Rosegal- Halloween choker & coffin prsten

nedjelja, studenoga 06, 2016

Nedavno sam vam tipkala post o svojoj Halloween listi želja sa Rosegal stranice koju možete vidjeti OVDJE, ukoliko već niste. Prije koji dan mi je stigla narudžba. 
Što sam si sa wish liste od nakita naručila- saznajte u nastavku posta.

LEATHER VELVET BLOOD HALLOWEEN CHOKER


Budući da sam radila listu želja sa Halloween tematikom, nisam mogla izostaviti ovaj preslatki choker. Ako ga si same poželite, ovdje je direktan LINK za proizvod. 


Iako u nazivu proizvoda stoji da je tkanina od kože, ona to nije. To vam je obična crna, baršunasta i vrlo mekana tkanina na koju je s malom karikom pričvršćen privjesak u obliku male ampulice (mene podsjeća na božićnu lampicu) koja sadrži crvenu tekućinu ili "krv". Težina lančića je 0,024 kg.


Na slici ispod možete vidjeti kako lančić stoji na meni. Budući da je ovo više gothic stil i nikako nije u mom elementu, lančić mi se ipak mnogo sviđa. Čak ga smatram jako lijepim i da mi "stoji".
Cijena mu je niti dva dolara i definitivno ću pogledati još koji Rosegal choker.



                       CROWN BAT CRUCIFIX COFFIN HALLOWEEN RING



Osim choker lančića, naručila sam si i ovaj creepy prsten-lijes ne samo iz znatiželje da vidim kakav je nego i iz razloga da uveselim svoju jednu frendicu koja je inače opsjednuta sa ovakvim motivima i čudnim nakitom. Tako da ću vam prsten samo u ovom postu pokazati i nakon toga on će biti proslijeđen nekome tko će ga uistinu nositi u svim prigodama, ne samo za Halloween.


Prsten je glomazan. Ja inače imam dosta male ruke i prste pa mi prsten doslovno pređe pregib prsta. Nisam mjerila promjer prstena, ali ako ga ja mogu nositi na srednjem prstu sa još malo lufta, mislim da će i moja frendica moći na prstenjaku. Inače, prsten je  "srebreni", u obliku lijesa, sa crvenskastom pozadinom na glavnom motivu. Na njemu su urezani šišmiš, kruna i križ. Također lijes se da otvoriti. Magnetić ga zatvara i otvara te u njega možete čak pohraniti neku sitniju stvar. Težina mu je 0,040 kg, a cijena ispod dva dolara. Prsten možete naći na linku OVDJE.



Je li vam se koji proizvod svidio?
Biste li nosile ovakav nakit samo na Halloween ili biste ga hrabro "furale" svaki dan?

Kissi kissi
G


*PR PROIZVOD

You Might Also Like

6 komentari

  1. sviđa mi se sve,choker ti super stoji ;)
    prsten slobodno možeš proslijediti na moju adresu :P ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :)))
      hehehe, bi da nije već rezerviran za nekoga :/

      Izbriši
  2. Inace ne nosim bas nakit i kad nosim volim da je to nesto minimalisticki, tako da ovaj choker kod mene moze def. i bez privjeska. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Također nisam neka od nakita..pa sam samu sebe iznenadila kad mi se ovo svidjelo :)

      Izbriši
  3. Prije bi od šuba furala ovaj prsten, u svojoj kolekciji imam čak i veće od njega, ali više nemam naviku nositi bižuteriju, od kak sam imala dermatoloških problema s rukama, prestala sam nositi prstenje...sad bi čak mogla opet. :D Choker mi je divan, nemam niti jedan u kolekciji, moram to promjenit. Preslataka si na fotki, obrveee <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja imam male ruke pa nemrem baš veliko prstenje nosit :/ kmeee..a i zbog posla ih nekako izbjegavam jer mi se ne da skidati prsten svaki put kad idem prati ruke jer ih perem 100x dnevno..čak ne nosim ni vjenčani prsten svaki dan :O Chokerom sam i ja oduševljena i hvala ti :)))

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images