Travel edition-Što od dekorativne kozmetike nosim na ljetovanje?

srijeda, kolovoza 03, 2016


Napokon je došlo vrijeme godišnjih odmora. Kao i skoro svake godine, ljetovat ću u Zadru. Zašto? Zato što mi je to najljepša domaća destinacija za posjetiti.
Prošle godine smo većinom kampirali pa mi praktički kozmetika nije ni bila potrebna, ali ove godine idem na barem dva tjedna te ću imati i večeri za izlaske pa se u skladu s time nekad moram i malo našminkati.
U nastavku posta možete pogledati što sam odlučila ponijeti sa sobom.


Sve što sam odlučila ponijeti sa sobom stane u neseser te još ima mjesta i za preparativu koju neću uključiti u ovaj post iz razloga što ona obuhvaća većinom mala travel pakiranja kremica, paste za zube, losiona i gelova. Ne nosim full size proizvode iz razloga što ih i u Zadru mogu kupiti ako mi ih  ponestane. 

Ova dekorativa koju sam odlučila ponijeti su mi sve proizvodi koje sigurno znam da ću nositi, a neki se trebaju potrošiti. Točnije pri kraju sam s njima, pa mi se učinilo zgodnim tu potrošnju završiti upravo na moru. 

Od dekorative nosim: Max Factor puder u kamenu, Lancome quad sjenila, Essence "Beach House" balzam/ruž za usne, Catrice prime and fine korektor, Catrice kamuflažu, Essence Forbidden volume maskare, Catrice ink eyeliner i Catrice trio blush paletu. 
Također, nosim kist za rumenilo i korektor te dva kista za sjenila. Nisam vam njih ubacila u post zato što su svježe oprani i suše se za sutrašnji polazak. 


Essence balzam/ruž iz limitirane Beach house kolekcije je idealan za put iz razloga što je kremast, što nudi sheer prekrivanje, točnije daje blagi roskasti tint usnama. Nije klasični teži ruž te mi je vrlo jednostavan za nanošenje. Uostalom, kada ljetujem obično ne nosim nikakve ruževe jer volim da mi se usne "odmaraju". Lancome kvad sjenila mi je vjerni pratitelj na ljetovanju već drugu godinu za redom. Vrlo  je malen i praktičan te sadrži sve nijanse koje i inače koristim. Nijanse su vrlo pigmentirane i znam da će me odlično služiti za one dane ili večeri kada budem željela šminku na očima. Catrice trio blush mi se isto učinio vrlo zgodnim za putovanje jer sadrži tri rumenila od kojih dva komotno mogu poslužiti kao highlighter. Pakiranje nije pretjerano veliko i odlično stane u svaku torbicu. 


Mislim da sam ponijela sasvim dovoljno dekorative za svoje ljetne potrebe. Znam da djevojke inače nose puno veće torbice natrpane dekorativom, ali ja uvijek putujem lagano i ne želim se opterećivati stvarima i proizvodima. Volim imati samo ono što bi mi trebalo te uvijek nosim proizvode koji nisu novi ili one za koje mi nebi bilo toliko žao da ih izgubim ili zaboravim. 


Kako se vi pakirate za ljetovanje?
Nosite li puno više dekorative od ovoga ili ste odlučile smanjiti svoju ljetnu kolekciju na minimum?

Kissi kissi
G

You Might Also Like

6 komentari

  1. Divno, sasvim dovoljno! :)
    Tako i ja, samo osnovno !! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ti si za mene Bog i batina, imam još 2 pokušaj! :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Super stvari nosiš. Ja sam po tom pitanju mnogo gora :D Nosim uglavnom stvari koje koristim na dnevnoj bazi inače no mislim da bi i to mogla smanjiti jer se često dogodi da mi se neda šminkati ili pak ni nemam potrebu jer sam većinu vremena na plaži. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Konacno neko ko ne preteruje sa kolicinom sminke. I ja isto nosim samo osnovno. :)
    Beauty by Keti

    OdgovoriIzbriši
  5. zgodni proizvodi :D nikako da isprobam Essence Forbidden volume maskare :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Taman! Ja sam se spakirala kao da tamo gdje sam ljetovala nema drogerije! :) Na kraju sam koristila par osnovnih stvari, za koje mi nije niti trebao cijeli neseser! :)

    OdgovoriIzbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images