Bourjois: Healthy Mix korektor & Rouge Edition Velvet tekući ruž (Notino.hr)

utorak, travnja 10, 2018


Dragi moji, nedavno ste mogli pročitati post i pogledati video o paketu dobrodošlice koji mi je stigao sa Notino.hr stranice, a ukoliko ste propustili vidjeti što je sadržavao taj paketić to možete napraviti sada klikom na link OVDJE
Danas nam je na repertoaru jedna grupna recenzija proizvoda odabranih upravo sa Notino online parfumerije. Kao što ste mogli vidjeti u naslovu posta riječ je o Bourjois brendu i njegovom korektoru i tekućem ružu. 

Bourjois Notino.hr

BOURJOIS ROUGE EDITION VELVET TEKUĆI RUŽ- 04 PEACH CLUB

Bourjois rouge edition velvet

Tekući ruž koji ću vam danas pokazati sam možda i ziheraški uzela. Već sam isprobala nekolicinu Rogue Edition Vlevet tekućih ruževa i znam da mi odgovaraju i odmah sam pretpostavila da ću sa ovom nijansom biti zadovoljna. Ukoliko ste isprobale ove tekuće ruževe onda znate da su jedni od prvih i najkvalitetnijih na našem tržištu. Nijansa koju sam odabrala je Peach club koja je idealna za ovo proljetno razdoblje budući da je miks narančasto-breskvaste boje koja osvježava cjelokupni make up look koji odaberete.

Bourjois peach club Notino.hr

Tekstura ruža je lagana i kremasta, a finiš u potpunosti mat. Aplikator kojim se ruž nanosi je spužvast i manji te idealan za najlakše apliciranje ruža. Jedina mala zamjerka koju imam za nijansu je što je jako slična nijansi Nude-ist te se malo neravnomjerno nanosi, ali to se sve da lako ispraviti budući da se ruž ne osuši odmah na usnama. Također, ne ostavlja punu pigmentaciju u jednom sloju nego ju je potrebno popraviti. Meni osobno to ne smeta  jer kada se ruž nanese, popravi i osuši, trajat će vam satima na usnama. Preživjet će i jelo i piće, eventualno će malo izblijediti na unutranjem dijelu usana, ali ništa strašno. Ruž ne isušuje usne, ne urezuje se u brazdice (osim ako vam usne nisu jako uništene od vanjskih utjecaja) i ne prelijeva se preko ruba usana. 

Peach club Bourjois

Količina: 7,7 ml.
Rok trajanja: 12 mjeseci od dana otvaranja.
Cijena: 72, 16 kn na Notino.hr, a ovu nijansu sam upikirala na rasprodaji za samo cca 53 kn.

I moram vam napomenuti da posebno obratite pažnju i na te rasprodaje jer konkretno u ovom slučaju Bourjois ruževe ćete  drogerijama platiti 100 kn dok su na Notinu skoro 30 kn jeftiniji, a dok traje rasprodaja možete ih upikirati za čak upola jeftiniju cijenu. Ako ti nije odličan deal, ja ne znam što je. 


Bourjois Peach club


BOURJOIS HEALTHY MIX KOREKTOR- 52 MEDIUM

Bourjois Helathy Mix Notino.hr

Healthy mix korektor sam već dugo vremena željela isprobati prvenstveno iz razloga što mu je glavna funkcija prekriti tamne podočnjake i naotečenost te ponuditi vam svježi izgled, a to je meni itekako potrebno. Niže na slici ćete moći vidjeti sa kojim se tamnim kolutevima svakodnevno borim i uvijek tražim neki novi proizvod koji bi ih u potpunosti prekrio i doslovno mi ponudio retuširan izgled okoloočnog područja. Budući da znam da su i te moje želje nelogične, naviknula sam na osrednje prekrivanje podočnjaka te ukoliko mi korektor ponudi i to, ja sam zadovoljna.


Bourjois Healthy Mix

Nijansa medium je trenutno mrvicu prežućkasta za moj ten i odgovarat će mi puno bolje ljeti kada moje lice bude dolazilo u kontakt sa suncem i kada poprimim malo boje. Inače, jako sam iznenađena korektorom koji ima isti aplikator kao što ih imaju i tekući ruževi. Tekstura mu je izrazito lagana, kremasta i brzoupijajuća. Ne urezuje se u borice i ne naglašava mi suhe dijelove te ne isušuje dodatno okoloočno područje. Jako dobro surađuje sa ostalim proizvodima za prekrivanje koje trenutno koristim (Bourjois CC krema i Avon True Match puder u kamenu) te doslovno traje većinu dana na licu. Postojanost i trajnost su me najviše i najugodnije iznenadili kod ovog korektora. 

Bourjois Healthy mix medium

Čitala sam dosta podvojenih recenzija o ovom korektoru, a nakon svog testiranja sam njime jako zadovoljna i mislim da vrijedi svake lipe te sam uvjerena da će mi ponuditi jako dobro prekrivanje čim dobijem malo boje na licu te će se to sve sa tekućim puderima ili cc kremama lijepo ujednačiti. 


Količina: 7,8 ml.
Rok trajanja: 12 mjeseci od otvaranja.
Cijena: 50,10 kn na Notino.hr. 


Da li ste, drage moje, isprobale koji od ova dva proizvoda?
Do sljedećeg posta, 
kissi kiss 
G


*PR PROIZVODI

You Might Also Like

2 komentari

  1. Ruž je odličan.Korektor nisam probala ali sviđa mi se kako izgleda na tvom licu

    OdgovoriIzbriši
  2. Nijansa ruža mi je jako lijepa, a što se tiče korektora, zvuči mi primamljivo, trebalo bi to jednom kupit. :D

    OdgovoriIzbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images