New-in #10

subota, srpnja 18, 2015


Današnji post je spreman već danima, ali nikako uhvatiti slobodnog vremena da ga objavim. 
Znači da je moj cilj-tri posta tjednom, još uvijek nedostižan. No nema veze, bliži mi se godišnji pa bude bilo postova svaki dan. :) 
Današnja tematika su noviteti. Budući da se kod mene konstantno odvija proces one in-one out, trudim se ne kupovati nepotrebne proizvode za koje mogu pretpostaviti da će sjediti u ladici.
Iz tog razloga većina današnjih noviteta su preparativni proizvodi.

Gelovi za tuširanje se kod mene troše kao ludi, posebice kada je vani 38 stupnjeva.
Palmolive i LPM od vanilije su nove tuširalice, a uskoro će se naći i u empties postu, jer dok ja post objavim većinu toga i potrošim. :)  Cijene se ne sjećam, ali su sigurno ispod 20 kn i oba gela su kupljena u Konzumu.
O Afrodita Foot care sam čitala kod blogokolegice Makeup and Other, te zbog posta odlučila kupiti biljnu kupku za stopala, i nisam pogriješila. Proizvod je kupljen u Konzumu za 23,99 kn.




Garnier Ultra Doux regeneratore često koristim, a sada sam napokon odlučila isprobati i njihov butter. Miriši odlično i nakon njega je kosa mekana kao perce. Lajkam. 
Cijena je nešto manja od 40,00 kn.


Napokon sam i ja zgrabila svoju kutijicu za uloške. Izabrala sam onu sa motivom Pariza. Preslatka je. Dolazila je uz duplo pakiranje Violeta uložaka za cca 17,00 kn, u Intersparu. 
A Maybelline Colorama 91 lak za nokte vam je prikazan u postu OVDJE, i dolazio je kao poklon uz časopis OK za cca 18 kn. Inače ne kupujem često časopise, ali takve neke poklone uz šaljiva štiva ne mogu propustiti.


O Classics Terracotta Sturdust rumenilu neću ništa tipkati sada već ću mu posvetiti zaseban post.
This is gorgeous! Rumenilo je kupljeno u B&H za 44,00 kn. 
Stay tuned za recenziju.


Nedavno mi je ponestalo mog H&S šampona pa sam po njega skoknula u dućan, da bih se iznenadila da mu je cijena u mom lokalnom marketu narasla na skoro 45 kn. WTF?? Koji vrag! 
Iz inata ga nisam htjela kupiti. Mislim da se u današnje vrijeme malo uveliko počelo pretjerivati u nabijanjima cijena. Umjesto da se malo stvari skuliraju i spuste na neke normalne granice i da si ih osobe mogu priuštiti, sada se prelazi svaka krajnost i sve samo raste. Ne znam da li sjećate onih divnih vremena kada si u dućan ušao sa 200 kn i iznio tri vrećice, a sada sa 200 kn kupiš par stvarčica, nosiš jednu vrećicu i u njoj još imaš lufta. Ugl, odlutah malo od teme posta. :)
Umjesto H&S šampona kupila sam Annyer Revital šampon od kamilice, cijena 14,00 kn.
I nije mi uzrokovao perut. Jeeeej! I stvara veliku sapunicu pri prvom šamponiranju, inače sa drugim šamponima mi se sapunica stvara pri drugom šamponiranju. Veliki plus ovom proizvodu.


Već ste vidjeli ovaj LPM od vanilije na početku posta i sigurno si mislite-netko je opsjednut. I te kako sam opsjednuta sa činjenicom da je ovo mega pakiranje na popustu u Konzumu. Na akciji ga možete kupiti za 14,00 kn. A ono malo pakiranje sa početka posta je ziher koju kunu skuplje od ovog. Nemam više umivalica, pa sam odlučila isprobati ovo Afroditinu (cca 23,00 kn- Muller). Imate li iskustava s njom?
Također, uzeh Essence  All eyes on me vodootpornu maskaru (16,00 kn-Muller) i Catrice Ink eyeliner(sniženje 14,00 kn- Muller).


