Victoria's Secret fragrance mist (Coconut Passion) & body lotion (Love Spell)

četvrtak, svibnja 05, 2016


Danas ćemo se malo družiti sa famoznim Victoria's Secret proizvodima.
Mislim da je većina vas, čula za Victoria's Secret brend prvenstveno zbog seksi, sofisticiranog, luksuznog ženskog donjeg rublja i fashion show-a na kojem njihove kreacije nose najveći modeli današnjice. 
Kakva im je linija kozmetike?- pročitajte u nastavku.


 Trenutno koristim dva proizvoda i malo mi je žao što nisam kupila isti par mirisa, ovako ih moram nanositi sa većim vremenskim razmakom da se mirisi ne spoje.
Fragrance mist se zove Coconut Passion, a losion za tijelo Love spell.


COCONUT PASSION


Fragrance mist (body mist) ili ti voda za tijelo dolazi u plastičnoj bočici preslatkog i cvjetnog dizajna sa raspršivačem. 
Količinski dobijete 250 ml proizvoda za 99,90 kn (Muller).

Na poleđini proizvoda piše:
"Voda za tijelo sa mirisom vanilije i kokosa. Osvježavajuća formula sa aloe verom i umirujućom kamilicom."

Kao što i sam naziv mist-a govori, glavni miris ove vodice je kokos. Ako ne volite mirise koji vas podjećaju na tropske krajeve, radije izaberite neki drugi budući da imate široku ponudu ovih vodica za tijelo. Osim kokosa, dominira i vanilija koja je meni osobno najfiniji miris. 
Trajnost mirisa vodice je oko 3 do 4 sata te ju je nakon tog perioda potrebno ponovno nanijeti. Miris duže traje ako se osjećate ugodno nanositi ga i po odjeći (iz prigodne daljine, normalno). 
Zbog velike količine proizvoda, nije mi problem vodicu par puta dnevno nanijeti. Imam ju već duže vrijeme i potrošila sam je jako malo. 

Iako kod ovakvih proizvoda najviše plaćamo ime brenda, ima jedna jako pozitivna karakteristika ove vodice koja mi u potpunosti opravdava cijenu i zbog čega ću ponovno kupiti ovaj proizvod. 
Isprobala sam skoro sve i jednu Avonovu vodicu za tijelo i ne znam ni sama od kojih još povoljnih brendova i sve je skoro krasila identična karakteristika, a to je da se miris nakon nekog vremena promijeni ili ispari da sve što na kraju osjetim je alkohol. 
Kod ove vodice miris alkohola, iako ga možete naći u popisu sastojaka, se ne osjeti. Niti malo. Miris je ugodan, tropski, slatkast, ne uzrokuje glavobolju. Zbog tog razloga mi nije problem ponovno kupiti ovaj proizvod. 

Popis sastojaka u proizvodu se nalazi na slici ispod:

LOVE SPELL


Losion za tijelo sam kupila poslije body mist-a i nije mi palo na pamet da bi bilo pametno uskladiti mirise vodice i losiona, da mirišem jednako i da mogu nanositi oba proizvoda jedan za drugim.
No, unatoč toj mojoj nepromišljenosti, drago mi je da sam isprobala drugačiji miris VS proizvoda. 

Love Spell je losion za tijelo u kojem dominiraju mirisi breskve, cvijeta trešnje i jasmina.


Losion dolazi u plastičnoj bočici sa, ponovno, preslatkim dizajnom i čepom koji se samo lagano na jednoj strani pritisne i podigne. Rupica na čepu je dovoljno malena da vam losion dozira u dovoljnoj količini. Količinski dobijete 250 ml proizvoda za cca 60,00 kn (Muller).

VS kaže:
"Hidratantni losion za tijelo s aloe verom, ekstraktom sjemenki grejpa i vitaminima E i C. Omekšava kožu".




Za razliku od body mist-a, losionom nisam nešto pretjerano oduševljena.
Tekstura losion je polučvrsta te se lako i brzo nanosi i upija u kožu. Miris je prekrasan, cvjetni i voćasti te je idealan za godišnje doba u kojem se nalazimo. Isto tako, miris se dugo zadržava na koži i intenzivan je. Primjerice, losion nanesem u sobi, izađem, vratim se nakon nekog vremena, i on se osjeti u zraku. Što se tiče trajnosti, losion je bolji od vodice za tijelo.



Što se tiče hidratizacije kože, tu ne vidim nikakvog učinka. Također, nakon nanošenja losiona osjećam zatezanje kože  i ovaj mi je losion samo za "šminku".
Konkretno, smatram da u slučaju ovog tipa proizvoda više plaćamo ime brenda nego sam proizvod.

Popis sastojaka se nalazi na slici ispod:


U ponudi možete naći širok spektar mirisa i losiona, a ovo su neki od njih:



Izvor: Google Images


Jeste li isprobale koji Victoria's Secret mirisni proizvod?
Imate li neki omiljeni?
Što vi mislite, plaćamo li ovdje ime brenda ili kvalitetu proizvoda?

Kissi kissi 
G




You Might Also Like

4 komentari

  1. Baš sam ti htjela reći da si mogla uskladiti mirise haha :D
    Meni ovo zvuči predivno, šnjofala sam ih u kozmu neki dan :P
    Booožanstveni, ne znam koji mi ima ljepši miris. <3
    I meni se isto dogodi kod tih iz Avona.. Ako potraju 4h cijena je više nego opravdana! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Obje kombinacije mirisa mi zvuze odlicno, iako sam u zadnje vrijeme dosta oprezna s mirisima kokosa i vanilije. Negdje mi budu savrseni, a negdje stvarno ocajni, preslatki i napadni, nerijetko mirisu kao i oni sirupi za kasalj. :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Baš mi je drago da si sprej usporedila s onima iz Avona.

    OdgovoriIzbriši
  4. Nisam niti jedan od ovih šnjofnula, nikad me vodice za tijelo nisu privlačile, ja sam tip za parfeme. Jedna moja frendica u srednjoj školi se uvijek špricala s tim Avonovim vodicama i uvijek je zasmrdila cijelu učoinu, od tad su mi se zgadile vodice. :D A miris kokosa ne volim, prenapadan mi je...Ali moram priznati, bočice su neodoljive. I da, često plaćamo brand, a ne kvalitetu, tako ti je to...

    OdgovoriIzbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images