"Jesenske poslastice"

subota, listopada 25, 2014

Sweater weather.. Što je bolje od kišnog dana, a ti obučen u svoj najmekaniji pulover, sa šalicom zelenog čaja u ruci i omiljenom humorističnom serijom na tv-u? Ništa!!
Budući da smo zašli u kišnu i umornu jesen, odlučih probuditi svoja osjetila. U Avonu sam pronašla dva proizvoda za koje sigurno mogu reći da ću- use the crap out of them.

Avon ima par noviteta ove jeseni. Koliko preparative toliko i dekorative (o njoj ćemo u nekom sljedećem postu). Meni je za oko zapeo  jedan novi losion. Prvo: zato što ga nikad nisam prije vidjela. Drugo: zato što su boje pakiranja perfektne. Treće: bio je tester (ono što trebate protrljati da osjetite miris proizvoda) i na prvi osjet mirisa ja se zaljubih.
Avon naturals body care- Swirl losion za tijelo sa božikovinom i shea maslacem (winterberry & shea) dolazi u pakiranju od 150 ml. Pakiranje je jednostavna tubica u zlatno-crvenoj boji. Izgleda kao "kuglica" za bor. I savršen je poklon ako nekoga uistinu želite iznenaditi ispod bora. Ovaj losion je swirl tipa. Znači, kad proizvod istisnete iz tubice dobijete masu od dvije podijeljene boje (neutralna i blago-roza) koje se umazivanjem sjedine na koži.  Meni najbitnija stvar je ta da je ovo shimmering losion. Nakon nanošenja primjetit ćete na koži blago svjetlucanje. Nemojte se bojati, nije napadno, kao da ste tonu šljokica bacili na sebe, nego daje efekt kao da ste blago nanijeli bronzer. A već sam prije istaknula da u jesen i zimu obožavam bronzere i shimmer proizvode jer silno žudim za suncem.
U Avon katalogu je o ovom losionu pisalo da čini kožu svilenkasto mekom. Budući da je swirl, sadrži dvostruku formulu vitamina C i E. Tekstura je bogata i čvrsta zbog shea maslaca. Lako se razmazuje i upija u kožu, te još pruža hidrataciju i naravno sjaj.. bling! I definitivno, najdivinije što se tiče ovog proizvoda je orgazam mirisa. To je nešto najfinije što je moj nos osjetio u dugo vremena. Ne znam jesam li si to umislila, ali kao da ima i trunku vanilije. Ako ga se i same odlučite isprobati (požaliti nećete, to vam garantiram), javite mi da li i vi osjetite vaniliju. Doduše, nakon jednog dana testiranja, primjetila sam da se miris gubi nakon 2 do 3 sata. 

Budući da je ovaj proizvod nov, cijena u prošlom katalogu je bila 22,00 kn, a u ovom katalogu je nešto malo poskupio pa mu je trenutna cijena 29,00 kn. 
Avon u ponudi Naturals linije ima još par proizvoda i mislim da ću ih njih sljedećom prilikom zgrabiti. Iako losiona imam tone, i trebala bih ih uvrstiti u -Potroši 6 do Božića tag.
Uz Winterberry losion u katalogu vam se još nudi swirl losion za tijelo s cimetom i vanilijom (cijena: 29,00 kn-150ml), peeling za tijelo sa ekstraktom kakaa (25,00kn-200 ml) i krema za ruke s ekstraktima kakaa i lotosovog cvijeta (18,00 kn-75 ml).
Sve Avonove proizvode možete kupiti putem kataloške prodaje, a cijene koje sam ovdje navela vrijede za razdoblje od 23.10. do 11.11.  Što znači, ako ovaj post pročitate 12.11,, ne garantiram vam da će cijena losiona biti 29,00 kn. Može biti veća ili niža. Kao što sam ga ja prošli put zgrabila za 22,00, a sada je 29,00 kn.
Uz ovaj losion sam si naručila i jednu slatku mazalicu za usne. Jer i njih trošim kao manijak.
Ovaj univerzalni Naturals balzam za usne s hidratacijskim i njegujućim ekstraktom vanilije dolazi u plastičnoj ambalaži i dobijete 15 ml proizvoda. Cijena mu je u prošlom katalogu bila 19,00 kn i ista je i ovaj katalog. Balzam je debele teksture, neprimjetan na usnama i blagog neslatkastog mirisa vanilije. Nakon deset minuta nećete više primjetiti da ste se mazali vanilijom što znači da mirisom nije dugotrajan. Budući da je univerzalan, multifunkcionalan je. Ne samo da zaglađuje usne, on njeguje suhu ložu laktova i kožicu oko noktiju. Ja sam ga prvenstveno kupila za usne, a ako ga isprobam na laktovima apdejtat ću vam učinak. Ako niste ljubitelj vanilije, u Avonovoj ponudi imate još balzame s ekstraktima breskve i pamuka, pčelinjeg voska te ekstraktom zelene masline. Sljedeći na wish listi mi je definitivno od zelene masline. 
Eto drage moje, kratki summary je da sam opijena, opijenaaa...obožavam ovaj losion. Ako ga same isprobate, molim vas da mi javite svoje mišljenje. 
I ako sam slučajno zaboravila nešto pojasniti detaljnije, slobodno me pitajte i podsjetite. 
Za sljedeći post razmišljam o fashion haulu, OOTD-u ili DIY-u. Dvoumim se što bih prije. Imate li kakvih želja? :)
Do tada,
Kissi kissi
G




You Might Also Like

7 komentari

  1. Baš sam gledala taj losion u katalogu, ali sam ga zaboravila naručiti :(
    I balzam sam gledala jer volim vaniliju, ali trenutno imam dosta balzama pa ga nisam naručila, li budem :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. uf,losion je savršenstvo..ako ga se dohvatiš,molim te da mi javiš svoje mišljenje..ja sam oduševljenaaa :D a balzam k'o balzam, uredu je..ali opet ništa toliko posebno što i drugi balzami ne mogu napraviti xD

      Izbriši
  2. Odličan post:D ako imaš vremena svrati do moga bloga: www.missheaven0@blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  3. joj sigurno naručujem ovaj losion,, a i onaj čokoladni piling od avona,,
    obožavam ovakve jesensko-zimske mirise i proizvode :D
    super post :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :) mislim da ću i ja sljedeći put zgrabiti piling..a ako ga se dohvatiš prije mene..slobodno prenesi mišljenje da li je dobar kao losion :D

      Izbriši
  4. I ja sam kupila ovaj losion, predobar je

    OdgovoriIzbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images