Sleek rumenilo- 936 pixie pink

utorak, svibnja 09, 2017


Svaka ljubiteljica rumenila je vjerojatno isprobala rumenila od barem desetak različitih brendova i uvjerena sam da se sve možemo složiti i u top 5 uvrstiti Sleek brend. Uz odličan omjer cijene i kvalitete ovaj brend je definitivno jedan među vodećima u drogerijama. Odnedavno Sleek kozmetiku možemo pronaći i u Muller drogerijama, dok su prije toga isključivo bili dostupni kupnjom preko Pink Panda internetske stranice. Na žalost moram primjetiti da u Mulleru i dalje nemamo velik izbor nijansi pa ako vas neka posebno zaintrigira, provjerite da li je dostupna na Pink Pandi prije naručivanja sa Sleek službene stranice. 


Moje najomiljenije i najkorištenije rumenilo u kolekciji je upravo rumenilo od Sleek-a u nijansi Coral, a najnovija je ova nijansa koju ću vam danas pokazati. Riječ je o 936 Pixie pink. To je ružičasta nijansa (barbie pink) koja je u potpunosti mat. Vrlo je lagana, osvježavajuća te pravo proljetna nijansa. Više će odgovarati djevojkama svjetlije puti sa ružičastim podtonom. 


Rumenilo dolazi zaštićeno u celofan što je uvijek veliki plus jer svi znamo da drogerijama haraju i one ljubiteljice šminke koje vole ostaviti svoje otiske na svakom proizvodu i tako vam ga uništiti. Pakiranje je u potpunosti crno, napravljeno od tvrde plastike i vrlo sigurno za nošenje u torbi. Unutar pakiranja se nalazi i ogledalo koje je uvijek dobrodošlo. Ono što se meni osobno ne sviđa kod Sleek rumenila i općenito njihove ambalaže je što se na tom pakiranju sve živo primjeti. Sve i jedna packa ili otisak prsta. Također princip zatvaranja proizvoda me iritira jer kad se rumenilo zatvori, ono se stvarno zatvori. Jednostavno se moram fest namučiti da bih ga otvorila. 


Tekstura rumenila je tvrđa na dodir, ali pomalo puderasta te je potrebno kist otresti da bi se riješilo viška praha koji može odletjeti po cijelom licu. Rumenilo se ne trusi, samo ga kist nekako previše upije. Finiš koji ostavlja na licu je u potpunosti mat. Pigmentacija rumenila je odlična, kao i kod većine njihovih rumenila. Iako rumenilo izgleda preintenzivno, nije tako na obrazima. Da se nadograđivati, ali meni je jedan sloj sasvim dovoljan jer se lijepo izblenda i osvježi obraze. Bez i sa tekućom podlogom možete biti bez brige da će vam izdržati velik dio dana na obrazima, toliko je trajno. Iz tog razloga najčešće koristim Sleek rumenila ako ću dulje vrijeme boraviti izvan kuće. 


Sastav: Mica, Talc, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Pentaerythrityl Teraisostearate, Nylon-12, Magnesium Stearate, Jojoba Esters, Dimethicone, Polyethylene, Phenoxyethanol, Chloroxylenol May Contain [+/- CI. 77891, CI. 15850, C1 45410, CI. 77360, CI. 19140, CI. 15985, CI. 77492, CI. 77491, CI. 77499 CI 77742]

Količina- 8 grama
Cijena- cca 50 kn
Najbolje upotrijebiti 24 mjeseca od otvaranja
Dostupnost- Muller, Pink Panda
Veganski proizvod

Koja vam je omiljena Sleek nijansa?

Kissi kissi
G




You Might Also Like

2 komentari

  1. Wow, ova nijansa je in your face :D baš je jaka, mislim da ju se nebi usudila nositi. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahha, nije..to je vizualna varka, dosta je lagana i prozračna na obrazima, ali ako je se nanese previše-onda je stvarno in your face xD

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images