ću vam objaviti kasnije, jer već neko vrijeme planiram izbaciti recenzije Catrice rumenila i još nekih stvarčica.
Ako biste voljele o nekom određenom proizvodu prije čitati, slobodno mi u komentarima ostavite poruku o kojim se proizvodima radi.

Brzinski bježim dalje...
Do sljedećeg posta, 
Kissi kissi
G

You Might Also Like

22 komentari

  1. Oriflameova BB krema je odlična. Nekima ne paše, ali meni je super :)

    http://nikolinasbeautyworld.blogspot.hr

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je znati jer je ovo prvi put da se susrećem sa njom, a nisam čak niti čitala recenzije pa ne znam što mi je za očekivati..hvala ti na informaciji :)

      Izbriši
  2. Joj jako volim Oriflame, moraću pregledati katalog i nešto naručiti. Imala sam ovaj piling od maline i mente i odličan je bio za vrijeme ljeta.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sve što sam sada uzela, isprobat ću po prvi put osim HairX proizvoda...ne znam što mi je za očekivati, ali inače mi Oriflame preparativa paše, pa tako očekujem i od ovih proizvoda.. :) uvijek imaju nekih super stvarčica u katalozima

      Izbriši
  3. super su noviteti :) sviđa mi se i akrilni organizator,ja još nisam imala prilike otići u Interspar...a i ovaj privjesak s imenom,meni najljepšim jer mi se tako mama zove,je baš idealan poklon za rođendan :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. aaawww mama <3 eto, nisam znala da smo imenjakinje :D zadnji put kada sam bila, par redova polica je bilo ispunjeno s toliko tih organizatora tako da je moguće da ih još uvijek imaju u prodaji :)

      Izbriši
  4. Ja sam isto kupila planer za 2016. U Lidlu, za 15 kn :D Izvana je identičan tvome, bilo je u tri boje, ja sam uzela crni :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mare, ti i ja uvijek nekako biramo slične stvari :) damn...nisam znala da ih ima u Lidl-u xD

      Izbriši
  5. Torba je mmmm i ja biiii :) Ja sam jedna od onih sa podvojenim mišljenjem oko Oriflame BB kreme. Imala sam tamniju nijansu i bila mi je odlična, kasnije uzela svjetliju i bila mi je katastrofa. Dobro si me podsjetila za planer....etogac zapisano na listu "to do" :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ma torba je <3 stvarno ne znam ništa o BB kremi, nisam čitala recenzije, pa se veselim otkrivanju :) nadam se da će mi pasati :)

      Izbriši
  6. Lijepo si se ponovila, a torba mi je vrh :D Nikako da odem do Interspara škicnuti te organizatore, koji mi trebaju, te kontam da će se rasprodati dok se ja sjetim :D :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :) ma sumnjam da će se rasprodati, uistinu su ih imali mali milijun izložen, moguće je da se još koji da naći :D

      Izbriši
  7. Ta torba i tepih su off the chainnn :D Prekrasni su. *_* #valjatćutisepotepihu #awyes

    OdgovoriIzbriši
  8. MOLIM TE podijeli slike planera iznutra s nama! Padam na planere i na sami pogled ovoga, vec znam da ga zelim!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. evo, sutra ću obavezno poslikati kako stranica izgleda i objavljujem :)

      Izbriši
  9. torba je baš divnaa <3
    i privjesak je slatki :D

    OdgovoriIzbriši
  10. organizatore nikako nisam uspjela uhvatiti jer nemam interspar u blizini, nadam se da ih jos ima.. ogledalo je prekrasno :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da bi ih trebalo biti budući da kada sam ja bila tamo imali su ih more na policama :) možda se još koji može naći :D
      Ogledalo je odlično :)))

      Izbriši
  11. Tepih, torba, privjesak - oči mi ispadu <3 <3 <3

    OdgovoriIzbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images