New-in siječanj

subota, siječnja 03, 2015


Hellooo, drage moje dame! Nadam se da ste se proveselile na dočeku Nove godine. Bilo da ste bile u toplom krevetu ili negdje vani plesale do jutra, nadam se da ste uživale sa svojim najdražima. Ja sam zaspala gledajući 21st Jump Street i to mi je bio najbolji doček ikad. Naspavala sam se kao nikada u životu. Ako ne znate tu stvar o meni-ja obožavam spavati, da mogu spavala bih stalno, po 12,14 sati. Ali nažalost, nemam baš prilika za to. Tako mi je želja za tu noć bila-naspavati se. Čak nisam ni čula petarde i vatromete u ponoć. Lol, a nisam ništa pila, kunem se. 

I kako smo sada u novoj godini, odlučih da prvi post bude mali new-in. Samo par standardnih stvari koje uzimam svaki mjesec, a i pokoja novina kupljena zahvaljujući blogericama. Damn you i vaše super recenzije.
Također sam sačuvala račune, pa ću vam s velikom točnošću moći reći gdje su proizvodi kupljeni i po kojoj cijeni, za slučaj da isto planirate i sebi kupiti, da znate informaciju.


Ovo ste kod mene vidjeli već milijun puta. H&S šampon. Jedan jedini za moju kosu. To je sve od šampona što ja koristim. U prošlosti sam imala loših iskustava, prvenstveno što mi je sve i jedan stvarao perut. No sada više nemam brige. H&S je po mom skromnom mišljenju najbolji šampon za te probleme na tržištu.  Ovaj mjesec je na redu od mentola. Kupljen je u Konzumu (400ml-34,99kn).
I Dentoral Fresh je iz Konzuma. Obična vodica za ispiranje za slučajeve kad mi se ne bude dalo prati zube nakon jela, da malo osvježim dah. Nek se nađe. (500ml-14,99kn)

Narednih par stvari je iz DM-a. I moram se potruditi izbjegavati taj dućan. Sve me u njemu mami. Kad vidim te sve stvari imam osjećaj da sve trebam, kupim, dođem doma i vidim da već imam nešto slično. Novo. Damn you, DM.


Uzeh SuperMax britvice jer ih nemam više. A uvijek mi treba neka u tušu za brzinsku depilaciju nogu. U ovom pakiranju ima 4+2 britvice. (21,90kn) Roze su i efikasnog su dizajna. Sad sam se sjetila da sam mogla izvaditi koju iz pakiranja i pokazati vam, da znate kako izgledaju ako ste i same zainteresirane. Ali zaboravih, oprostite mi. 
Ove tekuće sapune, uvjerena sam, svi znate. Inače mi je najdraži onaj bez mirisa, točnije onaj koji miriši samo po čistom sapunu, ako znate na koji mislim. Ali ovaj put uzeh od masline. Super mi je ova vrećica. Veoma je ekonomična. (8,90kn)


Ne znam da li sam ovo trebala fotkati, ali koga briga. Sve smo žene, zar ne? Osim ako koji muškarac zaluta na ovaj post. Ako moj muž čita- nemoj! Lol. U mojim lokalnim dućanima nema Jessa (inače uz Naturelu ovo su mi "najlakši" i najbolji ulošci) uložaka pa sam pokupila i ovaj paketić da imam, nek se nađe. Uvijek se dogodi trenutak da vam baš treba, a nemate. Barem meni. Zato se moram osigurati i u torbici nositi posebnu kozmetičku torbicu s tabletama i kojim uloškom. Dignite ruke ako ima još vas koji umirete prva dva dana mjesečnih "problema". (20kom-7,90kn)


Tadada..ovo je najbolji proizvod ikad. Dobro,lažem. Jedna  od top 5 (barem meni) umivalica. Koristila sam ju prije tri, četiri godine. I onda sam isprobavala neke druge i kad sam ju jučer vidjela. Morala sam ju kupiti. I onda sam došla kući i vidjela u ladici da imam jednu od Essenca neotvorenu i da još uvijek nisam potrošila Oriflameovu. Damn you DM again. Uvijek me navede na bespotrebne kupnje. Ali ipak, nek se nađe. Jer ova Balea umivalica je fantastičana, tako da mi nije žao. (150ml-16,90kn)



Budući da nemam više kreme za lice (lažem-imam još mrvicu plave Nivea kreme, ali to se ne računa) vidjeh Baby love. Obožaaaaavam Baby love. Kad god vidim te proizvode na polici, moram nešto kupiti. Ne znam zašto mi se to događa, moram prestati. Uglavnom, kremica sadrži bademovo ulje i miris mi je fantastičan. (75ml-12,90kn)



I regenerator mi se bliži kraju pa pokupih Le Petit Marseilials. Regenerator s uljem šafranike i ekstraktom borovnice ( za obojenu kosu) u dućanu sam samo osjetila borovnicu, i naravno odmah uzela. A kad sam ga doma malo bolje pomirisala....uh, ne znam kako šafranika miriši, ali ovo nije niti malo ugodan miris. Crap.  (200ml-21,90kn)



Kad smo kod recenzija, često sam nailazila na pohvale o ovom Balea Aqua serumu. Svi govore da pruža odličnu hidrataciju, da je jeftin, kvalitetan i da nisu imali nuspojava. Pa odlučih isprobati. 


Odmah moram priznati da mi se sviđa pakiranje. Velik plus mi je to da ne moram proizvod grabiti prstima (ako i vi uvijek imate osjećaj da vam ruke nikad nisu dovoljno čiste-dignite ih u zrak) nego samo potrebnu količnu istisnem. Lijepo je znati da je proizvod čist. If you know what I mean. 