I za sam kraj, jedne preslatke kratke hlače. Lepršave su, prozračne i krasnog dizajna. Mamin su poklon pa ne znam gdje ih je kupila, a na etiketi samo stoji cijena 29,00kn.
Ne znam da li vas zanima Fashion haul. Do sada sam natipkala samo jedan, ali ako ste zainteresirani, mogla bih još koji objaviti. Pa ako volite to gledati i čitati, slobodno mi javite u komentarima.


Za sam kraj-šećer!
Ništa bez gumenjaka.


Tipkamo se do nekog malo hladnijeg dana, nadam se, 
Kissi kissi 
G


You Might Also Like

11 komentari

  1. Obožavam LPM tuširalice, posebno onu od badema <3 I ja sam ulovila ono veliko pakiranje na popustu u Konzumu :D
    I da, moram uzeti onu kutijicu za uloške, ja imam Pariz i Veneciju što se dobiju s Libresse ulošcima, ali moram! imati i ovu Pariz :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jel da, dosta blogerica su pisale negativne recenzije LPM proizvoda, ali meni naprosto pašu, pogotovo gelovi za tuširanje :) budem si i ja još koju kutijicu uzela, ne samo za pohranu uloška, nego i za pr nakit ili nešto delikatno što želim sačuvati, da prašina ne pada po tome..preslatke su :)

      Izbriši
  2. Baš je cool ova limena kutijica. Ta ponuda je bila samo u Intersparu? Bacit ću oko gdje god budem išla jer kod mene nema Interspara :D. LPM gelove za tuširanje još nisam koristila. Nikako da dođu na red :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. duplo pakiranje uložaka i kutijicu sam našla po 17 kn u Intersparu, i nisam sigurna da li u drugim centrima ima ista takva akcija..ako prođem uskoro kroz Konzum budem razgledala, i ako bude i tamo javim :D

      Izbriši
  3. Super noviteti, najviše mi se dopada šorc, deluje komotno i udobno , Garnier maske za kosu su mi generalno dobre sve koje sam probala do sada :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. uistinu je udoban i ležeran :) ako naiđeš na nešto slično-preporučujem :) maske su isto tako i meni sve super :) i krasno mirišu

      Izbriši
  4. Potrošila sam jednu tubicu Afrodita umivalice, i meni je bila skroz okej, imam kombinovanu kožu, dok se mojoj sestri nije dopada (ona ima masku kožu). Od LPM tuširalica, najljepša mi je ona plava, miriše baš nekako svježe i divno, dok mi ta od vanilije nekako umjestno miriše :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. baš budem isprobala umivalicu, nadam se da će biti ok, jer je i moja koža na granici normalne i miješane, a ova je za sve tipove kože, pa budemo vidjeli :) najviše mi se sviđa ogromna količina sapunice kod ovog lpm gela za tuširanje, nisam isprobala niti jedan drugi još..ali definitivno budem, pa ću i plavi zgrabiti :)

      Izbriši
  5. Jel ovaj acrylic mini ladičar za šminku sa prve fotke s ebaya? To me prvo privuklo na ovaj post (krasan new in, btw.), jer već jaaako dugo tražim nešto slično i nikako da kupim... kad se šminka nagomilava, to postaje ozbiljan problem. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ladičar je iz Jyska za cca 120 kn..on nije sa ebaya, na njega je stavljen organizator za ruževe koji je sa ebaya za cca 3 dolara.. donje ladice sam ipak kupila kod nas jer nisam sigurna da li bi mi tako malo veći organizator stigao ne oštećeno..a ovaj za ruževe preporučujem sa ebaya, kvalitetan je, stigao neoštećen i bio je ultra jeftin :)

      Izbriši
    2. Da, znam, imam i ja organizator za ruževe sa ebaya.. ali si planiram kupiti takav ladičar, pa me zanimalo.. :) ugl. lijepo je znati, ako se zaletim do Jyska, da znam što tražiti. Hvala ti na informaciji! :)

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images