Catrice Defining Blush- 080 Sunrose Avenue

ponedjeljak, listopada 26, 2015


Danas Vam, drage moje dame, donosim recenziju Catrice rumenila koje mi je postalo neizostavni  proizvod u svakodnevnoj uporabi. Doduše, šaltam sa Essence na Catrice. :)

Catrice o ovom rumenilu kaže:
"Ultra svilenkasto rumenilo sa vitaminom C i E lako se nanosi i osigurava prekrasan svilenkasti ten. Svilenkasta, nježna tekstura sa intenzivnom bojom i sjajnim pigmentima savršeno se stapaju sa konturama vašeg lica."



Imam već jedno Defining rumenilo i kako sam poprilično njime zadovoljna, kupila sam si još jednu nijasnu, a vjerojtno ne i posljednju.
Nijansa koju sam izabrala je 080 Sunrose Avenue.


Kako i Catrice kaže, tekstura je na dodir mekana i svilenkasta. Rumenilo se lijepo stapa sa kožom, da se nadograđivati iako nema pretjerane potrebe za time budući da je pigmentacija rumenila je dosta dobra.
Proizvod se ne trusi, čak sam primijetila da nakon više od mjesec dana korištenja nisam niti malo "izlizala" crte po proizvodu. Rumenilo se dosta sporo troši i smatram ga ekonomičnim i kvalitetnim proizvodom. 


Što se tiče ambalaže rumenila, njome nisam pretjerano impresionirana. 
Kao i kod  većine Catrice proizvoda, ambalaža je napravljena od tvrde i čvrste akrilno-prozirne plastike. Natpisi i nazivi proizvoda su minimalistički. 
Osobno, "padam" na lijepu ambalažu, ali ona mi nije prepreka za isprobavanje novih stvarčica, tako nije bila ni u ovom slučaju.
U pakiranju dobijete 5 g proizvoda, što je sasvim ok za mene budući da rumenila ne trošim tako brzo.


Trajnost rumenila je dosta dobra. Na obrazima, s podlogom, mi izdrži čak i do 6 sati.
Možda bi rumenilo trajalo i duže da ga nadograđujem. Ali kao što rekoh, nemam potrebe za time, budući da je dosta pigmentirano i nanosim ga samo u jednom potezu.
Razlog zašto mi se rumenilo posebno sviđa je taj što ostavlja rose pink nijansu sa blagim shimmerom  na obrazima i to zna izgledati jako lijepo.



Swatch na ruci možete vidjeti na slikama ispod: 


Catrice proizvode, uključujući i ovo rumenilo, možete naći u DM i Muller dućanima. 
Cijena mu je 28,90 kn.


Budući da sam nedavno prikazala Essence rumenilo u postu OVDJE, za kraj ovog posta bih vam samo ukratko željela objasniti svoje konačno mišljenje.
Essence rumenila imaju lijepu i šaroliku ambalažu, dok je Catrice ambalaža poprilično jednolična. 
Essence rumenila se često znaju trusiti dok to nisam primjetila kod Catrice-ovih. 
Po pigmentiranosti samog proizvoda Essence se ne može mjeriti sa Catrice-om.
Jedini razlog zašto bi možda više posezali za Essence proizvodima je cijena koja je nešto manja od cijene Catrice proizvoda.
Što se tiče konkretno ova dva rumenila, Catrice je pobijedio, kod mene.
Ali opet ponavljam, ja padam na pakiranja, pa je vrlo vjerojatno da će se i kasnije još koje Essence rumenilo naći u mojoj košarici.


Što mislite o ovom krasnom Catrice rumenilu?
Jeste možda isprobale ovu nijansu?

Tko je vama pobjednik- Essence ili Catrice?

Do sljedećeg posta,
Kissi kissi 
G

You Might Also Like

12 komentari

  1. Ja inače volim Essence rumenila a i reljef prethodno prikazanog je baš lijep dok ni ovaj Catrice nije loš :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. S ova dva brenda se ne može pogriješiti, sve što kupimo sigurno ćemo nositi,samo je stvar osobnog ukusa tko više preferira koji brend. ja volim izgled essence rumenila, ali više volim pigmentaciju catrice rumenila.

      Izbriši
  2. Imam nekoliko ovih rumenila i odlična su mi. Ova nijansa je divna, morat ću je nabaviti. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja bih jako volela da mogu da isprobam Catrice proizvode ali nazalost ih nema u Srbiji. Jako vam zavidim sto su vam dostupni :/ Inace, citam bas puno pozitivnih kritka i ovo mi se cini kao odlicno rumenilo i plus jako je hvaljeno :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :/ joooj, pod hitno trebate dobiti Catrice proizvode, cijenom su prihvatljivi a kvalitetom bolji i od skupljih drogerijskih proizvoda.

      Izbriši
  4. Ovo mi je jedno od dražih rumenila! Imam jaču nijansu koja je prikladnija za ljeto. ova nijansa bi mogla biti sljedeća!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) mislim da je ova linija rumenila ona koja se mora cijela skupit :D

      Izbriši
  5. Nisam ga probala, mada mi se bas dopada kako izgleda. Nazalost nema u Srbiji tako da cu morati da sacekam jos neko vreme.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, to mi je baš čudno kako u Srbiji nema Catrice-a...?! zbilja čudno i bilo bi lijepo da se to popravi :)

      Izbriši
  6. Imam jedno od ovih rumenila, samo u drugoj nijansi, svjetlijoj više na nude breskvu. Prilično sam zadovoljna s njim i slažem se da se jako sporo troši. Ni ja na svom nisam još uspjela izlizati crte :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. misliš sigurno na a.apricot :D to rumenilo imam i ja, i baš mi je super, onako lagana breskvasta nijansa :) baš to, sporo se troše, imam osjećaj da ga neću potrošiti ni za pet godina :)

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images