Proizvodi koje koristim svakodnevno

četvrtak, svibnja 14, 2015

Inspiracija za današnji post je nastala iz situacije s kojom trenutno živim. Budući da izvodimo male radove na kući i u kući, prisiljena sam micati i seliti stvari iz prostorije u prostoriju, a iznimka nije bio ni moj makeup  stolić.
 Inače, organizaciju stolića sa šminkom možete pogledati ovdje- Vanity tour.
Zbog radova sam si odlučila olakšati pa sam većinu šminke spremila sigurno u kutije, a ostavila mali akrilni organizator sa stvarčicama koje uistinu koristim svaki dan. Ovo su ujedno i proizvodi koje bih nosila sa sobom na putovanja, pa sam mislila da bi bilo zgodno da vam  ih pokažem.



Na akrilnom organizatoru se nalazi nešto preparative koja mi treba svakodnevno. Od Ziaja micelarne, Biobazine kreme, Balea spreja za tijelo, acetona i Avon- Far away parfema. Ostatak potrepština za održavanje higijene i čistoće lica/tijela se nalazi u kupaonici. 
Sam akrilni organizator je kupljen u Jysk-u za cca 120,00 kn. 
Ladičar ima dvije manje ladice i dvije veće. 




U prvoj lijevoj maloj ladici držim najosnovniji proizvod za obrve, a to je Essence brow puder/sjenilo (kako god želite). Ovaj proizvod imam već stoljećima. Prošle godine sam dodirnula dno sjenilu i ponadala se da će uskoro biti potrošen, kad ništa od toga. Ovo je najdugovječniji proizvod koji sam ikada imala, a popunjavam obrve svaki dan. Za popunjavanje koristim Essence eyeliner kist. 
Jeftin, a odličan.


Druga mala ladica sadrži potrepštine za nokte i njihovu regeneraciju. Eveline bazni lak i Essence nail care oil su mi holy grail proizvodi za njegu noktiju. U ovu ladicu sam još pohranila grickalicu za nokte, koju blazinicu za skidanje laka i šiljilo (koje je, btw, tako prljavo, ijuuuu, sad sam tek primjetila-sorry fo' that).


Srednja i veća ladica od prethodnih sadrži moje najnužnije proizvode za lice. 
Samo da napomenem, čim dođe ljepše i toplije vrijeme ja ne nosim tekući niti puder u kamenu.
Želim da mi lice ljeti diše i da nije opterećeno slojevima šminke. A ono što definitivno koristim je rumenilo (trenutno Catrice). Osim rumenila, ljeti volim i bronzere. Essence sun club bronzing highlighter je jedan krasan i multifunkcionalan proizvod. Ako nosim sjenila, onda biram između Lancome i Wet'n'wild neutralnih paletica. Kako te paletice izgledaju pogledajte HERE.
Da tu šminku nanesem, ostavila sam si blush brush i blending brush by Essence. 
Krasnog li dizajna i boje kistova. 


I zadnja ladica sadrži sve ostalo. Točnije, crnu i sivu olovku za oči. Iskreno, nije da često koristim olovke za oči, ali volim imati koju opciju. Znam da sam navela da se ovdje nalaze samo proizvodi koje svakodnevno koristim te da se u ovoj ladici nalazi i nešto više olovki za usne nego što trebam na dnevnoj bazi, ali kao što rekoh- volim imati i koju opciju. 
Tu je i koja maskara i pokoji ruž. 
Za sada sam si ostavila Avon (rozi- Flirt Alert), Essence (In the nude) i dva Baby Lips balzama za usne.
Swatch nekih od ruževa možete pogledati- OVDJE i TU.

Kada sam se našla u toj situaciji seljakanja i kada sam bila primorena ovako nasumično odvojiti nekolicinu proizvoda za svakodnevno korištenje, mislila sam-misija je nemoguća i da mi sve i jedna moja stvarčica treba. Da moram imati sve svoje ruževe i paletice pri dohvatu ruke. 
Sada kada bolje razmislim-uistinu ne trebam više od ovoga. 
Ovdje imam sve što mi treba (osim Catrice kamuflaže koja je u torbi) i što uistinu koristim. 
I razmišljam o tome, kada sredim svoj životni prostor, da napravim  declutter svih stvari koje posjedujem, jer mi se sada nekako dopada minimalistički stil života.

