Katy Perry- Killer Queen (Notino.hr)

petak, travnja 20, 2018


Drage moje, vrlo sam uzbuđena zbog tematike današnjeg posta. Sigurna sam da već znate za ostvarenu suradnju sa Notino.hr online parfumerijom i da ste pročitale prvi suradnički post o Bourjois kozmetici. Ukoliko  niste, možete to napraviti sada klikom na link- Bourjois
Danas nam je pak na repertoaru jedna krasna mirisna poslastica kojoj jednostavno nisam mogla odoljeti a da ju ne naručim. Ukoliko Vas zanimaju mirisni proizvodi, nastavite čitati. 

Katy Perry Notino.hr

Početkom ove godine sam odlučila osvježiti svoj blog i promijeniti temu postova i vrstu proizvoda koje obično recenziram. Već znate da sam velik pobornik dekorativne kozmetike i da sam vrlo rijetko pisala o preparativnoj kozmetici, a kamoli parfemima i mirisnim proizvodima. I baš mi je drago što se to lagano mijenja i što Vam sve češće donosim i ovakvu vrstu sadržaja jer sam uvjerena da će Vas zanimati kao što i mene zanima. Iz tog razloga jednostavno nisam mogla odoljeti, a da ne preskočim svoju liniju komfora (u ovom slučaju malo promijeniti miris dezodoransa koje koristim). Ukoliko ste pogledale moju kolekciju parfema onda znate da imam jedan holy grail parfem (Bvlgary-omnia Amethyste) te nekolicinu Avon parfema, a dezodoransa jako malo. Također, često zapadnem u rutinu korištenje jednih te istih proizvoda da se ponekad i pitam čemu nešto kupujem ili naručujem kada se sjetim to isprobati tek za pola godine. Na svu sreću to se sada lagano mijenja i sve više i više posežem za novim stvarima jer uviđam da je bolje krenuti trošiti proizvode nego ih skupljati kao hrčak. 
U skladu sa time, ponosna sam što već par tjedana obožavam ovaj Katy Perry set koji sam izabrala sa Notino stranice. 

Katy Perry dezodorans Killer Queen Notino.hr

Prvi proizvod koji sam izabrala je Katy Perry-Killer Queen dezodorans u spreju. Kada budete pretraživali Notino stranicu uočit ćete jako mnogo ovakvih dezodoransa, a moguće je da ste ih prije redovno kupovali i koristili. Samo kad se sjetim Halle Berry, Avril Lavigne i Beyonce dezića uhvati me nostalgija za srednjom školom. Na svu sreću, ukoliko ih u zadnje vrijeme niste baš uočavali u drogerijama, ne brinite jer ih sve možete naći na Notinu. Budući da su mi ovi dezići ostali u jako dobrom sjećanju, sada sam naravno izabrala onaj koji je relativno noviji (točnije Katy Perry je u vrijeme moje srednje škole tek počinjala svoju karijeru) i onaj koji nisam isprobala. 

Katy Perry Killer Queen Notino.hr

Parfemski dezodorans dolazi u staklenoj bočici (75 ml) sa plastičnim čepom i raspršivačem koji olakšava uporabu proizvoda. Na prednjoj strani bočice je otiskana naljepnica sa Katy Perry logom i nazivom linije-Killer Queen. Naljepnica je crvene nijanse sa sitnim zlatnim krunama što je vrlo estetski ugodno oku. Na poleđini bočice se nalaze općenite informacije o proizvodu te popis sastojaka koji možete vidjeti na slici ispod: 

Katy Perry dezodorans Notino.hr

Što se tiče ovog parfemskog dezodoransa ja ga koristim kao što bih koristila i parfem (na vratu, pregibu lakta, možda nekad na području dekoltea), ali nikako isključivo kao dezodorans i na području pazuha. U komentarima mi napišite kako vi koristite ove proizvode? Ja imam bojazan od korištenja jako parfumiranih proizvoda na osjetljivom području pazuha (za to isključivo koristim prirodne roll-on deziće ili Dove koji se također pokazao jako dobrim za osjetljivost tog područja).
Kako dezodorans miriši? Budući da ja nisam dobra u dešifriranju sastojaka (iako sam radila u parfumeriji) za ovu svrhu ću se poslužiti opisom proizvoda sa Notino stranice koji glasi:

Glava:šljiva, bergamot, šumski plodovi

 Srce:frangipani, jasmin, karanfil 

 Baza:drvo, pačuli, praline

Meni je osobno vrlo drvenasto/cvijetnog mirisa, ali to naravno ovisi o tome kako ga tko percipira i kakvo nam je osjetilo njuha. Sve u svemu, vrlo je ugodan i postojan te iznenađujuće trajnosti od cca 8 sati kroz dan (nešto slično V.Secret fragrance mist).
Trajnost: 36 mjeseci od otvaranja.


