Zaful- Street Fashion Golden-Rim Cat Eye Sunglasses

nedjelja, listopada 02, 2016

Došli smo do zadnjeg proizvoda kojeg sam dobila sa Zaful fashion stranice. 
Prethodne postove o kombinezonu i ljetnom šeširu možete pogledati na linkovima ovdje: KOMBINEZON i ŠEŠIR.



Zadnji proizvod koji vam imam za pokazati su sunčane naočale. Ostavila sam njih za zadnji recenzijski post iz razloga što su mi se one najmanje svidjele. Točnije, naočale su mi jako lijepe, ali su prevelike s obzirom na oblik mog lica i jednostavno smatram da mi ne stoje. Mnogo bolje paše osobama koje imaju malo veću glavu i okrugli oblik lica. 


Kao što možete vidjeti na slici naočale su zlatno-roze nijanse, kako leće tako i okvir. Oblik naočala je cat eye koji se meni jako sviđa, ali na žalost kao što sam rekla, malo su prevelike za moju relativno manju glavu pa mi ne stoje dobro. Jednostavno se odmah uoči da su mi prevelike. Također, vrlo su nezgodne za fotografirati budući da reflektiraju apsolutno sve. 


Materijal leća je resin, ili u prijevodu- smola. Materijal okvira je slitina. Inače, ono što posebno moram pohvaliti su leće i činjenica da uistinu dobro štite oči od sunca. Doslovno kada ih stavite, kao da vam je "pao mrak na oči". 


Što se tiče dimenzija ovih naočala, visina leća je 5,5 cm, a širina 5,2 cm. Kao što na slikama možete vidjeti, za mene su to prevelike naočale. Njih sam dobila kao dodatni poklon u paketiću, nisam ih naručila. Da sam željela naručiti naočale definitivno bih pripazila na dimenzije te to preporučujem i vama. Jer uistinu je šteta da dobijete tako krasne naočale, a ne možete ih nositi. Također, širina između leća na onom dijelu gdje vam sjedaju na nos je 1,5 cm. Duljina samog okvira 15 cm i smatram da je to skoro pa univerzalno i da većina vas neće imati problema sa time, točnije,  naočale vam ne bi trebale biti prekratke. Težina im je 0,052 kg. 


Ovaj model cat eye sunčanih naočala na Zaful stranici je dostupan u dvije boje. Osim u ovoj zlatnoj boji, možete ih još naći u smeđoj varijanti. Cijena im je stvarno sitnica- 4,92 dolara. 


Ako smatrate da bi vam veličina ovih naočala pasala i ako vam se sviđa ovaj model, možete ga škicnuti OVDJE


Što vi mislite o ovim naočalama? 
Meni je užasno žao što su mi velike budući da su mi model i boja odlični.

Kissi kissi 
G


*PR PROIZVOD




You Might Also Like

3 komentari

  1. Boja je super, bas dobro izgledaju. Steta za velicinu. :/

    OdgovoriIzbriši
  2. Ajme, fkt su ogromne, uopće na fotkama ne izgledaju tak glomazno. Boja i oblik su mi jako lijepi. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ovo je moj tip naočala i veličine. :')
    Imam okruglu veliku glavu i inače mi sve budu male! haha
    Baš si mi kao neki patuljčić s njima! <3

    OdgovoriIzbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images