No budući da sam vaga, danas ovako, sutra onako, 
nećemo ništa obećavati, nego ćemo prvo vidjeti što će sutra donijeti.

Do tada, šaljem vam puno pozdrava,
Kissi kissi
G


You Might Also Like

16 komentari

  1. Odlično odabrani proizvodi. :D
    Tek kad se nađemo u takvoj situaciji shvatimo da nam ipak ne treba 101 nijansa ruža ili sjajila. Hehe ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. baš, nije da ne volim imati 101 nijansu, ipak blogamo, ne? , ali da li ih uistinu trebam i da li ću ih sve potrošiti-ne :)))

      Izbriši
  2. dovoljno si pokrivena ;)
    prošle godine sam se riješila velikog dijela kozmetike, ali sve mi se čini da me opet čeka isti posao :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i ja mislim da sam za dnevni makeup pokrivena, ne treba mi više od ovoga..često čistim ladice, moram priznati, ali eto-još češće se nakupi i ono čega ne bi trebalo biti :))

      Izbriši
  3. Odličan odabir. Jel da su preslatki ti essence kistići? Ja imam tri i čak su i dobri. Uzela sam ih samo jer su slatki, kao ono, nema veze ako ne valjaju bit će za ukras, a kad ono valjaju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. kistići su krasni :))) i tako su meeekani i čist su dobre kvalitete :) baš su me iznenadili i zadovoljna sam :D

      Izbriši
  4. Organizator je presladak, samo mi nije jasno zašto su posvuda tako skupi... Super odabir proizvoda! U biti puno toga samo stoji nekorišteno, a koristimo par stvari na svakodnevnoj bazi. A kaj ćeš, ljudi su skupljači :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. iskreno, nije ni meni jasno...kaj tu ima vrijedno tih novaca, totalno bezveze..al šta ćeš :D stvarno često čistim i rješavam se proizvoda koji nisu korišteni više od tri mjeseca, ali uvijek se nakupi svega..ipak blogamo, šta ne? :D a istina je da pak na dnevnoj bazi uopće ne trebam više od priloženog :)

      Izbriši
  5. Ovaj mali akrilni ladičar mi je odličan :) Baš me zanima ima li ih još negdje za kupiti :/ Biobazinu kremu, ova koja je gore na ladičaru, mi je odlična i puno mi je pomogla preko zime :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. probaj vidjeti u Jysku..moj je kupljen prije godinu dana pa nisam ti sigurna da li još imaju, ali ako se ne varam možeš naručiti kod njih..kada sam ja htjela svoj stolić. našla sam ga na njihovoj web stranici, nisu ga imali u dućanu, pa sam ga naručila..možda tako može i sa tim potrepštinama :) a Biobazina kremica je super, odlična mi je, a koža tako mekana i baršunasta :D <3

      Izbriši
  6. Essence cetkice su divne, obozavam ih. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, baš su preslatke, sviđa mi se i dizajni i boja i totalno su girly i romantične <3

      Izbriši
  7. Organizator ti je divan :D Moj je malo veći, kupljen na ebayu i otprilike mi+u je cijena bila ko tvom. Uglavnom, odustala sam od kupovine organizatora jer su pretjerano skupi i sad sam se okrenula kutijama plastičnim, metalnim, nebitno u koje slažem kozmetiku :D Nabavila sam Balea spreja za tijelo i stvarno je odličan te mislim da ću ga potrošiti do ljeta jer se stalno šprickam :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. tnx :) što se tiče cijene malo je napuhana, ne razumijem ni sama zašto toliko koštaju..ja patim na te čisto prozirne organizatore, najljepše mi izgledaju i volim vidjeti kroz kutiju što ima u njoj..ali sam odlučila da bih mogla skupljati ferrero rocher kutijice koje su ujedno proizirne,a mogu pojesti sadržaj :D

      Izbriši
  8. I ja imam ove essencove kistiće, baš su neodoljivi. :) Lijepo si si rasporedila proizvode, tolko i ja otprilike, možda malkice više koristim na dnevnoj bazi, al isto ko i ti skupljam ko hrčak i onda više od polovine toga ne koristim... :3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Problem svih blogera-moraš skupit sve :) a više od polovice ne koristimo :/ tragično..lol..želim se potruditi i pokrenuti taj proces potrošnje, možda me ovo natjera malo više :)

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images