Rihanna- Reb'l Fleur parfem (Notino.hr)

ponedjeljak, lipnja 11, 2018

Rihanna Notino.hr

Ukoliko imate profile na raznim društvenim mreža, vjerujem da niste uspjeli izbjeći praćenje jedne od najveće glazbene, modne i kozmetičke zvijezde ovog desetljeća. Voljeli ju ili ne, nepobitno je da Rihanna čega god da se dotakne pretvara u zlato. Njena kozmetička linija Fenty beauty mi je još uvijek nedostupna, ali zahvaljući Notino.hr, sada mogu isprobati njen prvi parfem koji je kreirala još davne 2010. godine. Ukoliko vas zanima kako izgleda i miriši Reb'l Fleur, nastavite čitati. 

Rihanna Reb'l Fleur Notino.hr

Parfemska voda (zbog jednostavnosti ću dalje u tekstu pisati parfem) dolazi u čvrstoj kartonskoj ambalaži oblijepljenoj zaštitnim celofanom. Njena slika je još jedan dodatni kartonski zaštitni omot koji se podigne od ostatka ambalaže i onda možete vidjeti kako kutija uistinu izgleda. Nude- roza je (kamera je malo pojela boju i predstavila ju kao bež) sa debelim zlatnim linijama. Na samom pakiranju su otiskani osnovni proizvodi o parfemu. Parfem dolazi u raznim količinama (5, 30, 50, 100 ml) i ja sam izabrala ovaj od 30 ml jer mu je cijena bila vrlo razumna za tu količinu. 

Rihanna Reb'l Fleur parfume notino.hr

Unutar kartonskog pakiranja se nalazi još čvršća crna zaštita koja bočicu drži na mjestu, točnije da ne bi "šetala" unutar bočice. I napokon, nakon sve te poduzete sigurnosti (što je vrlo pohvalno) da se proizvod ne bi oštetio, dolazimo do samog parfema. Kao prvo, bočica je predivna. Vrlo elegantna i luksuzna. Negdje sam i pročitala da je inspiracija za dizajn bočice bila visoka štikla i gledajući u nju vidim da ima logike. Staklo bočice je vrlo debelo i tvrdo, prošarano crnim svilenkastim linijama sa crno-zlatnim  čepom koji je vrlo stabilan. 

Rihanna Parfume Notino.hr

Što se tiče karakteristika mirisa, ovo je voćno-cvijetni parfem sa raspršivačem u spreju. Vrlo je jak, senzualan i intenzivan. Nekako već vidim da će biti nošen za neke posebne prigode ili možda čak noćne izlaske. Jednostavno nije za svaki dan i odlazak u dućan jer je ovo parfem koji će biti primjećen i za one koji žele biti primjećeni. Na koži se zadržava dosta dugo, nije ga potrebno ponovno nanositi i zbog svoje trajnosti je idealan kada vam je to upravo potrebno. I jasno mi je da Rihanna upravo željela ostaviti intenzivan prvi dojam o svom prvom parfemu.
Mirisne note parfema su:
Glava- šljiva, breskva, ribiz ; Srce-tuberoza, ljubica, hibiskus, kokos; Baza -jantar, pačuli, vanilija, mošus.

Rihanna Parfume Reb'l Fleur Notino.hr

Sastav parfema možete vidjeti na slici ispod:

Rihanna Parfume Ingridients Notino.hr

Osim Reb'l Fleur parfema, Rihanna je u prodaju lansirala još dosta njih. Svu tu ponudu možete pogledati na linku: Rihanna. Mene je oduševila. Što ambalažom, dizajnom, kvalitetom parfema i njegovom trajnošću. Smatram da vam barem jedan od parfema (ukoliko ste strastvena ljubiteljica mirisa) mora biti u kolekciji. 


Drage moje, jeste li isprobale koji Rihannin parfem?
Do sljedećeg posta, 
Kissi kissi
G


*PR PROIZVOD

You Might Also Like

0 komentari

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images