Planet Spa (Avon) -Amazonian Treasures piling za tijelo- recenzija

srijeda, veljače 11, 2015

Kada se osjećam umornom, zatrpanom u poslu i obavezama onda poželim odvojiti 20-ak minuta i malo si ugoditi i tetošiti se.
Danas vam donosim recenziju svog omiljenog proizvoda kod  "pamper" rutine, a to je Avonov Planet Spa- Amazonian Treasures with Brazilian Acai& Berries kremasti piling za tijelo. 

Pa krenimo prvo sa ambalažom.
Piling dolazi u okrugloj plastičnoj posudici (200 ml) sa poklopcem koji se može skroz odvrnuti i skinuti. Donji dio teglice je proziran kroz koji  možete vidjeti  opčinjujuće ljubičastu boju proizvoda.
Poklopac teglice je isto od plastike u brončanoj boji sa ljubičastom naljepnicom na kojoj je odštampan logo i naziv proizvoda te kratki opis o kakvom se proizvodu radi.



Kada otvorite poklopac proizvoda naći ćete bijelu zaštitnu "foliju" koja štiti proizvod i osigurava vam da budete u potupnosti sigurni da nitko prije vas nije koristio ovaj proizvod. Naljepnica ili folija se odlijepi sa lakoćom i možete krenuti u korišćenje samog proizvoda.


Avon kaže da ovaj piling osvježava kožu i čini ju glatkom i baršunasto mekom te da se lako ispire. 


Tekstura pilinga je, kao što i samom nazivu stoji, kremasta. Proizvod se lako grabi i s lakoćom razmazuje na koži. I upravo zahvaljujući takvoj teksturi još se lakše i ispire. Vjerojatno prva stvar koju primjetite kod ovog proizvoda, bar je tako bilo sa mnom, je njegova fantastična boja. I moram vam reći, kada sam radila swatch ovog pilinga na ruci za ovaj post, teže sam ga isprala sa ruke. Naime, na ruci ostaje ljubičasti trag nakon ispiranja i morala sam dva puta prati ruku da bi trag proizvoda nestao, no prilikom samog "pilingiranja" , sam proizvod se lagano i lijepo ispire i nema straha od neželjenih ljubičastih tragova po tijelu.
Piling koristim jedan/dva puta tjednom kada poželim. Iz posudice rukom zgrabim određenu količinu i nanesem na laktove, ruke, bedra i leđa (zato što smatram da su to kod mene kritična mjesta koja zahtjevaju više njege u ovim zimskim danima). Nakon laganog "umasiravanja", piling jednostavno isperem.


Sam piling nema toliko Acai bobica u sebi. Svaki put kad zagrabite proizvod primjetit ćete samo nekolicinu njih (crne su i nešto malo znatnije veće od ostalih sitnih bijelih). To ne smatram lošom stvari. Naprotiv, sam piling se sastoji od velike količine malih bijelih kuglica što je po meni super jer svi znamo da sitnije granule bolje eksfoliraju, čiste kožu i ostavljaju ju mekšijom. 


Kako piling koristim već duže vrijeme, osobno nisam primjetila da mi izaziva ikakve iritacije na koži niti da mi uzokuje neugodna crvenila. Naprotiv, nakon korištenja se osjećam ugodno i odmorno, kao da sam bila na spa tretmanu. Osjetim da mi osvježava kožu, da ju ne zateže nego naprotiv još ju dodatno čini mekšom. Iz tog razloga smatram da bi odgovarao svakom tipu kože. Nakon korištenja pilinga nemam potrebu za dodatnim nanošenjem losiona za tijelo jer imam osjećaj da mi je koža već dovoljno hidratizirana.


I sada ono što me kod ovog proizvoda ostavlja bez daha- miris! Željela bih da sada možete pomirisati ovu sliku. Ah! Miris svježih borovnica i ostalog bobičastog voća, svježe oprano i servirano za doručak- to je opis ovog zadovoljstva. Ne znam kako da vam  dokažem da je ovo nešto najfinije što će vaš nos pomirisati ove zime. I najbitnije je to da se miris zadržava na tijelu nakon tuširanja. Znala sam ga osjetiti i tri do četiri sata nakon tuširanja. Jednostavno ćete si morati ovaj proizvod nabaviti  da biste shvatili da se ovo božanstvo ne može tako lako opisati. 


I za kraj bih se samo kratko osvrnula na glavni sastojak ovog pilinga, a to su acai bobice. Naime, to je crno bobičasto voće Acai palmi. Meni su izgledom jednake borovnicama, dok imaju i sličnosti sa crnim grožđem. Acai bobice se u Južnoj Americi (a sve češće  možete primjetiti da su i kod nas naveliko hvaljene) prvenstveno koriste u prehrambene svrhe jer su bogat izvor vitamina i minerala, a osim toga pomažu kod reguliranja tjelesne težine (kamufliraju osjećaj gladi) i detoksikacije tijela. U kozmetičke svrhe se koriste jer posjeduju visoku koncentraciju antioksidansa koji pomažu u borbi protiv starenja kože.  Ako vas sve ovo ne uvjeri u kvalitetu samog pilinga, ne znam što bi drugo moglo.

Planet Spa piling možete nabaviti putem kataloške prodaje posredstvom vaše Avon lady. U trenutačnom katalogu 03/2015 koji traje od 11.02.2015.-03.03.2015. nisam našla ovaj proizvod u ponudi, zato je najbolje informirati se kod vašeg prodavača. Ja sam osobno ovaj piling kupila na akciji- tri proizvoda za 49,00 kn. Inače, mislim da se cijena pilinga kreće oko 59,00 kn.

Ako ste isprobale ovaj piling, kakvo vam je  mišljenje o njemu? 
A ako niste, namjeravate li?

Hvala vam na čitanju i samo vas podsjećam da je u tijeku darivanje na blogu u kojem možete osvojiti Planet Spa - Amazonian Treasures masku za lice (iz iste linije proizvoda i mirisa kao i sam ovaj piling). S toga, brzo klik na post- DARIVANJE i uz malo sreće možete osvojiti taj poklončić. 


Do sljedećeg druženja,
Kissi kissi 
G








You Might Also Like

8 komentari

  1. Izgleda stvarno prekrasno, purple is my color :D Nisan nikad probala neki piling koji mi više paše od moih diy,više sam za keljanje svojih i novac uložin u lakove :D Ali acai bobice yes please :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam razmišljala da si sama spravim piling,imam hrpu "recepata" koji samo čekaju..ali onda uzeh ovaj piling i te recepte slobodno mogu bacit..ovo je savršenstvo :D

      Izbriši
  2. Ljubičastu boju obožavam, a tek miris bobičastog voća, ajme <3 Ovo kupujem čim bude u katalogu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Definitivno ti preporučujem :D i da ne radi dobar posao, radi boje i mirisa ću ga ponovno kupiti xD

      Izbriši
  3. Obožavam ovaj piling :)
    Najbolji koji sam do sad koristila ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jel' da? Dijelimo isto mišljenje :) Ja sam opčinjena, miris je fantastičaaan :D

      Izbriši
  4. obožavam miris bobičastog voća - a ovaj piling ima famoznu boju :D
    super da te relaksira i hidratizira,,, svima nam treba tako nešto nakon napornog dana :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D sve u vezi ovog pilinga je super.. napokon nađoh nešto što mi odgovara djelovanjem i mirisom..inače mi se zna dogoditi da proizvod bude dobar, a miris ne mogu podnijeti xD

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images