New in- Makeup revolution

utorak, ožujka 03, 2020


makeup revolution notino.hr

Drage moje, danas vam tipkam o novitetima koje sam isprobala od Makeup revolution brenda. Inače sam ljubitelj njihove dekorativne kozmetike pa sam odlučila isprobati proizvode koje do sada  nisam.
Prvi na repertoaru je puder u prahu.

makeup revolution medium beige notino.hr

Conceal & Fix je prozirni i vodootporni puder u prahu (nijansa: medium beige). Notino u ponudi ima dosta nijansi i uvjerena sam da ćete naći jednu za svoj ton kože. Pakiranje je divno. Proizvod dolazi u akrilnoj teglici sa gold rose poklopcem. Kada ga otvorite unutra se nalazi uvijek korisni ogledalo.

makeup revolution loose powder notino.hr

Količinski proizvoda dobijete 13 grama. Meni je to osobno nekako malo, ali vidjet čemo još koliko će mi dugo potrajati ovo pakiranje. Svi znamo da su puderi u prahu malo nezahvalni za rad iz razloga što ukoliko koristite kist dosta proizvoda ćete doslovno baciti sa strane dok puder pokušavate otresti sa kista. Moja preporuka je korištenje blendera za nanošenje pudera. Puno ljepše se puder nanese na koži i ujedno smanjujete uzaludnu trošnju proizvoda. Puder nudi srednje prekrivanje i mat finiš. Potrajat će dobar dio dana na licu, ali što se dan sve više primiče kraju vidjet ćete da je malo naglasio suhe dijelove koje možda imate na koži. Ništa strašno, ali eto samo da vam spomenem i tu činjenicu ukoliko imate pokoji suhi dio koji ne želite da bude naglašen.

makeup revolution loose powder medium beige notino.hr

Swatch pudera u prahu možete vidjeti na slici ispod:

loose setting powder notino.hr

O idućem proizvodu stvarno nemam ništa posebno pametno za reći. Meni su svi sprejevi za fiksiranje nekako jednaki. Ono što mogu istaknuti o ovom Hyaluronic Fix spreju za fiksiranje šminke je da količinski dobijete 100 ml proizvoda, ali nije nešto posebno jeftin za fiksator. Pozitivna stvar je ta da fiksator uistinu setira šminku i razlika na kraju dana sa njim i bez njega je vidljiva. Također hidratizira kožu pa nema neugodnog zatezanja i osjećaja suhoće tijekom dana. Ukoliko volite fiksatore imate moju toplu preporuku. 

makeup revolution hyaluronic fix notino.hr

I zadnji proizvod koji sam imala priliku isprobati od MUR kozmetike je The Liner Revolution vodootporni eyeliner u olovci. Nedavno sam odlučila usavršiti nanošenje eyelinera pa isprobavam sve moguće varijante da vidim koji mi više leži i s kojim je najjednostavnije raditi. Ovaj eyeliner u olovci je uistinu blizu savršenstva, pa čak i za početnike. Vrlo lagan, idealno sjeda u ruku, možete kontrolirati i umiriti ruke kod nanošenja i unatoč nemirnim rukama linija koju eyeliner ostavlja je vrlo solidna. Uz malo prakse s njim ćete moći brzo i jednostavno kreirati raznorazne lookove. Moje tople preporuke. Sve proizvode iz ovog posta možete naći na Notinu. Ugodan šoping želim.

makeup revolution the liner notino.hr


Drage moje, jeste li isprobale koji proizvod?
Ako niste, jesam li vas zaintrigirala?


Kissi kissi
G



*PR PROIZVOD



You Might Also Like

0 komentari

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images