New-in, listopad

četvrtak, listopada 16, 2014

Hello,hello..dobro došli u mjesec kiše. U mjesec koji krase jesenske boje. Mjesec mog rođenja.
Malo se proslavilo, dosta toga se prespavalo. I sada je vrijeme da podijelim s vama što ima novoga kod mene. Neke stvari su rođendanski pokloni, neke stvari sam si sama priuštila. Zato počnimo.


Prvi ruž je iz Oriflamea.  Color drop u boji peach sensation. Iako sam sto puta sama sebi rekla da neću kupiti više niti jedan ruž osim neutralni, ipak sam popustila. Oriflame je imao akciju za 62,90 kn, uz ruž se dobije i lip liner. Tako da sam to morala iskoristiti.
Drugi ruž sam si poklonila za rođendan. Happy birthday to me. :) Maybelline-bare to be bold. Odlična nijansa nude ruža. Mislim da mu je cijena bila 56 kuna u Mulleru. Sljedeći put ću morati pokupiti još koju nijansu. sviđa mi se i prozirno pakiranje. 
Sljedeći proizvodi su isto iz Oriflamea. Lip liner je dio seta. A tuš za kapke je isto bio na akciji uz korektor za 69,90.
Wonder color olovka za usne je u boji hot coral i čak mi se i sviđa. Dala sam si ultimatum da ću je iskoristiti do kraja. Jer obično imam problem sa lip linerima. Nikad ih ne koristim, ali je bitno da ih imam. Ah, žensko. Tako da se bacam u akciju korištenja proizvoda. Ne želim da mi nešto stoji u kolekciji i na kraju istekne rok trajanja. Uz ovaj ultimatum sam si dala još jedan. Moram početi s parfemima. Uvijek ih nakupim, pa kad skužim da nema šanse da ću ih iskoristiti ni za dvije godine, onda ih podijelim frendicama. Tako da prije-novogodišnja odluka je: iskoristit lip liner i iskoristi barem jedan parfem. Što se tiče tuša, liquid eyelinera. Sviđa mi se vrh, jednostavno je za nanošenje, ali se boja razmazuje, pa ostavlja dojam kao da vam je netko prešao markerom preko očiju, a ne tušem. Mislim da ću od sad preći na gel eyelinere. Još uvijek tražim jedan savršeni koji ću do kraja koristiti. Lol, eyelineri su kao životni partneri. Tražimo princa na bijelom konju, u ovom slučaju crni eyeliner, i ne mora biti na konju. 
Sljedeći proizvod imam već neko vrijeme. Koristim ga i sa sigurnošću vam mogu reći da obožavam ovu maskaru. Savršena je. Doista ostavlja dojam lažnih trepavica i uistinu daje volumen kako je pisalo u Oriflame katalogu. Cijena joj je cca 70 kn. Doduše, nekako mi je ostalo u podsvijesti da je više neće biti u katalozima, da ju povlače iz proizvodnje. Nije mi jasno zašto, zato što je odličan proizvod. Posjeća me na Essence maskare koje isto volim. Ali rok trajanja se ne može mjeriti. Essence maskare gube na kvaliteti nakon mjesec dana uporabe, prebrzo se osuše, dok mi je ova u funkciji već mjesec i pol. Ja sam jako čudna što se maskara tiče. Čim prođe mjesec dana, lete u koš. Iznimno pazim što stavljam u blizini očiju. Ako ove maskare bude opet u ponudi definitivno ću se bolje opskrbiti. Btw, to je Giordani gold.
I sada, što se tiče rođendanskih poklona. Osim hrpe čokolada, bombonjera, našlo se i par kozmetičkih proizvoda. U mojoj blizini nema Kozma, pa me frendica iznenadila rumenilom iz Beauty Uk linije, no.4 rustic peach. Ne znam da li ste primjetili do sad, ali ja padam na neutalne i breskvaste boje.  Rumenilo dolazi sa četkicom, koju neću koristiti.  Jednostavno.
Užasno je pigmentirano. Bole obrazi. ;) Tako da se pažljivo mora nanositi, osim ako ne ciljate na izgled klauna. Ali s obzirom na moje stanje kolekcije, iskreno se nadam da ću ovo rumenilo iscrpiti do srži. Imam loša iskustva sa rumenilima, i nakon nekog vremena shvatim da mi to nije in i odmah posežem za nekim novim. Tako da ovaj put-nema!! To je to, što imam trebam i koristiti.
Još jedan poklon je bila ova krasna paletica. Inače nosim neutralne boje, ali lijepo je imati u kolekciji malo ljetnih boja. Nisam radila swatcheve. Ako nekoga zanima ova paletica mogu napraviti posebno post o njoj. Jer da sam išla sve fotkati i opisivati, ovaj post bi bio kilometarski. Sve što za sad mogu reći je da su sjenila pigmentirana i tako meka. Nadam se da se dobro blendaju. Jedva čekam sezonu jarkih boja da se počnem malo bolje igrati s njom.
Iz Avona sam pokupila  body spray od ljubičice i ličija. I već sam trećinu potrošila. Nažalost, ne zadržava se na koži duže od pol sata, ali ipak je lijepo za trenutno osvježavanje. Također dobih dove kremu za ruke. Veliki sam fan doveovih proizvoda, pogotovo roll-on dezića. Ipak mislim da ću ovu kremicu dati mami, zato što sam ja još uvijek opsjednuta svojom čokoladnom kremicom za ruke iz Oriflamea.
Gelova za tuširanje i losiona za tijelo nikad, nikad, NIKAD dosta. Zašto? Zato što se vrlo brzo zasitim mirisa. Već duže vrijeme crpim jedan iz Oriflamea i jedva čekam da ga završim da se bacim na sve druge. Dobih Balein set. Losion, gel i spužvica. Spužvicu mi je muž maznuo. Losion je fantastičan. Svježina, svježina, svježinaaaa... Ne znam njemački, ali se nešto na pakiranju spominju dijamanti, ali primjetih da ništa ne svjetluca na koži. Da mi se utipkati naziv u google translate znala bih vam reći nešto više. Ali eto, ne da mi se. Lijena sam. 
Ovaj proizvod mi se baš sviđa. Osjećam se kao Jim Carrey u filmu Maska kad ju nanesem. Zelene je boje. Nakon korištenja lice je zategnuto i imam osjećaj kao da sam bila na face liftingu. U svakom slučaju, čisti i osvježava. Nekad si cura jednostavno treba malo ugoditi. Barem jednom u tjednu. Meni je to nedjelja.
Pa onda, još malo gelova za tuširanje. Ovaj Palmoliveov je standardni član naše kupaonske obitelji. Muž ga obožava. A ovaj Avonov sam prvi put uzela da malo isprobam.
I nakon, za kraj je ova krasna mazalica za nokte. Ljubičasta boja, kao stvorena za ljeto, što znači da ću vam iduće godine moći nešto malo konkretnije reći o ovom proizvodu. 
Hvala vam na strpljenju. I ja sam umalo zaspala tipkajući. :) 
Za sljedeći post razmišljam da vam malo pokažem svoj vanity. Ja uvijek volim čitati takve postove i razgledavati kolekcije. U svakom postu nađem neku novu ideju kako unaprijediti svoju, pa se nadam da i vi tako možete pokupiti kakvu korisnu ideju. 
Pa eto dragi moji, sretan mi bio rođendan, budite lijepi i mirisni... 
do sljedećeg čitanja.
Kissi kissi
G













You Might Also Like

3 komentari

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images