Potrošeni proizvodi- ožujak

subota, ožujka 28, 2015

Prošla su dva mjeseca od zadnjeg empties posta pa sam danas odlučila natipkati jedan. Nisam sigurna da li su ovo svi proizvodi koje sam u zadnje vrijeme potrošila ili ih je bilo još. Naime, kada proizvod potrošim, odmah ga fotkam i bacam u kantu za smeće, a sliku spremim u folder dok jednog dana ne stigne red na post za koji je namjenjena. 
Nadam se da nisam zagubila koju sliku, budući da ne pamtim potrošene proizvode, već samo one vrijedne ponovne kupnje zapisujem u planer. 

Pa zavirimo u moj folder potrošenih stvari.



I samo da na početku predstavljanja proizvoda napomenem da se tu nalazi i pokoji proizvod koji nije potrošen, a razlog za to je sasvim jednostavan- nemam vremena za gubiti na proizvode koji nisu vrijedni tolike pažnje i posvećenosti. Ako se mučim u potrošnji proizvoda, znači da nisam zadovoljna njime i da znam da imam drugih u kojima uživam i koje volim koristiti. Odlučila sam da je jednostavno došlo vrijeme za riješiti se muka i posvetiti se onome što volim.

Tako dolazimo do ovog Oriflame- Imagination parfema. Miris je svježi sa blagom cvijetnom notom i uistinu nije loš za ovo proljetno i ljetno vrijeme. Potrošila sam ga skoro više od polovice i vjerujem da bih ga za nekih mjesec dana i potrošila do kraja. Ali znate što- ne mogu više. Zbilja ne mogu. Nakon svakodnevnog korištenja, miris više ne mogu podnijeti. I došla sam do zaključka da je ovo za mene trijumf, što sam toliko bila ustrajna te ću ovaj proizvod smatrati potrošenim.

Završila sam i Essence- My skin cleansing gel u sebi rekordnom vremenskom roku. Inače mi uvijek  treba vječnost da potrošim umivalicu. Razlog brze potrošnje je uzimanje velike količine proizvoda pri umivanju. Lako je tako, reći ćete. Svi možemo brzo potrošiti proizvod ako ga grabimo samo tako. Pa, razlog potrebne velike količine proizvoda pri umivanju leži u tome, što je tolika količina meni uistinu bila potrebna. Naime, nakon dugo voljene Pure Skin (Oriflame) umivalice, gdje mi je doslovno jedna kapljica bila dovoljna za očistiti lice i skinuti šminku, kod ove Essence-ove mi je potrebna, recimo- šalica te umivalice. Gel čisti lice, to je nepobitno, ali ne skida šminku dovoljno dobro (a na pakiranju je naznačeno da skida). Jedinu stvar koju ja želim kod svojih umivalica je da mi skinu svu šminku sa lica bez da moram upotrijebiti pola tube proizvoda. Hvala!


H&S šampon- ako me pratite, znate da je jedan ovaj šampon uvijek u empties postu zato što jedino njih koristim.
LPM regenerator ima svoju zasebnu recenziju OVDJE
Mislila sam da ću zasigurno ponoviti kupnju, ali pokraj Gliss Kura i Olival ulja za kosu, trenutno mi ne trebaju drugi preparati.


O Avonovom body spreju sam pisala OVDJE pa ako vas zanima stisnite lijevi klik na svom mišu. 
Naime, nisam sigurna što se s njim dogodilo. Prvih mjesec dana je sve bilo ok, lijepo je mirisao (doduše kratkotrajno) i odjednom se promjenio. Sve što sam osjetila je alkohol i više ga nisam htjela koristiti. Ali našao je funkciju- špricala sam ga po kući dok se nije sav potrošio. 

Balzam- Lip Care od jagode je otkriće iz lokalnih dućana za 4 kn. Čisto solidan balzam i brzo potrošen. No, to nije nikakva novost kod mene, budući da labela rješavam prije nego što ćete reći- Keks!

Essence korektor je isto solidan proizvod za svoju cijenu. Uistinu nije loš. Nije da savršeno prekriva nedostatke, ali ih poprilično dobro kamuflira. Neću ponoviti kupnju iz razloga zato što preferiram Max Factor eye brightener i Catrice kamuflažu više.


Ziaja gelovi za tuširanje su nešto najbolje što sam u posljednje vrijeme isprobala i otkrila. Recenziju sam im  posvetila- KLIK. I isprobat ću ih sve. Trenutno koristim od kozjeg mlijeka i od zelene masline. Kako mi sve za sada izgleda- gel od kozjeg mlijeka će mi postati holy grail kod preparative. 


