Nuxe - Huile Prodigieuse Or

srijeda, kolovoza 28, 2019


Nuxe Huile Prodigieuse Or notino.hr

Drage moje, nadam se da ste uživale u godišnjim odmorima i praznicima. Sada je pravo vrijeme da vam predstavim svoj apsolutni hit proizvod za ljetovanje. Ukoliko ste imale prilike isprobati navedeni proizvod, vjerujem da je i vama postao malo čudo u bočici. A kako bi vam uvijek bio dostupan, s par klikova ga vrlo jednostavno možete naručiti na Notinu.

Nuxe multifunkcionalno ulje notino.hr

Dakle, napokon sam isprobala famozno NUXE Huile Prodigieuse Or- multifunkcionalno suho ulje sa šljokicama za lice, tijelo i kosu. Budući da je ovo multifuncionalno suho ulje možete ga koristiti na cijelom tijelu, uključujući i na kosi. Sadrži Tsubaki ulje koje hrani i štiti kožu te nikad nećete imati osjećaj da vam je koža dehidrirana. Zato je proizvod i odličan za ljetno korištenje. Miris mu je fantastičan, nemam potrebe za parfemom nakon njegovog nanošenja. Tekstura mu je lagana, uljna, brzo se razmazuje i upija u kožu. Ostavlja zlatni šljokičasti trag i ukoliko ste malo preplanuli, koža će vam izgledati prekrasno na suncu. Ulje nisam koristila na kosi jer sam friško ofarbana u crno i smatram da zlatni pramenovi koji nastaju od ulja ne bi lijepo izgledali. Ukoliko je netko od vas inače plave ili svijetlo smeđe boje kose ovaj proizvod će samo poboljšati vaše divne nijanse.

Nuxe ulje sa šljokicama notino.hr

Što se tiče samog izgleda bočice u kojoj proizvod dolazi, ona je obična i prozirna, ali sa lijepo izgraviranim čepom. Proizvod se lako dozira. Samo malo promućkate bočicu i s pumpicom, dvije možete namazati cijelu ruku ili nogu. Nisu potrebne tone proizvoda. Cijena mu je čak i solidna s obzirom na kvalitetu samog proizvoda i s obzirom da je namijenjen svim tipovima kože. Ukoliko netko vama drag slavi rođendan u ovim ljetnim mjesecima, ovo je poklon koji će ga zasigurno oduševiti.

Nuxe multifunkcionalno ulje swatch notino.hr


Jeste li isprobale Nuxe suha ulja?
Kojem dajete prednost- "običnom" ili ovom sa šljokicama?

Kissi kissi 
G



*PR PROIZVOD

You Might Also Like

0 komentari

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images