Rimmel- Stay Matte powder & Mousse foundation

petak, rujna 21, 2018


Dragi moji, dobrodošli na blog i još jedan post u suradnji sa NOTINOM. Danas vam tipkam o najboljem drogerijskom puderu s kojim sam se ja susrela u zadnje vrijeme. Ukoliko vas zanima kako to sve izgleda na licu nastavite čitati.


Nakon čitanja obilja recenzija koje su u velikoj većini bile  samo hvalospjevi o Rimmel London Stay Matte puderu, odlučih ga i sama isprobati. U zadnje vrijeme ne posežem često za puderima u kamenu jer zbog svog bioritma smatram da mi je lakše nanijeti BB ili CC kremu bez setiranja tek toliko da mi malo ujednače ten i idem dalje. Ali zbog puke znatiželje uzeh ovaj famozni puder da ne bude da ga ja jedina nisam isprobala.


Puder dolazi u običnom plastičnom i jeftinom pakiranju. Poklopac je akrilni te sve to skupa nije na ništa nalik (s obzirom kako nam danas brendovi serviraju nove proizvode i koliko više paze na samu ambalažu). Vjerujem da bi se čitav puder raspao ako bi mi slučajno pao na pod i iz tog razloga moram malo više paziti na njega i kako ga odlažem. Kao što rekoh, riječ je o Stay matte puderu u kamenu kojem je rok valjanosti 30 mjeseci, a količinski dobijete 14 grama proizvoda što je i više nego isplativo budući da je vrlo, vrlo povoljan proizvod. Nijansa koju sam odabrala je 006 warm beige i iznenađujuće mi odgovara. Svi znamo da internetske kupnje imaju tu manu gdje vi vrlo lako možete izabrati u potpunosti krivu nijansu (no nema brige oko toga, ukoliko vam se to dogodi proizvod možete na Notinu zamijeniti ako ga niste otvarali ili na bilo koji način oštetili). Puder se u dodiru sa kistom malo trusi, ali ništa strašno što ne rade i drugi puno skuplji puderi. Tekstura je vrlo lagana i na prvi swatch dosta transparentna. Ali kada setirate lice (ja setiram i okoloočno područje njime) uočite kako lijepo sjedne na kožu. Ne ističe suhe dijelove, ne puca tijekom dana, ne ističe bore te imam osjećaj kao da minimalizira pore. Finiš koji ostavlja na licu je mat. Za moje potrebe je i više nego odličan. Također, nijansa warm beige mi apsolutno odgovara. Na Notinu imate 7 nijansi pa samo pažljivo proučite koja bi vam mogla odgovarati. I zaboravih napomenuti da puder ima jako lijep puderast miris koji se osjeti samo dok ga ne nanesete na lice. 
Sastav možete vidjeti na slici ispod: 


Iako je puder u kamenu fantastičan proizvod, više me oduševio ovaj idući. Riječ je o Stay Matte pjenastom puderu. Kao što sam i rekla na početku posta, trenutno volim brzu aplikaciju proizvoda kojeg ne moram setirati i gubiti vrijeme na sam proces šminkanja. I kod tih dana mi odlično dođe ovaj Mousse. Nijansa 103 True Ivory je idealna za moju put. Na žalost, izbor mousse nijansi nešto manji, ali ih dobro proučite, možda će vam nešto odgovarati. Opet, proizvod je cjenovno vrlo povoljan te dobijete 30 ml proizvoda čiji je rok trajanja 18 mjeseci. Pakiranje je obično u tubici, ništa što će vas vizualno ostaviti bez daha. 


Tekstura pudera je pjenasta, vrlo lagana te se lako blenda i upija u kožu. Neće se neravnomjerno nanositi, niti istaknuti suhe dijelove. Iako se dobro nanosi kistom i spužvicom, meni je nekako najlakše i najbrže prstima. Puder je pigmentiran, ujednačit će ten te sakriti male nedostatke. Ono što je mene oduševilo kod njega je to što mi za dnevne potrebe više nije potreban korektor. Ja inače imam vrlo izražene smeđe podočnjake (dignite ruke ako ste zaposlena mama koja uskoro treba roditi i drugo dijete te ako niste spavale mjesecima-haha) i ovaj puder napravi jako dobar posao da ih minimalizira što više može. Sve vam je pokazano na zadnjoj slici pa prosudite sami. Za tu cijenu, postojanost, pigmentaciju i rezultat- stvarno mislim da nema boljeg drogerijskog pudera (kojeg sam ja isprobala, a ako ima- pišite mi u komentarima koji su to puderi). 


Sastav Mousse pudera možete vidjeti na slici iznad, a swatcheve pudera te kako oni izgledaju na licu pogledajte na slici ispod:



Jeste li isprobale navedene proizvode i kakvi su vaši dojmovi?
Kissi kissi 
G



*PR PROIZVODI

You Might Also Like

1 komentari

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images