Kada sam pisala post o proizvodima koje rijetko ili nikako ne koristim, uključila sam i kremu za stopala. I taj post me natjerao da se malo angažiram budući da ovu  iz Avona- Foot works imam sigurno više od godinu dana. I uistinu nije bilo teško, potrošila sam ju za manje od dva tjedna. I zaključila sam da neću odustati od tih kremica, samo želim naći neku koja ne miriši po fakin lavandi. 


Sada se malo bacamo na mazalice za usne. 
Prvi ruž koji sam potrošila je Avon Colortrend- Pink Holiday (swatch- OVDJE). Na slici možete uočiti da u pakiranju ima još proizvoda kojega bih mogla iskopati, ali znate što- I'm done with that. Ne želim pokušavati iscrpiti nešto što mi se uopće ni ne sviđa toliko. I ovo mi je dovoljan uspijeh.


Dok sam Pink Holiday prilično lako potrošila, sa Coral Cashmere (Avon) sam se više namučila.
Ne znam za vas, ali meni treba vječnost za potrošiti jedan mat ruž dok bih za to isto vrijeme s lakoćom pregurala barem dva kremasta ruža. 

Blistex je zakon i nije izdražao kod mene niti deset dana. Kupnja će biti ponovljena.
Odustajem od Oriflame- Very me mini sjajilom. Čudno mi miriši i imam osjećaj da se pokvario. Kako i ne bi kad mi stoji u ladici, ne znam ni ja koliko vremena. Ali to mi je ok, mini size je i uostalom ni nisam toliki ljubitelj sjajila.

A ovu B*pretty bijelu olovku za oči sam se uistinu trudila koliko toliko potrošiti, ali jednostavno nije išlo. Muka me hvatala kada bih ju uzimala, imala sam osjećaj da će mi iskopati oko. Niti malo pigmentirana. I ne želim se više zafrkavati sa takvim stvarima, ne želim im nalaziti neku svrhu i način kako da se potroše. Ako si olovka, trebaš se tako ponašati i toj svrsi služiti. Ne može mi glumiti da je labelo, kada to nije. Amen!


Kako li sam samo ovdje ponosna. Kvad, četiri sjenila i svima dodirnuto dno. Woohoo! 
Naime, ovo je samo običan kvad koji je došao sa koferom iz Mullera (ako se sjećate onih koferčića sa šminkom za 100 kn). Muž mi ga kupio jer sam ga silno željela i dramatizirala, pa da smiri strasti. 
Šminka unutar kofera nije bila kvalitetna (ako se dobro sjećam lip lineri jesu). Sjenila se truse i bilo je svakavih nijansi koje sam podijelila frendicama. Ostavila sam si samo ovaj kvad (bijelo, bež, pink i crveno sjenilo). I mislim da sam ga dosta koristila. Imam boljih i ljepših, a ovdje sam si dala dovoljno truda. 


Max Factor puder Creme puff- neutral ću uključiti u ovaj post iako ću ga još iskoristiti do kraja. Nisam željela čuvati sliku jer se bojim da bi se zagubila. A ovaj proizvod i izgleda kao skoro gotov pa mi nema smisla ostavljati za poslije. Volim ovaj puder u kamenu i kupit ću ga ponovno ako me u međuvremenu neka odlična recenzija ne navede da isprobam neki drugi.


E ovo je proizvod koji je zaista voljen. Avon, Colortrend stik u nijansi just peachy. Ostalo ga je jako malo, što možete vidjeti na slici i to će vjerojatno sutra biti potrošeno. Nijansa je lagana breskvasto-neutralna i idealno mi služi kao podloga rumenilu. Primjetila sam da kada nansem lagano ovaj stik na obraze i preko njega još laganije pređem bilo kojim rumenilom- to rumenilo traje čitav božji dan, čak i ona rumenila naočigled nepigmentirana. Kupnja zagarantirana. 


Essence get big lashes maskaru neću ponovno kupiti iako je čisto solidna. Naime, trenutno koristim jednu od princeza, a i sve druge Essence maskare mi bolje pašu od ove. Jednostavno mi ne paše četkica, svaki put se upiknem u oko i lijem suze. But not anymore, not anymore...


I za sami kraj, kojeg li iznenađenja, još jedan balzam za usne. Kunem se, koliko ih god imala- nikad dosta. Avon Naturals balzam od zelene masline je jedan nizu potrošenih proizvoda. 
Neću ponoviti kupnju zato što mi je znato više isušivao usne od primjerice njihove vanilije.
Zato je Blistex zakon!