Katy Perry gel za tuširanje Notino.hr

Kad sam već izabrala Katy Perry dezodorans učinilo mi se vrlo zgodnim da uzmem i isti gel za tuširanje te ujednačim mirise. Gel za tuširanje Killer Queen dolazi u plastičnoj ambalaži od 200 ml. Pakiranje je crvene boje i identično je dezodoransu (logo, zlatne krune). Gel za tuširanje se naziva Royal shower gel što mi je presimpatično i vidi se da je Katy (ili točnije, kreatori ovog seta) vodila računa da njena Killer Queen kolekcija bude sva dosljedna. Na poleđini su također otiskane sve informacije vezane uz proizvodm kao i popis sastojaka koji je na slici ispod: 

Katy Perry Gel za tuširanje Killer Queen Notino.hr

Nisam vam fotkala sam gel za tuširanje budući da je u potpunosti transparentan/proziran pa jednostavno nije bilo smisla. Lako se dozira kroz rupicu kod poklopca. Nije prevelika i neće vam slučajno iscuriti prevelika količina za tuširanje nego što ju trebate. Tekstura je vrlo lagana te pomalo gelasta, nije kremasta poput pr. kasičnih Palmolive ili Dove gelova za tuširanje. Vrlo lako se razmazuje te stvara iznenađujuću količinu sapunice. Ne isuše kožu, ali svejedno preporučujem korištenje losiona za tijelo poslije kupanja čisto zbog prijelaza sa zime na proljeće i ukoliko vam je koža bila oštećena ili suha. Što se tiče mirisa gela za tuširanje on je identičan parfemskom dezodoransu, samo meni nekako dok se tuširam vuče na neki unisex miris i smatram da bi ga komotno i muške osobe mogle koristiti. Ja sam naravno natjerala muža da ga isproba te mu uopće ne smeta i nema utisak da je to striktno ženski gel za tuširanje. Pa eto čisto da znate i tu informaciju ukoliko bi Vas zanimala.
Trajnost:30 mjeseci od dana otvaranja

Katy perry Shower gel Notino.hr

Uz ova dva proizvoda, od drage Notino PR-ice sam dobila i dva testera parfema. Katy Perry Killer Queen liniju i Katty Perry Killer Queen Oh So Sheer (ljubičasto pakiranje). I da budem iskrena, Oh So Sheer mi je sad malo i draži jer je vrlo svježi i lagan te vrlo ugodan i cvijetni. Ja sam njime oduševljena. Tako da ukoliko više preferirate drvenastu notu onda je za vas ovaj moj (crveni) Killer Queen, a ukoliko želite nešto baš svježe i proljetno onda radije izaberite Oh So Sheer liniju. 

Katy perry tester parfema notino.hr

Kada sumiram svoje dojmove, stvarno sam oduševljena proizvodima i samim Notinom i njihovom raznolikom ponudom proizvoda. Također Vam želim skrenuti pažnju na to da recimo nekome za rođendan možete pokloniti ovako krasan set (parfemski dezodorans i gel za tuširanje) za cca 100 kuna. Em je estetski jako lijepog izgleda, em miriši super i em nosi neko poznato ime (što mi svi na kraju svugdje i plaćamo). 
I za sam kraj Vam moram ostaviti link jednog kozmetičkog seta prihvatljive cijene u kojem možete dobiti Killer Queen parfem, mlijeko za tijelo i gel za tuširanje: POKLON SET
Mislim da bi svatko bio oduševljen da nešto slično dobije za neku prigodu. 

Uživajte u šopingu, 
a mi se čitamo u idućem postu.

Kissi kissi
G


*PR PROIZVODI


You Might Also Like

1 komentari

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images