SophX highlighter palette (Notino.hr)

četvrtak, lipnja 21, 2018


SophX Notino.hr

Mjesec lipanj su mi obilježili krasni noviteti u suradnji sa Notinom. Ukoliko ste propustili prijašnji post, bez brige, možete ga pogledati OVDJE. Danas ću vam pokazati jednu prekrasnu i vrlo funkcionalnu paletu koju ćete zasigurno i sami poželjeti. 
Riječ je o Makeup Revolution SophX paleti highlightera. 
Paleta dolazi u plastičnoj bež ambalaži koja ima proziran poklopac kroz koji možete vidjeti proizvode. Poleđina pakiranja sadrži popis sastojaka upotrebljenih u highlighterima koje možete vidjeti na slici ispod:

SophX Ingridients Notino.hr

Paleta nema nikakvog posebnog naziva osim SophX (ukoliko niste upoznati, paleta je nastala kao produkt suradnje MUR i blogerice/youtuberice Sophie koju obavezno morate slijediti jer je jednostavno prekrasna). Sadrži osam highlightera u koje ćete se apsolutno zaljubiti. Svatko si u ovoj paleti može naći nijansu koju će obožavati. Količinski svaki highlighter sadrži 2 grama što je po meni sasvim solidna količina za cijenu palete.

SophX Highlighter Palette Notino.hr

Svi highlighteri nisu isti. Razlikuju se po teksturi. Neki su pressed ( stisnuti ili bolje rečeno puderaste teksture), a neki su baked (pečeni).
 Prvi red u paleti čine svjetliji highlighteri.
 Prva nijansa je vrlo bijela sa izraženim shimmerom te vrlo pigmentirana iako je puderaste teksture.
Druga nijansa koja je također puderasta, jedna je od najslabije pigmentiranih nijansi u paleti ali bez obzira na to i dalje dosta vidljiva na licu. Nijansa je nešto slično boji šampanjca.
Treća nijansa je pečene teksture i zlatne nijanse te vrlo pigmentirana. Razlika se odmah uoči i na slici ispod. Vrlo je trajna te laska preplanuloj puti. 
Četvrta nijansa je druga po redu s najlošijom pigmentacijom. Isto sadrži zlatne tonove samo što naspram pečenog higlightera praškasti se ne pokazuje sa dovoljno intenziteta na licu. Ali svejedno, krasna nijansa. 


SophX Higlighter Swatch Notino.hr

Drugi red čine (hajdemo tako reći) highlighteri zbog kojih ćete kupiti ovu paletu. Tako krasno izgledaju u pakiranju da sam ih znala samo gledati i diviti se. Za razliku od prvog reda, u ovom su tri highlightera baked i samo jedan pressed što znači samo jedno- neka bling bling započne.
Prva nijansa je sviijetlo- ružičasta sa srebrenkastim shimmerom. Iznimno pigmentirana, mekana za nanošenje i jednostavna za blendanje (inače svi su highlighteri jednostavni za nanošenje i lijepo se blendaju).
Druga nijansa me malo iznenadila jer sam očekivala da će više biti ljubičasta, kako i djeluje u pakiranju, ali je nekako srebrenkasta sa shimmerom i dozom ljubičastog pigmenta. Vrlo upečatljiva i primjetna te idealna za makeup eksperimentiranja.
Treća nijansa (moj apsolutni favorit) je toliko prekrasna da ne znam što bih sa sobom. Obožavam brončane nijanse, kako sjenila tako i highlightera. Vrlo je pigmentiran i izgleda odlično na licu te kao i većina ovog drugog reda bolje pristaje uz preplanulu put.
Četvrti i zadnji highlighter je pressed teksture, ali znatno pigmentiran. Nijansa je isto neki miks zlatne te krasno ističe jagodice.

SophX highlighter Palette Swatch Notino.hr

Moji dojmovi o paleti su samo pozitivni. Iako se tu da naći par osrednjih highlightera, većina njih je vrhunske pigmentacije i trajnosti da smatram da se isplati uložiti u paleticu koja tako i tako nije preskupa. Dobit ćete osam nijansi te je također idealna i za početnike jer realno više od ovih nijansi highlightera vam ni ne treba za osobni makeup.
Kada smo već na SophX paleti highlightera, moram iskoristiti ovu priliku i pokazati vam još jedan SophX proizvod koji ste sigurno već vidjele, a možda ga i same imate.

Makeup Revolution SophX Notino.hr

Naravno riječ je o SophX paleti sjenila s kojom se još uvijek nisam dovoljno igrala da bih joj posvetila zasebnu recenziju (recenzija će ići kroz neko vrijeme kada sve i jedno sjenilo dođe na red), ali moram vam pokazati swatcheve  par nijansi. Paleta je vrlo zgodna i sjenila koja u njoj dobijete su jako dobro i kvalitetno napravljena. Raspon nijansi je stvarno velik i možete kreirati mnoštvo look-ova. I ono najbitnije- pigmentacija većine njih je odlična (posebno ako se nanose mokrim kistom) i lako se blendaju. Neću više ulaziti u detalje, njih ćete moći kroz neko vrijeme čitati u zasebnom postu.

SophX_Palette_swatches_Notino.hr


Drage moje, kako vama djeluje ova SophX i MUR suradnja?
Posjedujete li koju od ovih paleta i kakvi su vaši dojmovi?

Kissi kissi
G



*PR PROIZVOD

You Might Also Like

1 komentari

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images