To bi bilo sve iz kante za smeće.
Sada me zanima da li ste koji proizvod osobno isprobali i da li nam se mišljenja razlikuju ili su približno slična?

Do sljedećeg druženja,
Kissi Kissi
G
















You Might Also Like

12 komentari

  1. kolikooo potrosene dekorative, pa svaka cast!! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Zadnje vrijeme sam u velikoj dvojbi, trošenje na silu jer neću baciti nešto što sam platila vs. život je kratak i ne želim se frustrirati umiranjem dok na silu trošim nešto što zaista ne želim. Čak mi je i dragi rekao zašto se mučim s nekim stvarima. Eto, pametno zbori. Odlučila sam se za prvu ruku rješavati stvari koje mi baš ne idu, npr ono što će mi više štetiti nego koristiti. Ježi ga, nije vrijedno. Npr. napokon bacam jedan sprej za kosu koji je pun alkohola i od kog mi kosa bude kao žica, ne koristim ga, ne želim ga koristiti, ne želim da ga itko koristi i lagano je već i došao pred istek roka upotrebljivosti. Ubuduće neću čuvati takve stvari ne bi li napokon istekle da ih kao s malo manje grižnje savjesti mogu šutnuti u smeće. Bačen novac u startu, potrošila ili ne.

    Imam i ja nekih parfemčića od kojih mi je zlo iako ih trošim za špricanje prostorija, ali ustrajna sam u tome da se potroše. Zapravo, uskoro se selim pa ću ih samo ostaviti, haha. Adio! Jedan ovakav Avonov sprej za tijelo i sama pokušavam dugo potrošiti. Isto tako, alkohol, ali njega sam se zainatila potrošiti na sebi, preko odjeće.

    Ziajine tuširalice nisam probala, budem svakako :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ista dilema se stalno odvija kod mene- platila sam pa bih trebala potrošiti ili se prestati mučiti i olakšati se tog proizvoda.. pa sam zaključila-novaca nemam od tig proizvoda i ako ne guštam u njemu a u solidnom je stanju, poklonit ću ga nekome kome će se možda svidjeti i tko će ga iskoristiti...a ako ne valja-odmah u smeće, amen. Ne da mi se uistinu više tlačiti nečime što mi nije ni upola dobro kao već nešto slično što imam.
      Ziaja-rulz! :)

      Izbriši
  3. aaaaaaaaaaaa ajme nemogu virovat da ti ne paše maskara, ajm so sad. :'( Make me wanna cut a bitch up, and that bitch is me :'( A ja na 4. tubi i loving it. :D Nadan se da je princeza bolja bar malo :D Braaaaavo za sve potrošene proizvode, posebno balzame za usne, ja dok potrošin jedno ostarin ahahah O sjenilima ne želin niti počinjat, moja ko da se obnavljaju svakon upotrebon (sparkly pieces of sheet) Ej nakon čitanja ovog posta dođe mi da sve proizvode s kojima se borim počen koristit ko potpalu za vatru hahaah :D <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha, nije maskara loša, znaš da mi se sviđa sve i jedna Essence-ova, ali ova četkica me ubi..hahhaa, točnije iskopa oko..a princeza ima normalnu četkicu i zadovoljnija sam :) Ja sam napravila plan i odvojila tih nekoliko proizvoda i stavila na stol- i svako jutro po malo koristila, i lagano se potroše..doduše, kod mene ne u cijelosti, ali i to je dovoljno s obzirom na su mi ti proizvodi izlazili na uši više...tako da sam jučer napokon njima "naložila vatru"..hahahhaha

      Izbriši
  4. Odgovori
    1. ;) Ne znam da li ja jedina imam peh, ali koju god da uzmem-sve je od lavande..pa bem ti više lavandu, ja bih malo i nečega drugoga :D

      Izbriši
  5. H&S sampon sam koristila dosta dugo i odlican mi je, ima lep osvezavajuc miris i bas mi je odgovarao. Avon Naturals sprejevi za telo su mi odlicni, najcesce ih koristim leti i super su. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni su ti šamponi još uvijek neizostavni :) Ne znam zašto sam ja imala taj problem sa body sprejom, jednostavno je miris u kratkom roku ispario i sve što je ostalo je alkohol.. :/

      Izbriši
  6. wow, koliko tu ima dekorative, svaka čast :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. uf, trudila sam se iako su mi neki proizvodi već izlazili na uši :)

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images