O svojim dojmovima ću vjerojatno napisati zaseban post. (30ml-24,90kn)


I budući da sam prolazila pokraj mnogo Balea proizvoda, morala sam još jedan kupiti. I ovaj mi je veoma potreban. Balea krema za oči, točnije okoloočno područje. 


Ne očekujem mnogo od ovog proizvoda jer ne znam kako bi ona uopće trebala djelovati, nisam čitala niti recenzije, pa me baš zanima kako će to ispasti. Znate li vi nešto više o ovom proizvodu? (15ml-21,90kn)


Iako sam još uvijek na make-up dijeti i iako izbjegavam nepotrebne kupnje kozmetike, maskara mi uvijek treba, zar nije tako. I budući da sam ja osjetljiva oko toga što stavljam u blizini očiju, maskare bacam nakon mjesec-dva. Za ovu kupnju je kriva GleeTree92...yess-youuu! :) Kad sam vidjela ovu maskaru u njenom postu sjetila sam se da ovu crvenu nisam još probala. Jučer ju napokon kupim i vidim ju kasnije kod Glee u Favorites 2014. postu, tako da već znam da će mi ova maskara biti dobra. Uostalom, koja Essence maskara nije dobra?! 

I to je kratki new-in i prvi post s kojim vam želim dobrodošlicu na moj blog u novoj godini. 
Nadam se da vam se svidio. Ako imate kakvih prijedloga,želja, pozdrava slobodno mi javite. I ako znate koju korisnu informaciju o navedenim proizvodima- molim vas, obavijestite me. 
Do sljedećeg posta,
Kissi kissi 
G










You Might Also Like

14 komentari

  1. Probala sam ovaj Aqua serum isto na temelju blogerskih hvalospjeva... Nije mi bio nešto previše hidratantan, možda ako imaš normalnu kožu.. Iz Aqua linije mi je bolja ona gel krema!! A serum koji ja koristim i obožavam od Balee je onaj iz Cell Energy linije :)
    Sve najbolje u novog godini ti želim!!! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E baš ti hvala na informacijama..nakon što završim ovaj baš budem probala iz Cell energy linije :) Također, mnogo uspjeha u novoj ti želim :) :D

      Izbriši
  2. Zanima me baš kakva je ova vodica za ispiranje, stvarno sam fanatik kad su u pitanju proizvodi za zube i primjetila sam da dosta drogerijskih vodica ostavlja žute tragove na zubima nakon dužeg korištenja :/ I btw već dugo koristim bijeli LPM regenerator i ljubičasti šampon i super mi je a imam tanku, obojanu i oštećenu kosu i primjetila sam da mi se dosta popravlja stanje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja često uzmem ovu vodicu,jer je najjeftinija s obzirom na količinu, a i inače ne pridodajem veliku važnost njima, uzem ih tek toliko za te neke situacije ljenosti..i iskreno, nisam primjetila da ostavlja žute tragove..ako slučajno isprobaš ovu, i ako ti se pojavi to, baš mi javi, sad me zanima :) Možda su ti zubi osjetljivi, pa ove jeftinije vodice ne reagiraju dobro sa tvojim zubima.. a što se tiče LPM ovo je prvi regenerator koji sam uzela, pa me zanima kad ga budem koristila neko duže vrijeme da li će biti kakvih promjena :)

      Izbriši
  3. vrijeme mi je da probam neku babylove kremicu :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Mislim da ni ja neću odoljeti još jednoj Essence maskari sve zbog GleeTree :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahahha, da-ona je kriva za sve.. :) uvijek me navede na grijeh xD

      Izbriši
  5. Kupila sam si ovu baleinu umivalicu, još ju nisam isprobala ali se nadam da je fantastična kao što kažeš. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Umivalica je odlična...i bez obzira na tip kože, ne bi ti ju trebala isušivati.. I najbolje stvar je što uklanja i sav make up sa kojom kapljicom..nadam se da će ti pasati :)

      Izbriši
  6. WOHOOOOOOOOOOO MASCARA SISTERS! Moran ti reć, čim san naišla na post rekoh katastrofa, već izvadila blok i pišen ahahahah Čitam, skrola i reko damn you girl. Nu praktičnog sapuna, zapiši. Vidi umivalica, je imaš ih 3 ali potrošit ćeš, zapiši. Prokleti serum, evo ga opet, zapiši. Okoločna krema, ma neće škodit, piši. LPM želim, piši. Baby krema, ako valja bebama, super, valja i meni, piši. Dođen do kraja ono yeeeeeeeees, nekome san krivac *evil laugh* yeees. :D Kakva ti je, kakva ti je? I'm so excited :D <3 :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahahah,još moram nabaviti Look kist koji si neki dan pokazala..me want it :) hahahha...ovaj LPM preskoči, radije probaj neki drugi..ovaj ima neki preintenzivan miris koji baš i nije toliko ugodan :/ nisam još maskaru otvorila..čim završim trenutnu, a to će biti uskoro...bacam se na ovu-pa ti javim :)

      Izbriši
  7. Lijepi new in. sve mi se sviđa odim regeneratora jer mi je nažalost bio grozan :( nadam se da će tebi biti puno bolji :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nekako imam feeling da će i meni biti grozan, ponajviše što nije imao tako inzenzivan i neugodan miris kad sam ga pomirisala u dućanu :/

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images