Olival- konoplja mast

ponedjeljak, veljače 26, 2018

Prije par mjeseci sam na isprobavanje od OLIVAL kozmetike dobila njihov novitet na tržištu. Famozna konoplja mast je u upotrebi već skoro dva mjeseca te sam vam odlučila prenijeti svoje trenutne dojmove o njoj. Naravno, kada ju potrošim, mast će se isto tako naći u videu potrošenih proizvoda i u njemu ću vam reći svoje konačne dojmove. Ukoliko vas to zanima, na kanal se možete pretplatiti OVDJE.

Olival konoplja mast

Mast ima jednostavnu, a opet upečatljivu kartonsku ambalažu. Vjerojatno svi odmah primjete sličicu na pakiranju i slatko se nasmiju. Sama krema je u bijelom plastičnom pakiranju sa čepom na odvtranje. Unutar akiranja se još nalazi i bijela plastična zaštita da vam se krema ne razlije po čepu, ukoliko ju budete držali na toplom mjestu. 

Za početak ću vam navesti ono što Olival tvrdi da je funkcija masti:
"Konoplja mast ima regenerativnu i zaštitnu funkciju te sprečava isušivanje površinskog sloja kože. Vrlo dobro djeluje na crvenilo i iritacije uzrokovane vanjskim faktorima kao što su vjetar, toplina ili hladnoća. Preporučuje se za regeneraciju suhe, oštećene ili raspucane kože lica ili tijela."


Način upotrebe masti je otiskan na ambalaži te ga ja osobno slijedim. Mast se nanosi u tankom sloju i lagano utrljava u kožu više puta dnevno. 

Mast je transparentna kada se nanosi dok u pakiranju izgleda zelenkasto. Miris joj je travnat. Možda će vam na prvu biti malo negodan, ali ćete se brzo naviknuti i kasnije ga nećete ni primjetiti. Također, miris nakon nanošenja ubrzo ispari sa kože. Ukoliko mast držite na toplijem mjestu, lako ćete ju grabiti iz pakiranja i lakše razmazivati na kožu, a ukoliko ju malo ohladite teže ćete ju nanositi. Ukoliko vam to bude slučaj, slobodno ju malo ugrijete pod prstima za lakše nanošenje. Krema se brzo razmaže, ali joj treba vremena da se upije u površinski sloj kože. Na početku ostaje mastan trag, ali uz dobro utrljavanje taj problem će biti riješen. 
Ja mast nanosim na područje laktova koje mi je inače u ovo zimsko razdoblje podloženo suhoći. Mast mi taj problem riješi, ali ukoliko ju prestanem koristiti suhoća na laktovima se vraća. Također ju koristim na koži lica. Imam par kritičnih područja poput čela i obraza gdje mi koža zna biti izrazito suha i ljuštiti se, tako da mi je mast tu uvelike pomogla. Odlična je za primjenu na licu. Ako ste se libili da li da ju koristite samo na tijelu, komotno možete i na licu. Jedino ćete ju osjetiti neko vrijeme dok se u potpunosti ne upije. Ostavlja kožu mekanom pa ju ja posebno i malo obilnije nansem navečer pred spavanje da mi se tijekom noći koža oporavi. Nije mi uzrokovala nikakve iritacije niti osipe. 

Olival konoplja mast

SASTAV: 
Sesamum Indicum Oil, Pranus Amygdalus Dulcis Oil, Cannabis Sativa Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Cera Alba, Cetyl Palmitate, Topcopheryl Acetate, Limonene, Linalool.


Mast je prikladna za odrasle i djecu iznad tri godine starosti. Sadrži bademovo ulje i vitamin E. Nije testirana na životinjama. 

Olival konoplja mast

Olival konoplja mast


Imate i propolis mast (29,90 kn) koja je namijenjena suhoj, oštećenoj i ispucaloj koži lica i tijela. Preporuča se za crvenilo i iritaciju kože izazvanu vanjskim utjecajima. Odlična je za ovo zimsko razdoblje. 




Cijena: 39,90 kn
Količina:30 ml
Dostupnost: DM, Bipa, trgovački centri koji drže Olival kozmetiku
Trajnost: naznačena na dnu pakiranja i sa strane ambalaže.


Jeste li isprobale koju Olival mast?
Kissi kissi
G


*PR PROIZVOD

You Might Also Like

1 komentari

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images